Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Ναζι-φασιστικοί προκλητικοί χαιρετισμοί στην Καραμανλική ΕΡΤ

Ο μόνιμος ακραίος αντικομουνισμός και ο φασιστικός εκτραχηλισμός της κρατικής τηλεόρασης επί Καραμανλή, που για την ύπαρξη και λειτουργία της πληρώνει ολόκληρος ο ελληνικός λαός επιτρέπει και δίνει τη δυνατότητα στα διάφορα φασιστοειδή, θαυμαστές των Χίτλερ-Μουσολίνι, να χαιρετούν ναζιστικά, προκαλώντας με τον πλέον θρασύτατο τρόπο την πλειοψηφία του αντιφασίστα ελληνικού λαού, που έχει χύσει ποτάμια αίμα στην πάλη κατά των ναζιφασιστών κατακτητών της πατρίδας μας.

Σχετικά με αυτό το προκλητικό συμβάν η βδομαδιάτικη εφημερίδα «Παρασκευή +13» γράφει: «κάποιοι πιθανόν να μην το πιστεύουν. Κι όμως συνέβη στην εκπομπή της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Πώς τον λεν’ τον ποταμό» την Τρίτη 17 Απριλίου στις 10 το βράδυ και κάποιοι άλλοι άτυχοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους. Συνέβη κι έπαιξε η αθλιότητα και δεν άνοιξε μύτη στο κανάλι που όλοι πληρώνουμε από την τσέπη μας και γι’ αυτό όλοι δικαιούμαστε να έχουμε απαιτήσεις από αυτό. Συνέβη για να αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Αγίας Παρασκευής…». Αναφερόμενη δε στη διεύθυνση της ΕΡΤ η εφημερίδα διερωτάται δικαιολογημένα: «Και τι διάβολο απασχολεί το λογισμό τους όταν στον άνω ποταμών «Πως τον λεν’ τον ποταμό» τα φασιστοειδή λασπώνουν τη δημόσια τηλεόραση, τους συντελεστές της, τον κόσμο της, τους τηλεθεατές και όλη την Ελλάδα των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων του φασισμού;» («Παρασκευή +13», 24/4/2007, σελ. 40-41).

Το «σάπιο που υπάρχει στο βασίλειο της Αγίας Παρασκευής» είναι ότι η κρατική τηλεόραση έχει πλήρως φασιστικοποιηθεί απ’ την αντιδραστική κυβέρνηση Καραμανλή του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ και σ’ αυτά τα πλαίσια της πολιτικής της φασιστικοποίησης εντάσσεται, ανάμεσα σε τόσα άλλα, και η εκπομπή με το συγκεκριμένο προκλητικό, ναζι-φασιστικού τύπου συμβάν με το ναζιστικό χαιρετισμό. Έτσι εξηγείται το ότι επιτράπηκε να μεταδοθεί η προκλητική αυτή εκπομπή, η οποία ας σημειωθεί ήταν μαγνητοσκοπημένη και ως εκ τούτου κανένας απ’ τη διεύθυνση δεν μπορεί να επικαλεσθεί άγνοια ούτε να προβάλλει την οποιαδήποτε δικαιολογία για τη μετάδοση της. Την ευθύνη για τη μετάδοση της ναζι-φασιστικής εκπομπής έχουν αποκλειστικά τα φασιστοειδή της κρατικής τηλεόρασης και προφανώς η αντιδραστική κυβέρνηση Καραμανλή που τα έχει τοποθετήσει στη διεύθυνσή της.

Γι’ αυτό το ναζι-φασιστικού τύπου συμβάν οι μόνοι που δεν έμαθαν τίποτε είναι η αστική φυλλάδα «Ριζοσπάστης» και η σοσιαλδημοκράτισσα Παπαρήγα.

2 σχόλια:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

βρε φιλάρα... 90% έχει η ΠΑΣΚ στην ΕΡΤ.. και 4% η ΔΑΚΕ, έλεος δηλαδή. Τουλάχιστον γράφε κάτι που να έχει μια αληθοφάνεια.

Anasintaxi είπε...

Μα οι κατευθύνσεις στην κρατική τηλεόραση δε δίνονται από τους συνδικαλιστές αλλά από την κυβέρνηση. Το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης είναι ευθύνη του κράτους.

Τόσο κάποιες εκπομπές στο κανάλι της Βουλής όσο και αυτό το γεγονός με την παρουσία φασιστών στο στούντιο χωρίς να υπάρξει άμεση αντίδραση δείχνουν κάποια πράγματα. Δε συμφωνείς;