Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Άμεση ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της Ελλάδας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, απ’ την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση (μαζί και από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ)

Η καταστροφική οικονομική πορεία της χώρας και ταυτόχρονα η άγρια λεηλασία του πλούτου της απ’ τους ιμπεριαλιστές δανειστές συνεχίζεται. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει τα αντιλαϊκά μέτρα της τελευταίας συμφωνίας τα οποία υπέγραψε η ίδια, που το σύνολό τους, πέρα απ’ την ασφυκτικότερη πρόσδεση της χώρας στο ξένο κεφάλαιο και τη μεγαλύτερη εξάρτηση απ’ αυτό, είναι μέτρα προς όφελος του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, μέτρα αύξησης της μαζικής ανεργίας, μεγαλύτερης φτώχειας και απόλυτης εξαθλίωσης των πλατιών λαϊκών μαζών που συνοδεύονται από μια χωρίς προηγούμενο αιμορραγία της χώρας που προκαλεί η μαζική μετανάστευση της νεολαίας.

Παρά τα πολλαπλά προβλήματα που προκαλούνται στην εργατική τάξη και το λαό αλλά και συνολικά στη χώρα απ’ την ΕΞΑΡΤΗΣΗ της απ’ την ιμπεριαλιστική ΕΕ, ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα απ’ τα παραδοσιακά αστικά ως τα χρουστσο-τροτσκιστικά σοσιαλδημοκρατικά και τους μαοϊκούς ρεβιζιονιστές είναι ΚΑΤΑ της άμεσης ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ της Ελλάδας, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, απ’ την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση (μαζί και από ΕΥΡΩ-ΟΝΕ) και ΥΠΕΡ της παραμονής στο «λάκκο των λεόντων» των ισχυρών μονοπωλίων της ΕΕ.
Οι Τσίπρας-Καμμένος κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ουάσιγκτον έπλεξαν το εγκώμιο του Προέδρου των ΗΠΑ, παρουσιάζοντας τον ακραίο εθνικιστή-ρατσιστή, φασιστοειδές Τραμπ, ως υπερασπιστή της «δημοκρατίας και της ελευθερίας»(!) παρόλο που ο αρχηγός του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού απειλεί συνεχώς με στρατιωτικές επεμβάσεις διάφορες χώρες (ΛΔ Κορέας, Ιράν, Βενεζουέλα κλπ.).

Σήμερα η εργατική τάξη και ο λαός πρέπει να εντείνουν την ταξική πάλη τόσο κατά του ντόπιου καπιταλισμού όσο και κατά της ΕΕ.

Οι αντιφασιστικές-αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις πρέπει να δυναμώσουν την πάλη κατά του Ιμπεριαλισμού και του Πολέμου, κατά του Εθνικισμού-Ρατσισμού-αντισημιτισμού, κατά του σκοταδισμού της εκκλησιαστικής Αντίδρασης, κατά του Φασισμού και Ναζι-φασισμού.

Η φιέστα τον Αύγουστο στο Ταλίν της Εσθονίας ήταν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ «Ναζι-φασιστική» και όχι απλά και ΜΟΝΟ «αντικομμουνιστική» όπως ισχυρίστηκαν-ισχυρίζονται οι αντισταλινικοί χρουστσο-τροτσκιστές σοσιαλδημοκράτες ηγέτες («Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ-ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ), που κι’ αυτοί σήκωσαν, μαζί με την ντόπια παραδοσιακή Αντίδραση, τη σημαία του χυδαίου ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, με τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ «εγκλήματα»(!) του ΣΤΑΛΙΝ, «ξεπλένοντας» έτσι και αθωώνοντας τους Εσθονούς Χιτλερικούς Ναζι-φασίστες και τα εγκλήματά τους, οι οποίοι φυσικό είναι να «τα βάζουνε με τον Στάλιν και τον κομμουνισμό. Γιατί νίκησε κατά κράτος τον πολυαγαπημένο τους Φύρερ. Τον Αδόλφο Χίτλερ!» (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ).

Ο χυδαίος Αντισταλινισμός-Αντικομμουνισμός δεν «ξεπλένει» μόνο τους Χιτλερικούς Ναζι-φασίστες αλλά τροφοδοτεί, και ΣΗΜΕΡΑ, ευθέως τις φασιστικές και Ναζι-φασιστικές απόψεις ενώ ταυτόχρονα συμβάλει άμεσα στην ανάπτυξη των φασιστικών και Ναζι-φασιστικών δυνάμεων σε κάθε χώρα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κι’ αυτές οι υπεραντιδραστικές δυνάμεις έχουν ως σημαία τους τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ «εγκλήματα»(!) του ΣΤΑΛΙΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ οποιασδήποτε μορφής και ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι και ΣΗΜΕΡΑ, όπως και κατά τον πόλεμο, ασυμβίβαστες έννοιες-στάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: