Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΤΟ ''Κ''ΚΕ), στόχος η παραπέρα ενεργοποίηση των εσωτερικών αντιδράσεων

 

Σχόλιο συντρόφου αναγνώστη του blog

 

Οι φασιστοειδείς του Δικτύου 21, της τέως ΜΑΒΗ, του πιο μαύρου εθνικισμού έχουν μαζευτεί στην αδιάφορη για το αναγνωστικό κοινό, Σαμαρική φυλλάδα ''Δημοκρατία''.
Εκεί κηρύσσει ο Τουρκοφάγος ιππέας Φ. Κρανιδιώτης τα εσωτερικά ομοφοβικά κελεύσματά του, καλώντας μας για νέες ''νύχτες των κρυστάλλων'' εναντίον όλων όσων ,δεν είναι τόσο ''άντρες'', ώστε να είναι φασίστες!

Εκεί γράφει ο γραφικός φασίστας Καλεντερίδης, για ''εθνική'' εξωτερική πολιτική (!) Ναι αυτός, που αναπαρήγαγε το αμίμητο του Βέγγου ''γεια σας, είμαι μυστικός πράκτορας'' στην υπόθεση Οτσαλάν στην Αφρική, αποδεικνύοντας πόσο οι μικρόνοοες είναι στη πρώτη γραμμή, των εκτελεστικών οργάνων του φασισμού.
Εκεί όμως βρίσκεται και η αρχηγός της παρέας, αυτή που δίνει τη γραμμή και ενοποιεί το ιδεολογικό στίγμα, η γνωστή ''συνοδοιπόρος'' του χρουστσοφισμού Λ.Κανέλλη.

Αρχηγός των καλόπαιδων αυτών, διάλεξε σίγουρα το κατάλληλο μετερίζι, για να περάσει τις εθνικιστικές-σκοταδιστικές της απόψεις.
Οι αριστεροί που έχουν παραμείνει στον Περισσό, έκθαμβοι διαβάζουν πως είναι η δημοφιλέστερη έλληνας πολιτικός! Αναρωτιούνται: πως και συμβαίνει αυτό, οι γκαλοπατζήδες το χτυπάνε το ''κόμμα'', τι τρέχει τώρα...

Ας σκεφτούν πετώντας έστω μια φορά λίγα ευρώ για να πάρουν τη φυλλάδα, το κόμμα του Φαήλου, του ''μυστικού πράκτορα'' και της χριστιανο-εθνικίστριας Λιάνας,τι σχέση έχει μ΄ αυτούς και τον πόνο τους. Δεν περνά απαρατήρητο πως το ''Κ''ΚΕ δεν έβγαλε ουσιαστικά κιχ, για τον ναζί μητροπολίτη Πειραιά που ''εφηύρε'' αντιγράφοντας μετά δέκα χρόνια την εγγλέζικη White Power, πως ο Χίτλερ ήταν σιωνιστής που έκανε το ''ψευτο-ολοκαύτωμα'' για να επιταχύνει τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ (!)

Άραγε το σοσιαλδημοκρατικό ''Κ''ΚΕ, γιατί προβάλλει όλο και πιο έντονα αυτές τις απόψεις σαν τη βιτρίνα του δικού του μαγαζιού, γιατί δεν απαντά ούτε στα πιο σιχαμένα μισαλλόδοξα κηρύγματα, τι το ενώνει όλο και πιο έντονα μαζί τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: