Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ


Οι δολοφονικές απειλές και επιθέσεις μαφιόζικου τύπου στον βρώμικο χώρο των ‘’υπηρεσιών καθαριότητας’’, συνεχίζονται. Μετά την επίθεση στην αγωνίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα προ μηνών, οι κεφαλαιοκράτες που κινούνται στο χώρο της εργολαβίας ‘’καθαρισμού’’, εκμεταλλευόμενοι κυρίως φτωχές γυναίκες μετανάστριες και μη, χτύπησαν ξανά.
Η Βενετία Μανωλοπούλου που είναι είναι μέλος του σωματείου καθαριστριών και φυλάκων Κεντρικής Μακεδονίας και όπως είπε, έχει δεχτεί συχνές  απειλές το τελευταίο διάστημα, επιστρέφοντας απ’ το μεροκάματο, είδε το αυτοκίνητο της περιλουσμένο με οξύ, που είχε αλλοιώσει τις λαμαρίνες και είχε διαβρώσει το χρώμα.
Οι αλητήριοι που αποτελούν τους ‘’παρακρατικούς στρατούς’’ των δουλεμπόρων ήθελαν να περάσουν το μήνυμα, πως την επόμενη φορά, θα είναι πάλι το οξύ δολοφονικά στο πρόσωπο.
Δεν θα τους περάσει όμως. Το εργατικό κίνημα, κύρια στη πρωτοβάθμια μορφή του, η ταξική ενότητα ελλήνων και ξένων εργαζομένων, η αντιφασιστική δράση συνολικά, θα τρομοκρατήσει τους ίδιους τους δολοφόνους και τους μπράβους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: