Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Βάρβαρες φασιστικές επιθέσεις της ΝΔ-Αστυνομίας κατά των φοιτητών διαδηλωτών


Βάρβαρες φασιστικές επιθέσεις της ΝΔ-Αστυνομίας κατά των φοιτητών διαδηλωτών
Μαχητικές μαζικές διαδηλώσεις φοιτητών για το Άσυλο



Το φασιστικό μίσος κατά των διαδηλωτών, για το πανεπιστημιακό Άσυλο, φοιτητών στις απανωτές επιθέσεις των ΜΑΤ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ εκδηλώθηκε με πρωτοφανή μανία και απίστευτη αγριότητα σε βάρος των φοιτητών σε διάφορα σημεία της Αθήνας με αποκορύφωμα τη φασιστική εισβολή της Αστυνομίας στην «ΑΣΟΕΕ», συμπληρωμένη με την επαίσχυντη απόφαση της Συγκλήτου της για κλείσιμο της Σχολής («lock out»).
Τραυματίστηκαν πολλές δεκάδες φοιτητών απ’ τις ακραίας βαρβαρότητας επιθέσεις των ράμπο του φασιστοειδούς Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που δήλωνε με θράσος στο «ΒΗΜΑ» «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο»: προφανώς ο ίδιος και το κόμμα του, το φασιστικό κόμμα της ΝΔ που δολοφόνησε το νεαρό 15χρονο μαθητή στα Εξάρχεια (6 Δεκέμβρη 2008).
Έγιναν αμέτρητες συλλήψεις και ξυλοδαρμοί με σπάσιμο χεριών και ποδιών, παραμορφωμένα πρόσωπα, κλπ., σύρθηκαν φοιτητές στα Δικαστήρια, που διασύρθηκαν παντοιοτρόπως απ τα αντιδραστικά ΜΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους «μπαχαλάκηδες» (ακλουθώντας τα διάφορα κυβερνητικά στελέχη).
Τα φασιστικά κτήνη των ΜΑΤ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ συνέχισαν τις βάρβαρες επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας και αλλού, ενώ στα «Εξάρχεια» ξεγύμνωσαν ακόμα και βασάνισαν ανθρώπους και στη μέση του δρόμου (Χαρ.Τρικούπη) ξεγύμνωσαν ηθοποιό (Εφ. Συντακτών 23-24/11/2019, σελ. 82).
Βάρβαρες σκηνές που θυμίζουν τις παλιές «ένδοξες» μέρες της «εθνικοφροσύνης» της μοναρχοφασιστικής Καραμανλικής ΕΡΕ.
Τώρα ο Ναζι-φασίστας Μ.ΒΟΡΙΔΗΣ*, πρώην στέλεχος του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στη φασιστική ΕΠΕΝ του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τσεκουροφόρος Χουντο-φασίστας της Νομικής, δηλώνει με απύθμενο Ναζιστικό θράσος: «η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας… η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό. Λέω αυτονόητα πράγματα για τους μαρξιστές». Μετά πήρε τη σκυτάλη ο Ναζι-φασίστας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ που δήλωσε: «τελιώνουμε με όλη την παθογένεια της μεταπολίτευση» για να συνεχίσει ένα άλλο φασιστοειδές ο Κ.ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: «υπάρχει στοιχείο αναγκαστικότητας στην επιβολή του νόμου, μια χαρά τα λέει ο Βορίδης» και μια άλλη μεγαλοκυρά, η ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ συμπληρώνει: «είναι απαραίτητο να γίνει «καθαρισμός» των σχολών με τη βοήθεια της Αστυνομίας», ενώ η «διάσημη» για τις αντιδραστικές της ανοησίες χαρακτήρισε τα «ευρήματα» στην ΑΣΟΕΕ όμοια με τα όπλα που χρησιμοποιεί ο «Συριακός στρατός»(!).
Να πως οι σοσιαλδημοκράτες του «Ριζοσπάστη» ΕΞΩΡΑΪΖΟΥΝ προκλητικά τα φασιστικά μέτρα της ΝΔ: «η ένταση της καταστολής δεν εξηγείται… με «εμμονές» της κυβέρνησης και των στελεχών της» («Ρ» 16-17/11/ σελ. 8), αρνούμενοι έτσι: α) ότι στις πρόσφατες εκλογές σημειώθηκε ΣΤΡΟΦΗ προς την αντιδραστική Δεξιά με τη νίκη του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ-ΚΥΡΤΣΟ, κλπ., πολλούς Χουντικούς και τα παλιά φασιστοειδή ΣΑΜΑΡΑ, κλπ.), και β) ότι βαθαίνει παραπέρα το προτσές της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της κοινωνικο-πολιτικής ζωής της χώρας.
Σήμερα η ένταση της καταστολής εξηγείται με την πρόσφατη ΣΤΡΟΦΗ προς την αντιδραστική Δεξιά, με την Αστυνομοκρατία, τη φασιστική κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου, κλπ. που συνιστούν, όπως προαναφέρθηκε, βάθεμα της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, μαζί με το σχεδιαζόμενο περιορισμό των διαδηλώσεων, τις διαρκώς εντεινόμενες επιθέσεις των ΜΑΤ, επιθέσεις στα δικαιώματα των εργαζομένων, κλπ., , που ΟΛΑ μαζί βρίσκονται στην υπηρεσία υπεράσπισης και αύξησης των ΚΕΡΔΩΝ του μεγάλου ντόπιου κεφαλαίου αλλά και του ξένου.

*ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗΣ για Βορίδη: «Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ως μαθητής ο Βορίδης κυκλοφορούσε με το «Ο Αγών Μου» του Χίτλερ, ότι ίδρυσε τη νεοναζιστική, αντισημιτική οργάνωση «Ελεύθεροι Μαθητές», ότι ως φοιτητής ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική», το ότι διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο ως γραμματέας της Νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ότι με μέντορα και καθοδηγητή τον Λεπέν ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο που είχε για σλόγκαν το ρατσιστικό «κόκκινη κάρτα στους μετανάστες», το ότι στις εθνικές εκλογές του 2000 ένωσε το κόμμα του με αυτό του αυτοαποκαλούμενου νεοναζί και αντισημίτη Κώστα Πλεύρη και ότι μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο με το αντισημιτικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριζε ότι «τα χέρια του Εβραίου μυρίζουν αίμα» και ότι στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν σκοτώθηκε κανένας Εβραίος γιατί όλοι τους είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στη δουλειά τους…» («ΕΦ. ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» 5/3/2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια: