Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Διεθνής Αλληλεγγύη

Η Κίνησή μας κυκλοφόρησε ενημερωτικό κείμενο για την κατάσταση στην Ελλάδα μετά την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη το οποίο μεταφράστηκε στα Γαλλικά, στα Δανέζικα και τα Νορβηγικά. Η επίσημη ανακοίνωση της Κίνησης μεταφράστηκε στα Αγγλικά, Γερμανικά (από το ΚΚ Γερμανίας), τα Δανέζικά (από το ΚΚ Εργατών Δανίας) και τα Νορβηγικά (από τη ΜΛΟ "Επανάσταση").

Το ΚΚ Εργατών Δανίας συμμετείχε, μετά και από κάλεσμά μας, στη συγκέντρωση στην Κοπεγχάγη η οποία οδήγησε σε 62 συλλήψεις. Στη συγκέντρωση μοιράστηκε και το δικό μας κείμενο. Η Εργατική Νεολαία (νεολαία του EMEP) έκανε συγκέντρωση στην Κων/πολη.

Δικά τους κείμενα αλληλεγγύης κυκλοφόρησαν οι σύντροφοι της Κομμουνιστικής Πλατφόρμας Ιταλίας, του ΚΚ Εργατών Γαλλίας, του ΚΚ Γερμανίας και του Κόμματος Εργασίας της Τουρκίας (EMEP), ενώ αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας έχουν στείλει επιπλέον η ΜΛΟ "Επανάσταση" Νορβηγίας, το ΚΚ Εργατών Δανίας, η Κομμουνιστικής Επανίδρυση  (Πόρτο Ρίκο), ο εκδότης του περιοδικού "Επαναστατική Δημοκρατία" και ο Πρώτος Γραμματέας της ΚΚ του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας (ανασυγκροτημένο) Marko Dajti.

Η τουρκική εφημερίδα Evrensel είχε εκτενή ρεπορτάζ στις 10 και 11 του μήνα ενώ ρεπορτάζ είχε τις ίδιες  και το κανάλι Hayat.

Δεν υπάρχουν σχόλια: