Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Διαρκής χειροτέρευση της κατάστασης της εργατικής τάξης και των πλατιών λαϊκών μαζών, αλλά και της χώρας


Με μια εντελώς ανίκανη και σε παράλυση κυβέρνηση μ’ έναν ακόμα πιο ανίκανο αυτογελοιοποιούμενο χασκογελώντα πρωθυπουργό

6μηνη διακυβέρνηση από ΝΔ: καταστροφική επιδείνωση της κατάστασης της χώρας σε όλα τα επίπεδα

Ο νέος χρόνος, μετά την 6μηνη διακυβέρνηση της χώρας απ’ τη ΝΔ, βρίσκει την εργατική τάξη και τις πλατιές λαϊκές μάζες και τη χώρα σ’ όλα τα επίπεδα σε χειρότερη και διαρκώς, προς το παρόν, επιδεινούμενη κατάσταση, με μια εντελώς ανίκανη και σε παράλυση κυβέρνηση, μ’ έναν ακόμα πιο ανίκανο αυτό-γελοιοποιούμενο χασκογελώντα πρωθυπουργό.

Αλλά δεν είναι μόνο η ακραία ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ και του πρωθυπουργού της Κ. Μητσοτάκη μα και η παραλυσία της που διαπιστώνεται σ’ όλους τους τομείς δράσης – με εξαίρεση βέβαια τη συγκρότηση του διαβόητου «επιτελικού κράτους», την αστυνομοκρατία και την προώθηση της φασιστικοποίησης της κοινωνικής ζωής – παραλυσία που δείχνει τουλάχιστον σήμερα, ότι το κόμμα της ΝΔ ήταν εντελώς απροετοίμαστο και ανέτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα, παρά την ακατάσχετη μόνιμη φλυαρία απανωτών, σχεδόν καθημερινών, δηλώσεων Μητσοτάκη να διεξαχθούν εκλογές για να «σωθεί η χώρα»(!), που ας σημειωθεί, ως γνωστόν, είχε οδηγήσει σε πλήρη οικονομική χρεοκοπία το κόμμα του, το 2009. Επιδίωξη που συνοδεύτηκε από μια πρωτοφανή εκστρατεία ψευδολογιών της ΝΔ και των προσκείμενων σ’ αυτήν ΜΜΕ, απίστευτων διαστρεβλώσεων, κλπ. και με μια αλητο-κουτσαβακίστικη συμπεριφορά στη Βουλή αλλά και αναρίθμητες φαιδρότητες του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εκείνη, μεταξύ πολλών άλλων, την άφθαστη παροιμιώδη φαιδρότητα περί «αντιστασιακού»(!), λέγοντας: «εγώ ήμουν κρατούμενος 6 μηνών από τη χούντα»(!), που προκάλεσε τα τρανταχτά παρατεταμένα γέλια των βουλευτών, ρωτώντας τους επανειλημμένα στη συνέχεια αφελέστατα: «γιατί γελάτε κύριοι;», «γιατί γελάτε κύριοι;», «γιατί γελάτε κύριοι;», κλπ. για να συμπληρώσει «πέρασα τα 6 πρώτα χρόνια της ζωής μου στην εξορία», κλπ.

Τώρα ως πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης εμφανίζεται «πανευτυχής» (!) σε συνεχείς χαζοχαρούμενες πόζες παρά τις κραυγαλέες και παταγώδεις αποτυχίες σ’ όλα τα επίπεδα, προφανώς για να τις αποκρύψει απ’ το λαό.

Φαίνεται πως ο ειδικός σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, πρώην «στρατηγός» της ρεφορμιστικής ΚΝΕ και νυν υπουργός της κυβέρνησης του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ-ΚΥΡΤΣΟΣ, κλπ.) Τ.ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, συμβουλεύει τον πρωθυπουργό πως χασκογελώντας διαρκώς γίνεται περισσότερο «συμπαθής», «ελκυστικός» κλπ., αλλά και «ικανότερος», όπως δείχνουν οι φωτογραφίες των συναντήσεών του με διάφορους ηγέτες (Τραμπ, στρατηγό Χαφτάρ, τον πράκτορα της CIA Χουάν Γκουαϊδό, κλπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: