Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Κρατικά-κυβερνητικά κανάλια: χυδαίος-πρωτόγονος αντικομμουνισμός-αντισταλινισμός της δεκαετίας του ΄50 και φασιστική πλύση εγκεφάλου

Παπαρήγα: η ΝΔ «έχει αρχίσει να εκσυγχρονίζεται» και έχει αποβάλλει τον «ακραίο αντικομμουνισμό» («Ρ» 12/6/2007, σελ. 5).

Εδώ και 5 χρόνια όλα τα κρατικά κανάλια (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3, Βουλή) έχουν μετατραπεί σε μόνιμα εμετικά Καραμανλικά φερέφωνα που μέρα-νύχτα διαφημίζουν τα ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο, προσπαθώντας προκλητικά να «πουλήσουν» στο λαό, πέρα απ’ την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική, την καταστροφή της οικονομίας και τη χρεοκοπία της χώρας ως «σωτηρία» του λαού και του τόπου.

Παράλληλα τα κρατικά κανάλια δίπλα στην προπαγάνδιση φασιστικών και άλλων αντιδραστικών απόψεων, επιδίδονται χρόνια τώρα και σ’ έναν ξέφρενο και πρωτόγονης μορφής χυδαίο αντικομμουνισμό-αντισταλινισμό(«δολοφόνος», «εγκλήματα», κλπ., κλπ.) γνωστού απ’ την περίοδο της δεκαετίας του ΄50, κάνοντας έτσι φασιστική πλύση εγκεφάλου στην εργατική τάξη και το λαό.

Επειδή όμως τα αποτελέσματα της ακραίας νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής είναι εδώ και καιρό ορατά δια «γυμνού οφθαλμού», οι εγκέφαλοι του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ αποφάσισαν να «διανθίσουν»-συμπληρώσουν τις φασιστικού χαρακτήρα αυτές εκπομπές τους και με το χρουστσοφικό τείχος του Βερολίνο (1961) και διάφορες φανταστικές ιστορίες-κατασκευάσματα των όποιων μυστικών υπηρεσιών του ιμπεριαλισμού και το αραχνιασμένο «σιδηρούν παραπέτασμα» όπως έκανε η «ΕΤ3» πρόσφατα (7/4/2009).

Το μόνο που λείπει από αυτές τις αντισταλινικές-αντικομμουνιστικές φασιστικές εκπομπές για να αποκτήσουν κάποια «πειστικότητα» είναι η παρουσία της αντισταλινικής σοσιαλδημοκράτισσας Α.Παπαρήγα για να δηλώνει στο τέλος κάθε εκπομπής: η ΝΔ «έχει αρχίσει να εκσυγχρονίζεται» και έχει αποβάλλει τον «ακραίο αντικομμουνισμό» («Ρ» 12/6/2007, σελ. 5).

Δεν υπάρχουν σχόλια: