Κυριακή 16 Ιουλίου 2006

Κάλεσμα του Συλλόγου ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Το Ισραήλ πυρπολεί και πάλι τη Μέση Ανατολή

Διεθνής αλληλεγγύη στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου



Ο αεροναυτικός αποκλεισμός και ο βομβαρδισμός υποδομών κοινής ωφέλειας του Λιβάνου έρχονται να προστεθούν στον πολύ μακρύ κατάλογο πράξεων κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ. Παράλληλα, η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη. Στο στόχαστρο της πανίσχυρης ισραηλινής στρατιωτικής μηχανής έχει τεθεί το σύνολο των λαών -αντάρτες και άμαχοι- του Λιβάνου και της Παλαιστίνης. Στα συντελούμενα εγκλήματα συνένοχη είναι και η λεγόμενη διεθνής κοινότητα, η οποία - με προεξάρχουσες πάντα τις ΗΠΑ- στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το Ισραήλ.


Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους αγωνιζόμενους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου. Τρομοκρατία δεν είναι η αντίσταση στον κατακτητή, αλλά η κατοχή και ο οικονομικός στραγγαλισμός ολόκληρων λαών. Καλούμε τις προοδευτικές οργανώσεις, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο δημοκράτη πολίτη, να διαδηλώσουμε μαζί και πάλι την αντίθεση μας στα συνεχιζόμενα ισραηλινά εγκλήματα.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, 7.30μ.μ.ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αθήνα, 13/7/2006

http://www.intifada.gr/

Στη συγκέντρωση καλούν οι: Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων, Λιβανική Κοινότητα Ελλάδας, Σύλλογος Ιντιφάντα, Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, ΑΚΟΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΔΕΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ, ΚΚΕ (μλ), ΚΟΕ, Κόκκινο, ΜΛ-ΚΚΕ, ΝΑΡ, Νεολαία Συνασπισμού, ΟΚΔΕ-Εργατική Πάλη, ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, Συνασπισμός, Ξεκίνημα


Δεν υπάρχουν σχόλια: