Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ της ΚΕ του ΚΚΚ και της ΚΕ του ΚΕΑ (21/12/1964)


Απ' την ιστορία της πάλης κατά του χρουστσοφικού ρεβιζιονισμού
 ΔΗΛΩΣΗ
Της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας
και της ΚΕ του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας
21 Δεκέμβρη 1964

Η μέρα γέννησης του ΣΤΑΛΙΝ είναι επαναστατική γιορτή όλων των αληθινών κομμουνιστών και πατριωτών... Η χρουστσοφική ομάδα, που προσχώρησε στη συνωμοσία μαζί με τον ιμπεριαλισμό και τη μαριονέτικη κλίκα του Τίτο, αποφάσισε να δυσφημίσει τον σύντροφο Στάλιν, χρησιμοποιώντας ψεύτικες και κίβδηλες επινοήσεις, οι οποίες από καιρό ήταν προετοιμασμένες από τις ιμπεριαλιστικές κατασκοπίες και κατευθύνονταν στον καιρό τους στον πράκτορα τους Μπέρια. Οι χρουστσοφικοί, αποφασίζοντας να διασπάσουν το ΚΚΣΕ, να το υπονομεύσουν από τα μέσα, να διασπάσουν το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, αποφασίζοντας να ενεργοποιήσουν τον βαθμιαίο εκφυλισμό της οικονομίας και του κοινωνικοπολιτικού συστήματος της ΕΣΣΔ, δημοσιοποίησαν στο 20° Συνέδριο τις αντισταλινικές ψευδολογίες με τη μορφή εισήγησης «Η υπερνίκηση της προσωπολατρείας του Στάλιν». Η εισήγηση αυτή μέχρι τώρα δεν δημοσιεύτηκε στην ΕΣΣΔ και στις χώρες-υποτελείς στο Κρεμλίνο. Όμως το κείμενο αυτής της εισήγησης έγκαιρα πριν τη δημοσιοποίηση στο Συνέδριο (νέα έγκυρη πληροφορία επιβεβαιώνει ότι ο Χρουστσόφ αυτή την καταισχύνη του τη διάβασε μετά το Συνέδριο σε μια μικρή αίθουσα ανάπαυσης, όπου έκφρασαν τις αντιρρήσεις του οι Καγκάνοβιτς, Μολότοφ, Βοροσίλοφ (Δ.Π.) στάλθηκε από τσιράκια του Χρουστσόφ στη Δύση και στην κλίκα του Τίτο...


Οι χρουστσοφικοί αφαίρεσαν από τα αρχεία πολλά σπουδαία ντοκουμέντα, που μαρτυρούσαν για τη δραστήρια συμμετοχή τους σε τρομοκρατική δραστηριότητα κρυφών και φανερών εχθρών του λαού. Οι χρουστσοφικοί ήταν οι κύριοι εμπνευστές και οργανωτές συλλήψεων και καταδόσεων, όμως την ενοχή τους γι' αυτά τα εγκλήματα φόρτωσαν στον δικό τους «συνεταίρο» Μπέρια και μετά στο σύντροφο Στάλιν, που τον απομάκρυναν, φοβούμενοι ότι θα συλλάβει και θα εξοντώσει αυτούς τους ποταπούς διπλοπρόσωπους προδότες.


Οι κομμουνιστές της Κίνας και της Αλβανίας, όλοι οι αληθινοί κομμουνιστές του κόσμου στιγματίζουν την επαίσχυντη χρουστσοφική κλίκα, η οποία βεβήλωσε το όνομα και το έργο του Στάλιν, το σκήνωμα του, το οποίο κρυφά από τους λαούς και τους κομμουνιστές το έβγαλαν από το Μαυσωλείο των Λένιν-Στάλιν. Οι εγκληματικές ενέργειες του Χρουστσόφ και των τσιρακιών του θα έχουν απώτερες συνέπειες, αυτές θα οδηγήσουν στον εκφυλισμό και μετά στη συντριβή της ΕΣΣΔ και του ΚΚΣΕ...

Είτε η Σοβιετική Ένωση υπό την καθοδήγηση των χρουστσοφικών θα μεταβληθεί σε γραφειοκρατικό, σοσιαλιμπεριαλιστικό κράτος, ενώ το ΚΚΣΕ θα είναι το νομενκλατούρικο εποικοδόμημα ενός τέτοιου κράτους, είτε η ρεβιζιονιστική, προβοκατόρικη πολιτική των χρουστσοφικών θα οδηγήσει στη διάλυση του ΚΚΣΕ και της ΕΣΣΔ, στην μετατροπή των Δημοκρατιών της σε αποικίες και προτεκτοράτα του δυτικού ιμπεριαλισμού (ώπερ δυστυχώς και εγένετο, όπως σοφά προφήτεψαν οι μεγάλοι και αθάνατοι επαναστάτες, κομμουνιστές αρχηγοί Μάο Τσε Τούνγκ και Εμβέρ Χότζα που ξεσκεπάζουν και στηλιτεύουν τη χρουστσοφική, αντεπαναστατική προδοτική συμμορία. Ενώ οι ηγέτες του Περισσού συνεχίζουν μέχρι τώρα να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τον ελληνικό λαό και τους κομμουνιστές όλου του κόσμου, εφαρμόζοντας πιστά και απαρέγκλιτα την προδοτική πολιτική του Χρουστσόφ, που τίναξε στον αέρα την ΕΣΣΔ, το ΚΚΣΕ και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, που οδηγεί τους λαούς του κόσμου στην καταστροφή και το χαμό. Ότι μέσω του αστικού κοινοβουλίου, όπως διακήρυξε το προδοτικό 20° Συνέδριο, θα πετύχει ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί του κόσμου τη «λαϊκή οικονομία» και τη «λαϊκή εξουσία», ξαναζεσταμένη χρουστσοφική σούπα του 15ου Συνεδρίου του Χρουστσοφικού «Κ»ΚΕ. Αίσχος χρουστσοφικοί προδότες! (Δ.Π.). Ο σύντροφος Στάλιν, τονίζεται στη Δήλωση, επανειλημμένα προειδοποιούσε για τον κίνδυνο για τη χώρα και για το κόμμα, που ξεκινά από τους κρυφούς εσωτερικούς εχθρούς, που δρουν σύμφωνα με τις οδηγίες των ιμπεριαλιστικών κατασκοπιών.  Σήμερα αυτός ο κίνδυνος είναι πραγματικός. 
«Τα ανακτορικά πραξικοπήματα» στο Κρεμλίνο, που οργανώνονται από τους ρεβιζιονιστές της τωρινής ΚΕ του ΚΚΣΕ, σημαίνουν όξυνση της πάλης για την εξουσία στο κόμμα και το κράτος. «Χωρίς τον Χρουστσόφ, όμως πάνω στο δρόμο του Χρουστσόφ». Αυτό σήμερα είναι το σύνθημα των ρεβιζιονιστών-προδοτών, που σκόπιμα κατασυκοφάντησαν το όνομα, το έργο και τις υποθήκες του συντρόφου Στάλιν (επίσης των προδοτών χρουστσοφικών ηγετών του «Κ»ΚΕ (Δ.Π.).

Η αποκατάσταση της γνήσιας σοσιαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης, η αποτροπή της διάλυσης ή της μετατροπής της πατρίδας των Λένιν-Στάλιν σε σοσιαλιμπεριαλιστικό κράτος μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της προλεταριακής, σοσιαλιστικής επανάστασης, που θα καθοδηγείται από ένα γνήσιο κομμουνιστικό κόμμα, κόμμα σταλινιστών.

ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ
ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ

Η επαναστατική, μπολσεβίκικη, πολύ επίκαιρη και διδακτική αυτή Δήλωση από το βιβλίο του δημοσιογράφου, συγγραφέα και ποιητή Φέλιξ Τσούγιεφ (1941-1999) «Καγκάνοβιτς, Σεπίλοφ», Μόσχα, 2001, Εκδόσεις «ΟΛΜΑ ΠΡΕΣΣ» αναδημοσιεύεται πρώτη φορά στη χώρα μας.

Τη μετάφραση από τα ρωσικά έκανε ο Δημήτρης ΠΑΝΟΣ.

Ανασύνταξη Αρ. Φύλ. 163-164 1-31 Αύγουστου 2003

1 σχόλιο:

Γιάννης είπε...

“Είτε η Σοβιετική Ένωση υπό την καθοδήγηση των χρουστσοφικών θα μεταβληθεί σε γραφειοκρατικό, σοσιαλιμπεριαλιστικό κράτος, ενώ το ΚΚΣΕ θα είναι το νομενκλατούρικο εποικοδόμημα ενός τέτοιου κράτους, είτε η ρεβιζιονιστική, προβοκατόρικη πολιτική των χρουστσοφικών θα οδηγήσει στη διάλυση του ΚΚΣΕ και της ΕΣΣΔ, στην μετατροπή των Δημοκρατιών της σε αποικίες και προτεκτοράτα του δυτικού ιμπεριαλισμού (ώπερ δυστυχώς και εγένετο, όπως σοφά προφήτεψαν οι μεγάλοι και αθάνατοι επαναστάτες, κομμουνιστές αρχηγοί Μάο Τσε Τούνγκ και Εμβέρ Χότζα που ξεσκεπάζουν και στηλιτεύουν τη χρουστσοφική, αντεπαναστατική προδοτική συμμορία. Ενώ οι ηγέτες του Περισσού συνεχίζουν μέχρι τώρα να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τον ελληνικό λαό και τους κομμουνιστές όλου του κόσμου, εφαρμόζοντας πιστά και απαρέγκλιτα την προδοτική πολιτική του Χρουστσόφ, που τίναξε στον αέρα την ΕΣΣΔ, το ΚΚΣΕ και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, που οδηγεί τους λαούς του κόσμου στην καταστροφή και το χαμό. Ότι μέσω του αστικού κοινοβουλίου, όπως διακήρυξε το προδοτικό 20° Συνέδριο, θα πετύχει ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί του κόσμου τη "λαϊκή οικονομία" και τη "λαϊκή εξουσία", ξαναζεσταμένη χρουστσοφική σούπα του 15ου Συνεδρίου του Χρουστσοφικού "Κ"ΚΕ. Αίσχος χρουστσοφικοί προδότες! (Δ.Π.).”

Πολύ επίκαιρη η αναφορά στον αθάνατο αντεπαναστάτη και αντικομμουνιστή Μάο Τσε Τουνγκ βαφτίζοντάς τον “αθάνατο επαναστάτη κομμουνιστή αρχηγό” !!!