Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Χαιρετισμός στο 5ο Συνέδριο του Κόμματος Εργασίας του Ιράν (Τουφάν) από την Πολιτική Επιτροπή της Κίνησης για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-1955


Αγαπητοί σύντροφοι,

η Π.Ε. της  Κίνησης για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-1955 εκ μέρους των ελλήνων Κομμουνιστών απευθύνει τους θερμούς και συντροφικούς της χαιρετισμούς στο Συνέδριο σας και με επαναστατική αλληλεγγύη χαιρετίζει τον αγώνα που διεξάγει το κόμμα σας.

Το Συνέδριο σας διεξάγεται εν μέσω μια βαθιάς παγκόσμια καπιταλιστικής κρίσης και σε μια πολύ κρίσιμη και πολύπλοκη περίοδο για την Ασιατική ήπειρο. Μόνο ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι ικανός να αναλύσει πλήρως την κατάσταση και να εξηγήσει την σημερινή καπιταλιστική κρίση. Η μαρξιστική θεωρία καθορίζει τις καπιταλιστικές κρίσεις ως κυκλικές κρίσεις υπερπαραγωγής και ερμηνεύει την ίδια τη φύση του καπιταλισμού και τις αντιθέσεις του.

Σήμερα, η υπεράσπιση της Μαρξιστικής-Λενινιστικής θεωρίας, η υπεράσπιση των διδαγμάτων των Μαρξ-Ένγκελς-Λένιν-Στάλιν είναι μεγάλη σημασίας. 70 και πλέον χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών ενάντια στο Ναζι-φασισμό υπό την ηγεσία του Ι.Β. ΣΤΑΛΙΝ είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με την άνοδο του φασισμού σε όλο τον κόσμο με τις ιδιαίτερες μορφές που παίρνει σε κάθε χώρα.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας και στηρίζουμε τον αγώνα του λαού σας για σοσιαλισμό. Στηρίζουμε την υπόθεση του λαού για ελευθερία και εργατικές ελευθερίες. Συστρατευόμαστε στον αγώνα σας για απελευθέρωση όλων των φυλακισμένων συνδικαλιστών και εργατών ακτιβιστών στη χώρα σας. Συστρατευόμαστε στον αγώνα σας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό.

Ζήτω η Διεθνής Σύσκεψη των Μαρξιστικών-Λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων!
Ζήτω ο Μαρξισμός-Λενινισμός και ο Προλεταριακός Διεθνισμός!

Η Πολιτική Επιτροπή της Κίνησης για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-1955


Δεν υπάρχουν σχόλια: