Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ οι μακάβριες μουσικές φιέστες της Κυβέρνησης σε Νοσοκομεία: «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»–«ΑΤΤΙΚΟΝ»–ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Η αντιδραστική Κυβέρνηση της ΝΔ αντί να εξοπλίσει επαρκώς με τα απαραίτητα υλικά τα Νοσοκομεία και να προσλάβει ΜΟΝΙΜΟΥΣ και ΝΕΟΥΣ γιατρούς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό, προχώρησε σε μια αδιανόητη, εν μέσω Πανδημίας και ΘΑΝΑΤΩΝ, πρωτοφανή και ακρότατης προκλητικότητας ενέργεια: διοργάνωσε ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ «μουσικές» ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ φιέστες στα προαύλια των Νοσοκομείων «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»-«ΑΤΤΙΚΟΝ», συνοδεύοντας έτσι τους άτυχους τραγικούς ΝΕΚΡΟΥΣ μας με «μουσική» στον ΤΑΦΟ και όσους χαροπαλεύουν στο ΘΑΝΑΤΟ.

Φαίνεται πως τα κυβερνητικά στελέχη ΒΟΡΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ (ειδικός σύμβουλος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) γνωρίζουν άριστα τις ΒΑΡΒΑΡΕΣ πρακτικές των ομοϊδεατών τους ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ Ναζι-φασιστών. Βέβαια, θα ήταν ασυγχώρητη αφέλεια να πιστέψει κανείς πως ήταν «πρωτοβουλία» της Ορχήστρας της ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε απ’ τη ΝΔ-ΕΡΤ και τ’ άλλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και τους καλοπληρωμένους απ’ τους φόρους του λαού σοβαροφανείς αρχιψεύτες δημοσιογραφίσκους να ξελαρυγγίζονται στα τηλεπαράθυρα ισχυριζόμενοι μέρα-νύχτα, ότι οι συναυλίες αυτές «ήταν ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» στους χιλιάδες γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν ακούραστα τη γενναία μάχη εναντίον του ιού, αλλά και μια νότα αισιοδοξίας για τους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναφοράς και αντιμετωπίζουν τη μεγάλη δοκιμασία του Covid-19».

Την Ορχήστρα της ΕΡΤ «διηύθυνε ο Γιώργος Αραβίδης και στο σχήμα συμμετείχαν οι Στάθης Λασκαρίδης, Βασίλης Δήμος, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Ναυσικά Δέββε, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, Λεωνίδας Γρηγορόπουλος, Αριάδνη Πόλκα και Αριστείδης Σκληρός».

Είναι πολύ πιθανό ο διευθυντής και τα μέλη της Ορχήστρας αλλά και η ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ να μην γνωρίζουν ότι οι ΝΑΖΙ συνόδευαν με «μουσική» στο ΘΑΝΑΤΟ και στον ΤΑΦΟ τα εκατομμύρια των δολοφονημένων στα Χιτλερικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Όμως, όπως πολύ σωστά σημείωνε, πριν αιώνες (1675), ο μεγάλος Ολλανδός υλιστής φιλόσοφος BARUCH SPINOZA, “Ignorantia non est argumentum” (=η Άγνοια δεν είναι επιχείρημα-απόδειξη), επομένως δεν δικαιολογεί ούτε απαλλάσσει τους μουσικούς απ’ τις βαριές ευθύνες συμμετοχής τους σ’ αυτές τις ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ μουσικές φιέστες.

Μερικές παρατηρήσεις:

Πρώτο, είναι γνωστό, ότι οι ΝΑΖΙ συνόδευαν με «μουσική» στο ΘΑΝΑΤΟ και στα ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ τα εκατομμύρια των δολοφονημένων στα στρατόπεδα Συγκέντρωσης δηλ. ήταν τα Χιτλερικά κτήνη που εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν στην πράξη αυτές τις ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ «μουσικές» ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ φιέστες.

Και στην περίπτωση των Νοσοκομείων «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»–«ΑΤΤΙΚΟΝ» και σ’ εκείνη των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, η «ΜΟΥΣΙΚΗ» συνοδεύοντας ΝΕΚΡΟΥΣ στον ΤΑΦΟ – ανεξάρτητα του αριθμού νεκρών – μετατρέπεται σε αντιδραστική ΒΙΑ και ακραία ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Όμως παρόλο που το μέγεθος της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και στις ΔΥΟ περιπτώσεις είναι το ίδιο, η Ναζι-φασιστική βαρβαρότητα της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΚΥΡΤΣΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ, κλπ.) είναι κατά πολύ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΗ εκείνης των Χιτλερικών Γερμανών ΝΑΖΙ, επειδή αυτή γίνεται σε δημόσιο χώρο δηλ. στα προαύλια των Νοσοκομείων, ενώ των ΝΑΖΙ πραγματοποιούνταν εν κρυπτώ μέσα στα περιφραγμένα από υψηλά τείχη με ηλεκτροφόρο αγκαθωτό σύρμα, αποφεύγοντας την κοινή θέα.

Δεύτερο, οι δαπάνες αυτών των ΜΑΚΑΒΡΙΩΝ εκδηλώσεων πληρώνονται απ τους προ-εισπραχθέντες ΦΟΡΟΥΣ των τραγικών νεκρών μας και των συγγενών τους αλλά και ολόκληρου του λαού.

Τρίτο, οι ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ συναυλίες ΔΕΝ δίνουν καμιά «νότα αισιοδοξίας σ’ όσους νοσηλεύονται σ’ αυτά τα Νοσοκομεία» ούτε σ’ αυτούς που «αντιμετωπίζουν τη μεγάλη δοκιμασία του Covid-19», ΑΝΤΙΘΕΤΑ: οι βαριά ή ελαφριά άρρωστοι κατά πρώτο ΔΕΝ σκέπτονται σ’ εκείνη τη δυσκολότατη φάση της ζωής τους τη μουσική, κατά δεύτερο, ξέρουν καλύτερα απ’ τον καθένα τη δύσκολη κατάστασή τους και επιπλέον κατά τρίτο γνωρίζουν, ότι καμία μουσική ΔΕΝ μπορεί να τους σώσει απ’ το θάνατο, και γι’ αυτό ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ τις ελπίδες τους αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στους γιατρούς-νοσηλευτές και τα αναγκαία θεραπευτικά υλικά των Νοσοκομείων.

Τέταρτο, οι φλυαρίες ακραίας υποκρισίας περί «ηρώων της διπλανής πόρτας»(!) δηλ. γιατρούς-νοσηλευτές, που τάχα περίμεναν τις Ναζι-φασιστικές μουσικές φιέστες να «ανυψώσουν το φρόνημά τους» είναι προκλητικότατοι κυβερνητικοί ισχυρισμοί, ΑΝΤΙΘΕΤΑ: οι μαχητές αυτοί της πρώτης γραμμής έχουν υψηλό και μαχητικό φρόνημα, που σφυρηλατήθηκε στην πάλη κατά της Πανδημίας και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ κατά της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της Υγείας, εκείνο που ζητούν είναι: επάρκεια υλικών και προσλήψεις ΝΕΩΝ και ΜΟΝΙΜΩΝ γιατρών-Νοσηλευτών και ένταξη τους στα βαρέα-ανθιυγιεινά.

Πέμπτο, το ότι η «πρωτοβουλία» για τις ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ μουσικές Ναζι-φασιστικές φιέστες ΔΕΝ ήταν της Ορχήστρας της ΕΡΤ αλλά της αντιδραστικής Κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτό επιβεβαιώνεται και απ’ την προκλητική παρουσία στον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» του γελοίου και εντελώς ανίκανου υφυπουργού Υγείας ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ με την κουστωδία του. Έτσι, με την ασυγκράτητη βληματική «εξυπνάδα» του έκθεσε ανεπανόρθωτα την Κυβέρνησή του.

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: Για το «μουσικό» σόου της «μεγαλοκυράς» που ξέπεσε σε θλιβερή υπηρετριούλα της αντιδραστικής κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΚΥΡΤΣΟΥ-ΤΖΑΒΕΛΛΑ, κλπ.) ισχύουν όλα τα προαναφερόμενα, επειδή το «εν κινήσει» σόου δεν πέρασε μόνο από το Μαξίμου αλλά κατέληξε, όπως ήταν προσχεδιασμένα, στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» δηλ. ήταν μια ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ μακάβρια «μουσική» φιέστα της Κυβέρνησης, συνοδείας ΝΕΚΡΩΝ στον ΤΑΦΟ.

Αρχιτέκτονες της ΜΑΚΑΒΡΙΑΣ Ναζι-φασιστικής φιέστας της Πρωτοψάλτη ήταν οι: ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, χρηματοδοτημένης με τους ΦΟΡΟΥΣ του λαού.

Είχε συμφωνηθεί να περάσει η «πομπή» και από το Μέγαρο Μαξίμου να την υποδεχθεί ο ανίκανος και γελοίος Πρωθυπουργός, γιατί μόνο αυτές τις «ικανότητες» διαθέτει: «Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου, πήρε ο Πρωθυπουργός τον Δήμαρχο και τον ρώτησε «πως πάει, πως είμαστε». Λέει «γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω κι’ εγώ», οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου» (ΣΚΑΙ).

Όμως η Πρωτοψάλτη διέπραξε και μια άλλη αθλιότητα: τραγούδησε τραγούδι του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ σε στίχους ΛΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ χωρίς να τους ρωτήσει, με τον Κραουνάκη να δηλώσει οργισμένα: «δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια».

Κλίνοντας, δεν μπορεί να μην αναφερθεί η επαίσχυντη υποταγή-στήριξη της προπαγάνδας της ΝΔ-Κυβέρνησης εκ μέρους του Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, που εκθειάζει την ενέργεια της Πρωτοψάλτη, δηλ. το μακάβριο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ «μουσικό» σόου: «στη μία περίπτωση η κυβέρνηση λέει ότι «συνωστίζονται και δεν πρέπει να συνωστίζονται» και από την άλλη βλέπουμε να συνωστίζεται ο κύριος πρωθυπουργός ή άλλα κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή για παράδειγμα την πολύ καλή κατά τ' άλλα ενέργεια, θα μπορούσε να πει κανείς, για τους εργαζόμενους, για τα νοσοκομεία, με την κυρία Πρωτοψάλτη» («Ρ» 28/4/2020, σελ.7, συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στον τ/σ «OPEN»


Δεν υπάρχουν σχόλια: