Κυριακή 16 Ιουλίου 2006

PFLP-DFLP Κοινό στρατιωτικό ανακοινωθέν

(πρόχειρη μετάφραση)

Κοινό στρατιωτικό ανακοινωθέν: Δύο πύραυλοι χτύπησαν τις σιωνιστείς στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Nahal Al- awz.

Η μονάδα μαρτύρων Ra'id Muslih των ταξιαρχιών της πατριωτικής αντίστασης, της αποσύνδεσης του μάρτυρα Ayman Jawdah των ταξιαρχιών μαρτύρων Al- aqsa, και της μονάδας μαρτύρων Isma`il Sa`idani των ταξιαρχιών μαρτύρων Abu ali Mustafa βομβάρδισε εγκατάσταση των δυνάμεων κατοχής και των οχημάτων στην περιοχή Nahal Al- awz ανατολικά της Γάζας με δύο προηγμένους πυραύλους ακριβώς στις 10:55π.μ. σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2006. Ο βρυχηθμός των εκρήξεων ακούστηκε μέσα στην πληγήσα περιοχή και ελικόπτερα Απάτσι πέταξαν στους ουρανούς πέρα από την περιοχή, αλλά η αποσύνδεση απέσυρε ακίνδυνα. Κατόπιν το σιωνιστικό στρατιωτικό ραδιόφωνο αναγνώρισε το χτύπημα των δύο πυραύλων.

Αυτή η επιχείρηση έρχεται σε απάντηση στο Σιωνιστικό τρόμο, στα φοβερά έγκληματά τους στην περιοχή ash-shaykh Ridwan στην οποία επτά θύματα έγιναν μάρτυρες, από το συνεχή βομβαρδισμό από τις μηχανές θανάτου τους στα βόρεια και ανατολικά μέρη της προκλητικής μας περιοχής Γάζα, και στη στρατιωτική διείσδυσή τους στην περιοχή Al- qararah.

Στις ταξιαρχίες μαρτύρων Al- aqsa, τις ταξιαρχίες Abu ali Mustafa μαρτύρων, και τις πατριωτικές ταξιαρχίες αντίστασης δηλώνουμε ότι η αντίσταση είναι ένας στρατηγικός τρόπος για τα νόμιμα εθνικά δικαιώματά μας και τη συνολική απελευθέρωση όλου του εδάφους της χώρας μας.

Δηλώνουμε τη συνολική πρόθεσή μας να αντισταθούμε στην κατοχή και την επιθετικότητά που προκαλεί.

Δεσμευόμαστε ότι τα εγκλήματα του εχθρού δεν θα μείνουν ατιμώρητα!
Πατρίδα ή θάνατος!
Νίκη ή μαρτύριο!
Θα κερδίσουμε σίγουρα!

12 Ιουλίου 2006.

PFLP-DFLP

Δεν υπάρχουν σχόλια: