Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Νέα από την κορεατική χερσόνησο - Οκτώβρης 2017

Δήλωση Υποστήριξης της κυβέρνησης της ΛΔΚ από Αξιωματούχους της Chongryon

Πιονγιάνγκ, 13 Αυγούστου (KCNA) -- Οι αξιωματούχοι της Γενικής Ένωσης Κορεατών Κατοίκων στην Ιαπωνία (Chongryon) εξέδωσαν ανακοίνωση στις 9 Αυγούστου, υποστηρίζοντας ενεργά τη δήλωση της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, η οποία καταδίκασε το ψήφισμα των κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Ko Tok U, πρόεδρος του Μητροπολιτικού Αρχηγείου Nishi Tokyo του Chongryon, σε μια δήλωση που υποστηρίζει εξ ονόματος των αξιωματούχων και συμπατριωτών της έδρας της δήλωσης της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.
Η δήλωση ανέφερε ότι όλοι οι υπάλληλοι και συμπατριώτες υπό την έδρα θα συμβαδίζουν με τους κατοίκους της πατρίδας που κατευθύνονται κατευθείαν προς τον δρόμο της ανεξαρτησίας, του Songun και του σοσιαλισμού, με πεποίθηση να κερδίσουν την τελική νίκη στην αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ υπό την ηγεσία του σεβαστού Ανώτατου ηγέτη Kim Jong Un.
Ο Pu Yong Uk, πρόεδρος του Νομαρχιακού Επιμελητηρίου του Τσόνγκρυ, δήλωσε ότι η δοκιμαστική εκτόξευση του ICBM που πραγματοποίησε η ΛΔ Κορέας είναι θεμιτό μέτρο αυτοάμυνας και αναπόφευκτη στρατηγική επιλογή για υπεράσπιση της κυριαρχίας της χώρας και του δικαιώματος ύπαρξης του έθνους και της ειρήνης της Κορεατικής Χερσονήσου και της ασφάλειας της περιοχής από την εχθρική πολιτική και την πυρηνική απειλή και εκβιασμό των εχθρικών δυνάμεων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.
Ο Ri Pak Ji, πρόεδρος του υποκαταστήματος Toshun του Νομού Aichi του Chongryon, δήλωσε ότι τα διπλά στάνταρ που επιτρέπουν μόνο σε μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ να διεξάγουν αποτελέσματα και εκατοντάδες δοκιμές πυρηνικών και ICBM ενώ σε άλλες χώρες δεν επιτρέπεται να κάνουν το ίδιο. -0-
 

Οι νοτιοκορεάτες πολεμοκάπηλοι υποκινούν την πολεμική υστερία

Ημερομηνία: 28/08/2017 | Πηγή: Uriminzokkiri (En) Οι νοτιοκορεάτες εγκληματίες υποκίνησαν την πολεμική υστερία στα πέντε νησιά στα θερμά ύδατα της Δυτικής Θάλασσας της Κορέας στις 22 και 23 Αυγούστου, σύμφωνα με το Yonhap News της Νότιας Κορέας.
Οι μαριονέτες του νοτιοκορεάτικου ναυτικού κινητοποίησαν διάφορα πολεμικά πλοία για να εμπλακούν σε ασκήσεις μεταφοράς με την ναυτική αστυνομία.
Οι μαριονέτες του ναυτικού και της αστυνομίας διοργάνωσαν μια επιχείρηση για την επείγουσα αποστολή προσωπικού του ναυτικού σώματος στο νησί Yonphyong με ταχύπλοο σκάφος από το Inchon. 
Πραγματοποιήθηκε επίσης ένα άσκηση για τη μεταφορά των κατοίκων των νησιών σε τρομοκρατική ατμόσφαιρα.
Ασκήσεις εκκένωσης πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στα πέντε νησιά την επόμενη ημέρα.

KCNA

Σημείωση KCNA Greece: Η φωτογραφία είναι από αντίστοιχη άσκηση εκκένωσης που πραγματοποίησαν οι Ιάπωνες στις αρχές Αυγούστου. πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: