Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Μοναρχοφασιστική Φιέστα

 

Α.Παπαρήγα: η ΝΔ έχει «αποβάλλει τον ακραίο αντικομμουνισμό» («Ρ» 12/6/2005, σελ. 5)

Εκδήλωση – μνημόσυνο διοργανώθηκε από το "Σύνδεσμο Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης «Αγία Ειρήνη» και τελέσθηκε την Κυριακή 23 Μάρτη 2008 στον οικισμό του Ανθοχωρίου Κομοτηνής για τα «θύματα», όπως αναφέρει το μνημείο (ανέγερση 1951), της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής που σκοτώθηκαν στις 15 Μάρτη 1949 «αγωνιζόμενοι κατά των εχθρών της πατρίδας, υπέρμαχοι των ιδανικών της φυλής» δηλ. του μοναρχοφασισμού και της ξενοδουλείας και γιατί όχι και του δοσιλογισμού.

Στην μοναρχοφασιστική φιέστα παρεβρέθηκε ο Νεοδημοκράτης Δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκουν στην παράταξη του, αλλά και άλλα στελέχη της ΝΔ όπως ο εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, Κώστας Πατερόπουλος, μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου που ανήκουν στην παράταξη του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ. Τελετάρχης ήταν ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη Χρήστος Μπρατζουκάκης.

Σύσσωμος, λοιπόν, και στις «δόξες» του ο ΝΕΟΔημοκρατικός μοναρχοφασιστικός συρφετός της Κομοτηνής για να τον χαίρεται η υπηρέτριά του Αλέκα Παπαρήγα που γι’ αυτή η ΝΔ όχι μόνο δεν είναι μοναρχοφασιστικό κόμμα αλλά ακόμα έχει «αποβάλλει τον ακραίο αντικομμουνισμό» («Ρ» 12/6/2005, σελ. 5)

(Μερικά στοιχεία είναι παρμένα από την εφημερίδα "Ο ΧΡΟΝΟΣ" (25.03.2008), τοπική της Κομοτηνής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: