Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση για το κλείσιμο του Συλλόγου Ιντιφάντα

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» υπήρξε η πρώτη κινηματική συλλογικότητα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε με αποκλειστική αναφορά στο παλαιστινιακό. Στα 10 και πλέον χρόνια παρουσίας του, θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι είχε μια σημαντική συμβολή στο εγχώριο κίνημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και έβαλε το λιθαράκι του στο αντίστοιχο διεθνές. (βλ. Συνοπτικά η δράση του Συλλόγου Ιντιφάντα και για περισσότερες λεπτομέρειες: Χρονικό της δράσης του Συλλόγου Ιντιφάντα 2005-2009 και Χρονικό της δράσης του Συλλόγου Ιντιφάντα 2009-2015 ).
Μια σειρά από αντικειμενικές δυσκολίες, που είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί η συμμετοχή, αλλά και κάποιες πολιτικές διαφωνίες μας οδήγησαν στην απόφαση να τερματίσουμε τη λειτουργία του.
Το ποσό των 640 ευρώ που υπάρχει στο ταμείο του Συλλόγου Ιντιφάντα θα δοθεί στο Σύλλογο Υποστήριξης Κρατουμένων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Addameer.

Όσοι/-ες συμμετείχαμε στο Σύλλογο Ιντιφάντα ως το τέλος, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ο καθένας/καθεμία με τον τρόπο του και στο βαθμό που μπορεί, να στεκόμαστε αλληλέγγυοι/-ες στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για ελευθερία και δικαιοσύνη.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»
30 Απριλίου 2016

http://www.intifada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: