Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τυχερός και πανευτυχής ο «Αϊ ΣΩΤΗΡ» του θρησκόληπτου Μητσοτάκη ποζάρει καθημερινά μεταξύ ενός «Μεταξικού» Χωροφύλακος και ενός «Γκοτζαμάνη» του δημόσιου συστήματος Υγείας


Τυχερός και πανευτυχής ο «Αϊ ΣΩΤΗΡ» του θρησκόληπτου Μητσοτάκη ποζάρει καθημερινά μεταξύ ενός «Μεταξικού» Χωροφύλακος και ενός «Γκοτζαμάνη» του δημόσιου συστήματος Υγείας

Δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα απ’ τις οργισμένες απαντήσεις σε Πρωθυπουργό-Υπουργείου Υγείας-Τσιόδρα:

Ασκληπιείο Βούλας, Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΝΓΕ:
«Είναι απαράδεκτο σήμερα να λέει η κυβέρνηση, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ο Πρωθυπουργός της χώρας: «είστε ήρωες», ελάτε να δουλέψετε, αν τα καταφέρεται να βγείτε ζωντανοί από αυτή τη μάχη, στο τέλος θα ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ. Είναι αίσχος(ΕΡΤ1, 26 Μάρτη 2020, 20:30»)

Γιώργος Δημητρακόπουλος, γιατρός του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου Κρήτης:
«ακούστε να σας πω κάτι ως γιατρός και υγειονομικός: Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου, την οργή μου για τον εμπαιγμό που μας έχει επιφυλάξει το υπουργείο Υγείας όλο αυτόν τον καιρό. Ακούω από τον κ. Κοντοζαμάνη κάθε μέρα στην ενημέρωση και έχω την αίσθηση ότι μάλλον απευθύνεται σε κρετίνους. Όλοι εμείς οι υγειονομικοί δεν θέλουμε ούτε παλαμάκια, ούτε χτυπήματα στην πλάτη. Θέλουμε μόνιμες προσλήψεις».

Όταν η δημοσιογράφος επιχείρησε για δεύτερη φορά να διακόψει την επικοινωνία, ο Δημητρακόπουλος της παρατήρησε: «Πρέπει εσείς οι δημοσιογράφοι να ρωτάτε πόσες μόνιμες προσλήψεις έχουν γίνει. Κι όχι να πετάνε νούμερα στον αέρα και στην πράξη στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας να μην έχει έρθει ούτε ένας μόνιμος» ( ΕΡΤ1, 28 Μάρτη 2020, 20:25)
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας που ποζάρει καθημερινά μεταξύ ενός «Μεταξικού» Χωροφύλακος και ενός «Γκοτζαμάνη» του δημόσιου συστήματος Υγείας ενημερώνει τον Ελληνικό λαό για την πορεία του COVID-19 στη χώρα. Σχεδόν από την αρχή – ευτελίζοντας δυστυχώς το κύρος του πανεπιστημιακού – επιχείρησε επανειλημμένα να ΦΙΜΩΣΕΙ συναδέλφους του πανεπιστημιακούς, άλλους ιατρούς αλλά και την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΝΓΕ) σχετικά με την άθλια κατάσταση του ανεπαρκέστατου και υπό κατάρρευση δημόσιου συστήματος Υγείας. Συγκάλυψε συστηματικά την ΑΡΝΗΣΗ της κυβέρνησης της αντιδραστικής Δεξιάς πρόσληψης ΝΕΩΝ αλλά και ΜΟΝΙΜΩΝ γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, τις τεράστιες ελλείψεις σε κλίνες ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), τις επίσης τεράστιες ελλείψεις των αναγκαίων κατάλληλων υλικών (μάσκες, κατάλληλες στολές, γάντια, αναπνευστήρες, κλπ.). Επίσης η Κυβέρνηση και ο Τσιόδρας επέβαλλαν φασιστική ΦΙΜΩΣΗ στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων αλλά και στους δημοσιογράφους, ώστε να συνεχίζεται ανεμπόδιστα η συστηματική παραπλάνηση του λαού.
Όμως, πέραν της απάτης παρουσίασης των τεράστιων ελλείψεων ως δήθεν υπαρκτού εξοπλισμού των Νοσοκομείων, προχώρησε ακόμα παραπέρα παρουσιάζοντας σειρά μέτρων που προκλητικά περιορίζουν-καταργούν φασιστικά τα ατομικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες ως δήθεν «αναγκαία» για την καταπολέμηση του κορονοϊού, για να φθάσει ως την πρωτοφανή και ακραίας προκλητικότητας επίθεση σε δημοσιογράφους: αντί να απαντήσει σε ερώτηση μιας δημοσιογράφου, δήλωσε: « διακρίνω μια αίσθηση να σκορπήσει τον φόβο η αγαπητή δημοσιογράφος η οποία δεν μου αρέσει καθόλου» (ΕΡΤ1, 28 Μάρτη 2020, ώρα 18:00). Ας προσεχθεί ιδιαίτερα το απύθμενο θράσος: μείγμα φασιστικής συμπεριφοράς και ακραίας αλαζονείας του «καλού» ορθόδοξου χριστιανού καθηγητή.
Για να γίνει κατανοητή στο λαό η παραπάνω αντιδραστική στάση του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, να φωτιστεί περισσότερο ο αντιδραστικός του ρόλος γενικότερα και να δοθεί κάπως πιο ολοκληρωμένα το θλιβερό πορτραίτο του, πρέπει να παρθεί υπόψη η ταξική προέλευση-καταγωγή του σημερινού σοβαροφανούς καθηγητή. Ο Τσιόδρας ΔΕΝ είναι ούτε γόνος μεγαλοαστών μα ούτε καν γόνος μικροαστικών στρωμάτων. Απεναντίας: είναι γόνος εργαζομένων μεταναστών, αφού γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, ο οποίος στη μετέπειτα πορεία εγκατέλειψε-πρόδοσε την τάξη του και μεταπήδησε στην αντιδραστική μεγαλοαστική τάξη, υπερασπίζοντας με παραδειγματική συνέπια και ακραίο φανατισμό τα ταξικά της συμφέροντα. Πρόκειται προφανώς για διπλή προδοσία: πρώτα της εργατικής τάξης και ταυτόχρονα επιπλέον των μεταναστών εργαζομένων. Επομένως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι «αγκυροβόλησε» στο κατεξοχήν κόμμα του μεγάλου ντόπιου κεφαλαίου, τη φασιστική ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΚΥΡΤΣΟΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ, κλπ.).
Ο τωρινός καθηγητής ανήκει στην κατηγορία εκείνων των φτωχών νέων, οι οποίοι προέρχονται από εργατο-αγροτικά στρώματα και που στην πορεία επέλεξαν να γίνουν «γενίτσαροι» της αντιδραστική αστικής τάξης, όπως θα έγραφε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ, και ΑΚΡΙΒΩΣ γι’ αυτό «γίνουνται οι πιο φανατικοί αντιδραστικοί». Σ’ αυτά τα πρώην φτωχά παιδιά, «η αστική τάξη βέβαια υψώνει μπροστά τα μάτια όλων σας το τίμημα της προδοσίας: θέσεις κρατικές, πελατεία, αξιώματα, τίτλους για να γίνεται η πραγματικοί στυλοβάτες της. Ένα τραγικό παιδομάζωμα» (Δ. ΓΛΗΝΟΣ: «Ποιοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά στους νέους», Μάης 1932).
Επιπλέον ο Σωτήρης Τσιόδρας διαθέτει, πλην της καθηγητικής έδρας, και άλλα «προσόντα»: είναι «καλός» ορθόδοξος χριστιανός και επιπλέον ψάλτης, καλός οικογενειάρχης (7 παιδιά) και εθνικιστής «υπερπατριώτης», «προσόντα» απαραίτητα για να γίνει σημαιοφόρος εν έτει 2020 και εν μέσω Πανδημίας του παμπάλαιου πασίγνωστου τρίπτυχου της φασιστικής Δεξιάς: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: