Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Άγριος δολοφονικός ξυλοδαρμός φοιτητή από τραμπούκους της Ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής»

Λίγες μόνο μέρες μετά τα χαμόγελα, τη στήριξη και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Άνθιμου στους φυρερίσκους της «Χρυσής Αυγής», στις 31 Μάρτη, ομάδα θρασύδειλων τραμπούκων επιτέθηκαν στο διερχόμενο έξω από τα γραφεία τους φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, χωρίς καμιά αιτία και χωρίς να τους ενοχλήσει, ξυλοκοπώντας τον με πρωτοφανή αγριότητα και δολοφονικές διαθέσεις. Γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση διερχομένων, ενώ μεταφέρθηκε το νοσοκομείο παραμορφωμένος και με βαριά τραύματα.

Επικεφαλής αυτής της δολοφονικής ομάδας τραμπούκων ήταν ένα απ’ τα πρωτοπαλίκαρα του Χιτλερικού φυρερίσκου Ν.Μιχαλολιάκου, ονόματι Χρήστος Ζέρβας, ο οποίος εργάζονταν στο γραφείο του στη Βουλή, δηλ. πληρώνονταν απ’ τους φόρους του λαού. Αναγνωρίστηκε όμως και συνελήφθη απ’ την Αστυνομία και εν συνεχεία εκδιώχθηκε απ’ τη Βουλή.

Είναι κατεπείγουσα ανάγκη οι αντιφασίστες να κινητοποιηθούν άμεσα και να αντιμετωπίσουν αυτή τη δολοφονική συμμορία μαζικά, ενωτικά και μαχητικά και να σταματήσει επιτέλους αυτή η απαράδεκτη ΑΝΟΧΗ απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: