Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Τυνησίας:Οι σιωναζί διαπράττουν νέα σφαγή στη Γάζα

Έκανε πράξη η σιωνιστική συμμορία τις απειλές της σήμερα με τη διάπραξη νέας σφαγής σε βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, η οποία οδήγησε σε απώλειες πάνω από 200 μαρτύρων και 400 τραυματιών, κυρίως αμάχων, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Τυνησίας καταγγέλλει τη νέα αυτή σφαγή, η οποία δε θα λάμβανε χώρα χωρίς τη στήριξη που απολαμβάνουν οι σιωνιστές από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές, τη συνενοχή των αντιδραστικών αραβικών καθεστώτων και της παραδομένης παλαιστινιακής δεξιάς.

Το νέο αυτό έγκλημα συνιστά προοίμιο για άλλα εγκλήματα που στόχο έχουν την εξάλειψη της Αντίστασης στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, για να ανοίξει ο δρόμος για την επιβολή των αμερικανοϊσραηλινών σχεδιών για παράδοση. Αποδεικνύει, εξάλλου, ότι οι ναζί σιωνιστές δεν καταλαβαίνουν τίποτε άλλο, παρά μόνο από Αντίσταση.

Οι παλαιστινιακές πατριωτικές δυνάμεις οφείλουν άμεσα να κατανοήσουν πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση πέρα από την εθνική ενότητα για την αντιμετώπιση της κατοχής. Οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν ωφελούν κανέναν άλλο πέρα από τον κοινό εχθρό.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Τυνησίας καλεί όλες τις τυνήσιες και τους τυνήσιους να εκφράσουν την οργή τους, αλλά και την υποστήριξή τους στους αδελφούς και τις αδελφές μας στη μαρτυρική Γάζα, όπως επίσης, καλεί όλες τις δυνάμεις τις εχθρικές προς τον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό στον αραβικό κόσμο και τον κόσμο ολόκληρο σε κινητοποίηση και έκφραση της αλληλεγγύης τους στον παλαιστινιακό λαό, για να σταματήσει η επιχείρηση γενοκτονίας σε βάρος του.

Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Τυνησίας

Τύνιδα, 27 Δεκέμβρη 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: