Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΝΔ: «Νόμος και τάξη» - αστυνομοκρατία – φασιστικοποίηση – θρησκευτικός σκοταδισμός – ιδιωτικοποιήσεις


Τα αντιδραστικά «παιδία παίζει» - χασκογελώντας: αυτογελοιοποίηση
ενός ανίκανου Πρωθυπουργού στο αποκορύφωμα της

Ο νεαρός Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις μόνες «ικανότητες» που επέδειξε την περασμένη 4ετία ήταν δυο: εκείνη ενός ακραίου «πολιτικού»(!) αλητο-κουτσαβακισμού και εκείνη της διαρκούς καθημερινής επανάληψης «εκλογές»(!), «εκλογές»(!)… , χωρίς καν να αντιλαμβάνεται ότι αυτοδιασύρονταν και αυτογελοιοποιούνταν.

Μόλις έγινε πρωθυπουργός – «σωτήρας» υποτίθεται της κατεστραμμένης ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ οικονομίας της χώρας απ’ το κλασικής ανικανότητας δίδυμο των ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ, το 2009, (ο δεύτερος φανατικός υμνητής και υπερασπιστής των προδοτικών Ταγμάτων Ασφαλείας) – αφού «έπαιξε» μερικές μέρες, χαϊδεύοντας(!) περιχαρής την «πρωθυπουργική» ταμπέλα (διπλανή φωτογραφία), αποφάσισε να «σοβαρευτεί» πρώτα στα ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής, προχωρώντας στη «μεγάλης σπουδαιότητας»(!) διπλωματική πολιτική πράξη ολκής: την αναγνώριση του ανύπαρκτου «αυτοδιορισμένου»(!!!) προέδρου της Βενεζουέλας και πράκτορα της CIA, πληρωμένο απ’ τις ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό, διασύροντας και γελοιοποιώντας τη χώρα μας, μα πρωτίστως επιβεβαιώνοντας το μέγεθος της αντιδραστικότητας της Κυβέρνησής του αλλά και τον από γεννησιμιού ξενόδουλου-εθελόδουλου χαρακτήρα της αντιδραστικής φασιστικής Δεξιάς – της ΝΔ συνέχεια της μοναρχοφασιστικής ΕΡΕ – κατεξοχήν κόμματος της υποταγμένης στον ιμπεριαλισμό ξενόδουλης αντιδραστικής αστικής τάξης του τόπου, που έχουν κατ’ επανάληψη προδώσει, πέρα απ’ τη συνεργασία της με τους φασίστες κατακτητές, τα εθνικά συμφέροντα της χώρας με κορυφαίο το Κυπριακό, απ’ το διαβόητο «εθνάρχη»(!) φασίστα Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (συνεργάτη των γερμανών κατακτητών, μαζί με τους ΝΤΙΝΟ ΤΣΑΛΔΑΡΗ αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος, τον καθηγητή ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, κλπ.) που έζησε το 1960 τις «ευτυχέστερες μέρες της ζωής του»: «επανέρχομαι εκ του ταξιδίου μου ικανοποιημένος και υπερήφανος. Η ημέρα αυτή ανήκει εις τας ευτυχεστέρας της ζωής μου και θα αποτελέσει σταθμόν εις την ιστορία της Κύπρου» δηλ. «πανευτυχής» για την προδοσία της ΚΥΠΡΟΥ. Ακολούθησε αργότερα η δεύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ απ’ τους φασίστες Συνταγματάρχες, που κι’ αυτοί «βγήκαν» μέσα απ’ τα σπλάχνα της φασιστικής Δεξιάς.

Και μιας που βρισκόμαστε στα ζητήματα της Εξωτερικής Πολιτικής, αυτό που αναμένεται απ’ την αντιδραστική κυβέρνηση Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, είναι η ακόμα μεγαλύτερη εθελοντική σφιχτότερη πρόσδεση της χώρας στο άρμα των αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών και ΕΕ, ενώ όσον αφορά τους πρόσφυγες θα κινηθεί στην ακροδεξιά κατεύθυνση των ΣΑΛΒΙΝΙ-ΟΡΜΠΑΝ και των άλλων χωρών του Βίζεγκραντ.

Για τα ζητήματα της Παιδείας, διόρισε υπουργό μια υπεραντιδραστική θρησκόληπτη, γελοία και ανίκανη φιγούρα, τη Ν. ΚΕΡΑΝΕΩΣ, η οποία επέβαλλε τον πιο ακραίο θρησκευτικό σκοταδισμό στα Σχολεία ως διαπαιδαγώγηση των μαθητών, θυμίζοντας τις «ένδοξες» μέρες του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»(!) της μοναρχοφασιστικής ΕΡΕ, καταργώντας ταυτόχρονα προκλητικά, με φασιστικό νόμο, το Πανεπιστημιακό ΑΣΥΛΟ.

Η φασιστική κατάργηση του Πανεπιστημιακού ΑΣΥΛΟΥ αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση του βαθέματος της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της κοινωνικής ζωής σε ακραίο βαθμό, συμπληρωμένη με τα διάφορα μέτρα περί «Νόμου και τάξης», την ολόπλευρη Αστυνομοκρατία και την ισχυροποίηση της με την υπαγωγή των φυλακών στην Αστυνομία, τις αστυνομικές επιθέσεις στα Εξάρχεια και αλλού, κλπ., κλπ.

Στον οικονομικό τομέα προωθεί και υλοποιεί μια ακραία νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική ιδιωτικοποιήσεων και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους ιδιώτες καπιταλιστές (ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ,ΔΕΔΔΗΕ, αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ.), ενώ επαναφέρει για «καλύτερη λειτουργία» τους καταστροφείς της οικονομίας της χώρας, το 2009, τύπου ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, κλπ. Προωθεί το ολοκληρωτικό ξεπούλημα του πλούτου της χώρας στους ιμπεριαλιστές δανειστές, ενώ αναμένεται προώθηση σκληρότερων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων, ισχυρότερη ανακατανομή προς όφελος του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου και προώθηση σκληρής επίθεσης του κεφαλαίου σε βάρος της εργατικής τάξης και των πλατιών εργαζομένων λαϊκών μαζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: