Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Οι μαχητικοί αγώνες γιατρών-νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Οι μαχητικοί αγώνες γιατρών-νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη ΣΩΤΗΡΙΑ του λαού ΚΟΝΤΡΑ στα διαρκώς επαναλαμβανόμενα χονδροειδή και προκλητικότατα ΨΕΥΔΗ της Κυβέρνησης που ξεπερνούν τα όρια και της πιο ακραίας πολιτικής αλητείας: συνιστούν, εν μέσω Πανδημίας, το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του λαού


Ασκληπιείο Βούλας, Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΝΓΕ:

«Είναι απαράδεκτο σήμερα να λέει η κυβέρνηση, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ο Πρωθυπουργός της χώρας: «είστε ήρωες», ελάτε να δουλέψετε, αν τα καταφέρεται να βγείτε ζωντανοί από αυτή τη μάχη, στο τέλος θα ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ. Είναι αίσχος(ΕΡΤ1, 26 Μάρτη 2020, 20:30)

Γιώργος Δημητρακόπουλος, γιατρός του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου Κρήτης:

«ακούστε να σας πω κάτι ως γιατρός και υγειονομικός: Θέλω να εκφράσω τον θυμό μου, την οργή μου για τον εμπαιγμό που μας έχει επιφυλάξει το υπουργείο Υγείας όλο αυτόν τον καιρό. Ακούω από τον κ. Κοντοζαμάνη κάθε μέρα στην ενημέρωση και έχω την αίσθηση ότι μάλλον απευθύνεται σε κρετίνους. Όλοι εμείς οι υγειονομικοί δεν θέλουμε ούτε παλαμάκια, ούτε χτυπήματα στην πλάτη. Θέλουμε μόνιμες προσλήψεις». ( ΕΡΤ1, 28 Μάρτη 2020, 20:25)

ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ οι μακάβριες μουσικές φιέστες της Κυβέρνησης σε Νοσοκομεία: «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»«ΑΤΤΙΚΟΝ»ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

ΟΧΙ στις προκλητικότατες ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ Ναζι-φασιστικής έμπνευσης και πρακτικής – οι ΝΑΖΙ συνόδευαν με μουσική στο ΘΑΝΑΤΟ τις μαζικές δολοφονίες στα Στρατόπεδα – ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ και ακραίας ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ Μουσικές φιέστες στον προαύλιο χώρο Νοσοκομείων συνοδεύοντας ΝΕΚΡΟΥΣ στον ΤΑΦΟ και όσους χαροπαλεύουν στο ΘΑΝΑΤΟ, οργανωμένες απ τους κυνικούς «Γκοτζαμάνηδες» του δημόσιου συστήματος Υγείας ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ-ΤΣΙΟΔΡΑ. Το ίδιο ισχύει και για το τρισάθλιο και ακραίας κυνικότητας σόου των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ με την Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ που τερμάτισε στον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ», γεγονός που συνιστά ΜΑΚΑΒΡΙΑ «μουσική» πράξη συνοδείας νεκρών στον ΤΑΦΟ και όσους χαροπαλεύουν στο ΘΑΝΑΤΟ.

Έτσι η μουσική μετατρέπεται σε αντιδραστική ΒΙΑ και ακραία ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


Οι γιατροί και γενικά το νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να αποδοκιμάσουν–καταγγείλουν–καταδικάσουν αυτή την ακραίας ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ πράξη – οι βαριά άρρωστοι ΔΕΝ χρειάζονται Μουσική αλλά ΘΕΡΑΠΕΙΑ, που απειλείται από τις μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ σε υγειονομικό υλικό και απ’ την έλλειψη ΝΕΩΝ-ΜΟΝΙΜΩΝ γιατρών, που βαρύνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αντιδραστική κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΚΥΡΤΣΟΣ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ, κλπ.), που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάνει προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ νοσηλευτικού προσωπικού.


Ένταξη γιατρών-νοσηλευτικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά – προσλήψεις ΝΕΩΝ και ΜΟΝΙΜΩΝ γιατρών – νομιμοποίηση των «επικουρικών»-«συμβασιούχων»


Εργαζόμενοι ξεσηκωθείτε-αντικρούστε τη σφοδρότατη επίθεση – διδαχθείτε απ’ τη μαχητική στάση των γιατρών-νοσηλευτών –των αρπαχτικών της αστικής τάξης που ξεσκίζουν ΗΔΗ τις σάρκες σας, τη στιγμή που η λαίλαπα της Κρίσης σαρώνει ανελέητα τα ΠΑΝΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: