Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ στο φασιστικό ΠΟΓΚΡΟΜ «ανακατάληψης των πόλεων» της κυβέρνησης του ΡΑΤΣΙΣΤΗ Α. Σαμαρά κατά των μεταναστών με την άμεση καθοδήγηση του φανατικού ρατσιστή φασιστοειδούς Ν.ΔΕΝΔΙΑ, συντονισμένου και με τις δολοφονικές επιθέσεις των χιτλερικών «ταγμάτων εφόδου» της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής» και των κάθε λογής εθνικιστών-ρατσιστών

Το σύνθημα «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις» υπήρξε ένα από τα κεντρικά συνθήματα του προεκλογικού αγώνα του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ και του υπερεθνικιστή ρατσιστή αρχηγού της. Και είναι το μοναδικό που σήμερα υλοποιείται από την κυβέρνησή του γιατί όλα τα άλλα ήταν δημαγωγία και απάτη ενός ανίκανου πολιτικάντη που με σοβαροφανείς πόζες προσπαθεί να αποκρύψει την κραυγαλέα ανεπάρκειά τους ως πολιτικού ηγέτη και πρωθυπουργού.

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Α. Σαμαράς τοποθέτησε το πιο κατάλληλο πρόσωπο: το Ν. Δένδια ένα από τα γνωστότερα και δοκιμασμένα φασιστοειδή της ΝΔ με πλούσιο φασιστικό παρελθόν και ανάλογο «έργο» μα και από τους πιο φανατικούς ρατσιστές, «ισάξιο» του αρχηγού του κόμματός του και σημερινού πρωθυπουργού.

Ο φλύαρος και υπερφίαλος αντιδραστικός πολιτικάντης Ν. Δένδιας με τη διαρκώς 1επαναλαμβανόμενη ανόητη κομπορρημοσύνη έχει γίνει γνωστός τόσο για το φασιστικό «κουκουλονόμο» όσο και για ολόκληρο το «βίο και πολιτεία» του στην κυβέρνηση Καραμανλή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όμως, δεν μπορεί να μην αναφερθεί η τοποθέτηση ενός γνωστού στους παλιότερους χουντοφασίστα - που βέβαια καθόλου δεν εκπλήσσει - στη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Δημόσιας τάξης, του Ανδρεουλάκου, που συμμετείχε στα στρατοδικεία της στρατιωτικο-φασιστικής δικτατορίας και καταδίκαζε κομμουνιστές και αντιφασίστες αγωνιστές αλλά και ισχυρίζονταν ότι η «επανάστασις» της εγκληματικής συμμορίας των φασιστών-συνταγματαρχών δημιουργεί «δίκαιο», πράξη που δείχνει το υπεραντιδραστικό μέγεθος του φασιστοειδούς Ν. Δένδια στον οποίο έχει ανατεθεί το «θεάρεστο» φασιστικό έργο «ανακατάληψης των πόλεων» δηλ. η εξαπόλυση ενός πρωτοφανούς φασιστικού πογκρόμ της κυβέρνησης Σαμαρά κατά των μεταναστών.

Αμέσως μετά την συγκρότηση τη κυβέρνησης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας με το αντιδραστικό του επιτελείο εκπόνησε ταχύτατα το γνωστό κακόφημο σχέδιο «Ξένιος Ζεύς» και εξαπόλυσε σε όλες τις πόλεις ένα πρωτοφανές σε έκταση όργιο τρομοκρατίας ξυλοδαρμών, προσαγωγών, συλλήψεων, κλπ. φασιστικό πογκρόμ κατά των μεταναστών, δηλ. εξαπέλυσε χιλιάδες αστυνομικούς πανελλαδικά και σε κάθε γειτονιά των πόλεων διενεργώντας μαζικές συλλήψεις χιλιάδων μεταναστών κλείνοντάς τους αρχικά στα κρατητήρια και στη συνέχεια στέλνοντας τους σε διάφορα πρόχειρα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αν αυτή η γελοία αλλά αδίστακτη και επικίνδυνη φαστιστο-ρατσιστική φιγούρα που ακούει στο όνομα Ν. Δένδιας εκπόνησε το πρωτοφανούς βαρβαρότητας κακόφημο σχέδιο «Ξένιος Ζεύς» κατά των μεταναστών και μίλησε ακόμα για «Κάθοδο των Δωριέων», ο ανίκανος πολιτικάντης υπερεθνικιστής αρχηγός του, θαυμαστής και υπερασπιστής των προδοτικών ταγμάτων Ασφαλείας, αφού πρώτα, ως άφθαστος γελωτοποιός διασκέδασε τη Μέρκελ στο Βερολίνο, στα τέλη Αυγούστου δήλωσε για το φασιστικό πογκρόμ: «Η επιχείρηση Ξένιος Ζευς άρχισε να αλλάζει την εικόνα στο κέντρο τον πόλεων. Σύντομα η Ελλάδα θα ξαναγίνει ασφαλής χώρα». Λίγο αργότερα περιφέρονταν και οι δυο τους στο χώρο της Ομόνοιας θαυμάζοντας το «έργο» τους.

8179_1Χέρι-χέρι και σε πλήρη συντονισμό με το φασιστικό πογκρόμ του «Ξένιου Δία» εξελίχθηκαν και εξελίσσονται οι δολοφονικές επιθέσεις των χιτλερικών αποβρασμάτων των ναζιφασιστών της «Χρυσής Αυγής», ενθαρρυμένων προφανώς από την κυβέρνηση Σαμαρά και υποβοηθούμενων όχι μόνο από τους ναζιφασίστες αστυνομικούς που ψήφισαν στις εκλογές τη «Χρυσή Αυγή» αλλά και από το σύνολο των φασιστοειδών της Αστυνομίας. Η τρομοκρατική ναζιφασιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» με τα εγκληματικά δολοφονικά «τάγματα εφόδου» επιτίθεται οργανωμένα, ξυλοκοπεί ανελέητα, δέρνει, μαχαιρώνει και δολοφονεί μετανάστες, σπάζει διαμερίσματα, βάζει φωτιά στα παραπήγματα που διαμένουν, φτάνοντας ως το σημείο, με την ανοχή κα την ενθάρρυνση του Δένδια, να ζητά άδειες και να καταστρέφει εμπορεύματα μικροπωλητών, μια πρωτοφανής φασιστική τρομοκρατία και μια διαρκής κόλαση για όλους τους μετανάστες, μια τρομοκρατία που έχει επεκταθεί ακόμα και σε τσιγγάνους και σε έλληνες που πηγαίνουν στα μαγαζιά τους.

Η φασιστική αυτή τρομοκρατία έχει διασύρει και εκθέσει διεθνώς τη χώρα μας, ενώ συνάμα αποτελεί το μελανότερο στίγμα στην ιστορία της, μια κατάσταση που εξελίσσεται επικίνδυνα για τις δημοκρατικές ελευθερίες και αποτελεί πρόκληση για τον αντιφασίστα λαό μας που προς το παρόν παραμένει απλός θεατής αντί να προχωρήσει, το ταχύτερο δυνατό, σε μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις, τσακίζοντας στην πράξη και βία των ναζιφασιστικών χιτλερικών αποβρασμάτων πριν είναι πολύ αργά.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της προδοτικής χρουτσωφικής σοσιαλδημοκρατίας («Κ»ΚΕ-ΣΥΝ) αλλά και όλων των εκείνων των δυνάμεων που με την πολίτική τους στάση έχουν αμβλύνει στο έπακρο και σε πολύ επικίνδυνο σημείο την αντιφασιστική συνείδηση του λαού αλλά και έχουν εγκαταλείψει στην πράξη την πάλη κατά του φασισμού που έχει επικίνδυνα σηκώσει κεφάλι. (Περίπτωση ακραίας άμβλυνσης της αντιφασιστικής συνείδησης αποτελεί η επαίσχυντη φιλοναζιστική πράξη στελεχών του ΠΑΜΕ-«Κ»ΚΕ στην Χαλυβουργική υποδοχής «μετά βαΐων και κλάδων» των ναζιφασιστών της Χ.Α. με επικεφαλής τον Η. Κασιδιάρη αντί να τους εκδιώξουν. Άμβλυνση της αντιφασιστικής συνείδησης συνιστά και η συμμετοχή των Δούρου-Κανέλλη σε τηλεοπτική συζήτηση με ναζιφασίστες που στη μια έριξε ένα ποτήρι νερό καταβρέχοντας την τη δε άλλη το θρασύδειλο αυτό χιτλερικό απόβρασμα γρονθοκόπησε επανειλημμένα με τον πιο βάρβαρο τρόπο. Οι αντιφασίστες και κομμουνιστές δεν συζητούν με τις εγκληματικές δολοφονικές ναζιφασιστικές συμμορίες. τις τσακίζουν-συντρίβουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: