Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΚ Ισπανίας (μ-λ): Η κυβέρνηση Ραχόι είναι παράνομη! ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

Αφήστε τον να φύγει και μαζί του και το σύνολο της αγέλης των ψευτών και τον αντιδραστικών χαρακτήρα, όπως οι Saenz de Santa Maria, Cospedal, Gallardón, Wert, Guindos, κλπ, κλπ, που βυθίζουν τη χώρα στην εξαθλίωση. Η κρίση πλήττει όλο και περισσότερο, αλλά όχι  αυτούς που  την δημιούργησαν, αλλά όσους υποφέρουν, όπως οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι γυναίκες, οι εργαζόμενες τάξεις. […] Ο Ραχόι και οι υπουργοί του δεν έχουν εκπληρώσει ούτε μία από τις υποσχέσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Είπαν ψέματα, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσουν να πετύχουν. Είναι μια παράνομη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που πρέπει να φύγει, εάν δεν πέσει από μόνη της.

[…] Η Ευρωπαϊκή ένωση δείχνει ότι δεν είνια μια ένωση των λαών, αλλά ένας ιμπεριαλιστικός μηχανισμός που καθοδηγείται από τη Γερμανία. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ισπανία αυξάνεται ο αριθμός των νεοναζιστικών κινημάτων με ξενοφοβικές εξαγγελίες, ο ρατσιστικό ο οποίος ενισχύεται από το PP σε δήμους και περιφέρειες που έχει στον έλεγχό του.

[…] Πρέπει να έχουμε επίγνωση ότι δεν είναι δυνατόν να τερματιστεί αυτή η κατάσταση και να αρθρωθεί μια πολιτική ευνοϊκή για τα λαϊκά συμφέροντα, χωρίς ρήξη με το νομικό και θεσμικό πλαίσιο του Συντάγματος του 1978, είναι αναγκαία η ανατροπή της μοναρχίας των κληρονόμων του Franco. […]

Για την Τρίτη Δημοκρατία! Ζήτω η Λαϊκή Ενότητα!

Κομμουνιστικό Κόμμα Ισπανίας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: