Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Φασιστικές απειλές Μητσοτάκης για κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου

Το «Βήμα» προβάλλει τις απόψεις της ΝΔ για το πανεπιστημιακό Άσυλο και τη μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ με πηχυαίο τίτλο:  «Αδιαπραγμάτευτες  η κατάργηση του ασύλου και η μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ».

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας  σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει ξεκάθαρη θέση: κατάργηση της διάταξης περί πανεπιστημιακού ασύλου έτσι όπως λειτουργεί σήμερα, πάταξη των φαινομένων ανομίας στα ΑΕΙ, μείωση του αριθμού των εισακτέων στα πανεπιστήμια και καθορισμός του αριθμού τους από τις διοικήσεις  των ανώτατων ιδρυμάτων» («ΤΟ ΒΗΜΑ» 28/10/2018, σελ. Α30 54).

Οι φασιστικές απειλές του Μητσοτάκη για κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου (όταν κυβερνήσει) δεν εκπλήσσει κανέναν αντιφασίστα και κανένα δημοκρατικό πολίτη, γιατί αυτή είναι η γραμμή και η κυβερνητική πολιτική του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ που παρά τις όποιες  προσπάθειες να ενδυθεί έναν «δημοκρατικό μανδύα», στην πράξη δεν μπορεί να αποκρύψει τη φασιστική του φύση, μπολιασμένη τις τελευταίες δεκαετίες με μια ισχυρότερη Ναζι-φασιστική πτέρυγα (Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, κλπ.).

Η αστική Δημοκρατία την οποία ευαγγελίζεται ο αρχηγός της ΝΔ είναι μια «δημοκρατία» μα δραστικό φασιστικό περιορισμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του ελληνικού λαού, με την αναβίωση της αστυνομοκρατίας και της φασιστικής τρομοκρατίας του κόμματός του και του γνωστού δολοφονικού παρακράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: