Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΜΕ: Για τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας

            Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη συνεδρίασή του της 2/3/2010 αποφάσισε να κλιμακώσει την αντίδραση του κλάδου και να καταγγείλει το νέο «πακέτο» σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα κινητοποιήσεων, που σκοπό έχει να καταδείξει την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία καταδικάζει χιλιάδες μισθωτούς του δημόσιου τομέα στην πιο σκληρή λιτότητα  που εφαρμόστηκε ποτέ.

Το πλήρες πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

· Παράσταση – διάβημα στο Υπουργείο Οικονομικών για τα νέα μέτρα ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/2010 και ώρα 1 μμ  με προσυγκέντρωση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών (Δ.Σ. Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων) στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 12.30 ( Φιλελλήνων και Ψύλλα 2). Καλούμε όλους τους/τις συναδέλφους να συμμετάσχουν.

· Συλλαλητήριο στα Προπύλαια την ΠΕΜΠΤΗ 4/3/2010 στις 6 μμ μαζί με άλλες Ομοσπονδίες και Πρωτοβάθμια Σωματεία.

· Συμμετοχή στην παράσταση – διάβημα που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών και τα Γραφεία της Ε.Ε. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ) και ώρα  1 μμ (τόπος προσυγκέντρωσης το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22 ).

· Συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3/2010, ώρα  12.30 μμ, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Προπύλαια Πανεπιστημίου), όπου θα κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας (11 πμ – 2 μμ και 2 μμ – 5 μμ για τον πρωινό και τον απογευματινό κύκλο αντίστοιχα).

· Μεταθέτουμε την αποφασισμένη απεργία της 8 /3/10 στις 16/3, ώστε να συμπέσει με την  24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ.  Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: