Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Επιστολή αναγνώστη του blog για την δολοφονία του 16χρονου

Μόλις λάβαμε επιστολή αναγνώστη στου blog μας την οποία δημοσιεύουμε.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

  • Η τυφλή βίαιη ατομική εξέγερση , η ατομική ‘’τρομοκρατία’’, η λογική των πρωτοπόρων που θα ‘’διεγείρουν’’ τους πολλούς, δεν έχουν παρά μια και μόνο μια εξήγηση και ερμηνεία, αυτή που έδωδε ο Λένιν: Είναι η τιμωρία της ‘’επίσημης αριστεράς’’, των ψευτοκομμουνιστών, για τον οπορτουνισμό τους.( για τα ατελείωτα δεξιά τους ανομήματα).
  • Η κρίση των καπιταλιστών, όσο κι αν οι προδότες του μαρξισμού-λενινισμού σφυρίζουν αδιάφορα, εντείνει τη φασιστικοποίηση του αστικού κράτους, που ξέρει καλύτερα απ΄τους προδότες ρεβιζιονοστές ότι θα υπάρξει νομοτελειακή αντίδραση της εξαθλιωμένης εργατικής τάξης που ‘’πνίγεται’’. Οι μηχανισμοί καταστολής, τα σώματα ασφαλείας της αστικής διχτατορίας , η παλλακίδα της κεφαλαιοκρατίας ‘’δικαιοσύνη’’, εντείνουν χωρίς έγνοια για τα προσχήματα το έργο της ολοκλήρωσης του εκφασισμού. Σκοτώνουν καθημερινά πολλούς με ένα αργό θάνατο.σκοτώνουν όμως και έφηβους μιας αναρχικής παρέας, ΕΝ ΨΥΧΡΩ, με μια ακόμη ‘’εκπυρσοκρότηση’’ με έναν ακόμη ‘’εξοστρακισμό σφαίρας’’. Γιατί απλά κάνουν τη δουλεια τους: Είναι οι δυνάμεις καταστολής της εκφασισμένης διχτατορίας των κεφαλαιοκρατών. Και δεν είναι εργαζόμενοι, αστεία Παπαρήγα, που τάχατες μπορούν να εκδημοκρατιστούν, η μάλλον είναι τόσο εργαζόμενοι...... όσο οι χειριστές της γκιλοτίνας και των μηχανημάτων βασανισμου, σε άλλες ιστορικές εποχές.
  • Η στάση των κομμουνιστών απέναντι και σ΄αυτή τη δολοφανία, δεν είναι ούτε ηθικολογική , ούτε ενδιάμεση, ούτε βέβαια χυδαία , όπως αυτή του προδοτικού ΄΄Κ΄΄ΚΕ που έσπευσε με νωπό το αίμα του παιδιού, να προασπίσει τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των νοικοκυραίων. Η στάση είναι μία και μόνη: Έντονη και έμπραχτη μαζική και αγωνιστική καταδίκη της αστικής διχτατορίας και των δολοφονικών μηχανισμών της, ζύμωση μέσα στην εργατική τάξη πως ο εχθρός είναι ένας και μόνο και είναι αυτός που στερεί τη ζωή, σε παιδιά, ενήλικες, γέροντες με ανοιχτή η έμμεση εξόντωσή τους. Χτύπημα σε κάθε αυταπάτη, πως το σάπιο καθεστώς σηκώνει είτε ΄΄κάθαρση’’ είτε μερεμέτια εκδημοκρατισμού του ( ‘’καλύτερη εκπαίδευση’’ ζήτησε για την αστυνομία, η γραμματέας του κόμματος που χαραχτήρισε το Νοέμβρη του ΄73 σύναξη προβοκατόρων). Και μια τελευταία κουβέντα:

Oι μαρξιστές-λενινιστές-σταλινιστές, απέχουμε ιδεολόγικά μιαν άβυσσο από την αναρχία, όμως όχι απλά ποτέ δεν θα ‘’δώσουμε΄΄ στο αστικό κράτος τον οποιοδήποτε αντοκαπιταλιστή-αντιφασίστα, αλλά θεωρούμε ατιμία στην ιδεολογία μας να κρατήσουμε ποτέ, ‘’ενδιάμεση ‘’ θέση : Ενδιάμεση θέση θα σήμαινε και σημαίνει λακεδισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: