Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ – «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: σφιχταγκαλιασμένες στη μοναρχοφασιστική φιέστα του Βίτσι και η ένοχη στάση σιωπής του «Ριζοσπάστη»

antwniou_sverwnhΗ μοναρχοφασιστική ΝΔ και η ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή», συμμετείχαν ΜΑΖΙ, και μάλιστα σφιχταγκαλιασμένες όπως δείχνει και η φωτογραφία, στη φετινή (30/8/2015) μοναρχοφασιστική φιέστα (Βίτσι), εκπροσωπούμενες απ’ τις δίδυμες φασίστριες «ομορφονιές» με τον χιτλερικό εγκληματικό αγκυλωτό σταυρό κρυμμένο στον παγερό ναζι-φασιστικό τους «κόρφο»: Μαρία Αντωνίου (ΝΔ) και Δέσποινα Σβερώνη («ΧΑ»).

Η συμβολικού χαρακτήρα φωτογραφία δείχνει: πρώτο, τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ της μοναρχοφασιστικής ΝΔ και της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής» που αποτελούν μόνιμα «συγκοινωνούντα δοχεία» και είναι δίδυμα αδέλφια, δεύτερο, ότι οι διώξεις της «ΧΑ» απ’ τη ΝΔ δεν έγιναν με τη θέληση της αλλά κάτω απ’ την πίεση των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, τρίτο, ότι τα αστικά κόμματα (μεγαλοαστικά και ρεφορμιστικά) έχουν πλήρως εναρμονιστεί με τις υποδείξεις και εντολές του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου ώστε η ναζι-φασιστική εγκληματική συμμορία να «πέσει στα μαλακά» για τα διαπραχθέντα εγκλήματά της για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατάλληλη στιγμή. Έτσι εξηγείται η παρελκυστική τακτική όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων της βουλής σχετικά με την επίσπευση έναρξης της δίκης πριν την αποφυλάκιση των προφυλακισθέντων δολοφόνων, «μια δίκη-φάντασμα χωρίς τους βασικούς κατηγορούμενους δηλ. την ηγεσία της Οργάνωσης», την πλήρη έλλειψη έμπρακτης συμπαράστασης στην οικογένεια του δολοφονημένου ήρωα νεαρού ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, την προκλητικότατη στάση των θρασύδειλων χιτλερικών αποβρασμάτων εγκληματιών δολοφόνων, κλπ., κλπ.

Η ένοχη στάση σιωπής του «Ριζοσπάστη»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ρεφορμιστική φυλλάδα «Ριζοσπάστης» της χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας αποσιωπά και δεν αποκαλύπτει τη φασιστική δράση της ντόπιας φασιστικής αντίδρασης ούτε θα είναι η τελευταία.

Βέβαια κανένας αντιφασίστας και πολύ περισσότερο επαναστάτης κομμουνιστής δεν περιμένει απ’ τους ρεφορμιστές ηγέτες να καταγγείλουν τις φασιστικές πολιτικές δραστηριότητας της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής», όταν οι ίδιοι ηγέτες του ΠΑΜΕ υποδέχονται (Φλεβάρης 2012) τα ναζιστικά αποβράσματα στη «Χαλυβουργική» (Σιφωνιός πρόεδρος σωματείου, ηγετικό στέλεχος του ΠΑΜΕ) συμμετέχουν την ίδια χρονική στιγμή στα Γανιτσά (Σεπτέμβρης 2013) μαζί με τους «χρυσαυγίτες» που βεβήλωναν προκλητικά τη μνήμη των δολοφονημένων απ’ τους γερμανούς ναζι-φασίστες κατακτητές αντιφασιστών και κομμουνιστών ηρώων του λαού μας, κλπ., ή τη μοναρχοφασιστική ΝΔ με την οποία συνεργάζονται μόνιμα (άμεσα-έμμεσα, ανοιχτά ή κρυφά) ως τους κοινούς υποψηφίους στους Δήμους (π.χ. Τέγος-Καρδίτσα, κλπ.), όταν στέλνουν την εθνικίστρια-ρατσίστρια Λ.Κανέλλη ως ομιλήτρια παρουσίασης-διαφήμισης ναζι-φασιστικού βιβλίου του Μπαλτάκου (Δεκέμβρης 2006) ή όταν η ηγεσία χαρακτηρίζει το ναζι-φασίστα Μπαλτάκο απλά «αντικομμουνιστή», κλπ. κλπ ή τέλος όταν πρόσφατα συμπαρατάσσεται στη βουλή με «ΧΑ», ΝΔ, ΑΝΕΛ και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. («Ρ» 8/7/2015, σελ. 14)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια παρατήρηση μόνο σύντροφοι. Στη "ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ" του Μάνεση έκανε τις ερωτοτροπίες του ο Σιφωνιός με τον Κασιδιάρη. Όχι στη "ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ" των Αγγελόπουλων.