Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ: "LONMIN" - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (="Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο" (ANC) - Χρουτσωφικό ΝΑ "Κομμουνιστικό" Κόμμα - Ρεφορμιστικά συνδικάτα "COSATU")

South-Africa-Miners
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ: "LONMIN" - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (="Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο" (ANC) - Χρουτσωφικό ΝΑ "Κομμουνιστικό" Κόμμα - Ρεφορμιστικά συνδικάτα "COSATU")
 
Οι σοσιαλδημοκράτες χρουτσωφικοί ρεβιζιονιστές: από προδότες των συμφερόντων της εργατικής τάξης, της προλεταριακής επανάστασης και του κομμουνισμού αλλά και καταστροφείς του σοσιαλισμού στην Σοβιετική Ένωση των ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ, τώρα ΔΗΜΙΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ των εργατών

Χρουτσωφικοί σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του "Κ"ΚΕ: Προκλητικότατη, κατάπτυστη και προδοτική η στάση της έμμεσης αλλά ΣΑΦΟΥΣ υπεράσπισης των σφαγέων των μεταλλωρύχων

Το πρωτοφανές αποτρόπαιο έγκλημα της εν ψυχρώ μαζικής σφαγής των απεργών μεταλλωρύχων στα ορυχεία λευκόχρυσου της βρετανικής πολυεθνικής "LONMIN" στη Νότια Αφρική προκάλεσε την οργή και τον αποτροπιασμό του διεθνούς προλεταριάτου και ξεσήκωσε θύελλα έντονων διαμαρτυριών των εργαζομένων των διαφόρων χωρών και αποφασιστική καταδίκη της δολοφονίας των 40 και πλέον μεταλλωρύχων, πολλών δεκάδων τραυματιών και εκατοντάδων συλληφθέντων με ΕΝΤΟΛΗ της "LONΜΙΝ" και ΔΙΑΤΑΓΗ της κυβέρνησης ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ που αποτελείται από: το "Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο" (ANC), το Χρουτσωφικό Νοτιοαφρικάνικο "Κομμουνιστικό" Κόμμα και τα ρεφορμιστικά συνδικάτα "COSATU".

Οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του χρουτσωφικού "Κ"ΚΕ συνειδητά και σκόπιμα ΑΠΕΦΥΓΑΝ ως τώρα (26/8) να καταδικάσουν τους πραγματικούς ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ της μαζικής σφαγής των μεταλλωρύχων της Νότιας Αφρικής, ένα ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράχθηκε – για να προστατευτούν τα συμφέροντα των καπιταλιστών-ιμπεριαλιστών της πολυεθνικής "LONMIN" – από τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής που εξακολουθεί να συγκροτείται από τις τρεις παραπάνω Οργανώσεις, με το Νοτιοαφρικάνικο "Κ"Κ και τη "NUM" (Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Ορυχεία, μέλος του «COSATU») να συνδέονται ιδεολογικο-πολιτικά και να έχουν σχέσεις με το σοσιαλδημοκρατικό "Κ"ΚΕ (αδελφό κόμμα) και το ρεφορμιστικό ΠΑΜΕ αλλά και τη ρεφορμιστική Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ).

Πουθενά στις δυο κατάπτυστες "Ανακοινώσεις" των "Κ"ΚΕ-ΠΑΜΕ ("Ρ" 18/8/2012, σελ. 17) – μνημεία της πιο ακραίας χρουτσωφικής κουτοπονηριάς – αλλά ούτε και στα "κείμενα" του "Ριζοσπάστη" απ' την 17/8 και ύστερα με τελευταίο "κείμενο" εκείνο τις 26/8 δεν καταδικάζονται η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ούτε καμιά από τις Οργανώσεις που την απαρτίζουν, γίνεται μόνο απλά λόγος για τις "αστυνομικές δυνάμεις" ("Κ"ΚΕ) και τις "δυνάμεις καταστολής" (ΠΑΜΕ) – τις οποίες φαίνεται να "διέταξε" το “Άγιο Πνεύμα". Κι' αυτή η αναφορά μόνο στην αστυνομία στο γκεμπελικής έμπνευσης ολοσέλιδο "κείμενο" του "Ριζοσπάστη" παρουσιάζεται σάμπως "το ΚΚΕ καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την σφαγή των απεργών κι' ανέδειξε τις πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν" ("Ρ" 26/8/2012 σελ. 17), που όμως πουθενά δεν κατονομάζεται και δεν καταδικάζεται ούτε η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχαν και συμμετέχουν οι ΠΑΠΑΡΗΓΟ-ΜΑΥΡΙΚΟΙ της Νότιας Αφρικής. Ούτε αναφέρεται στο "κείμενο" σε ποιόν ανήκουν οι ΕΥΘΥΝΕΣ της μαζικής σφαγής που τάχα "ανέδειξε" το "Κ"ΚΕ: προφανώς και στους ΠΑΠΑΡΗΓΟ-ΜΑΥΡΙΚΟΥΣ της Νότιας Αφρικής(!)
Με αυτή την επαίσχυντη, κατάπτυστη και προκλητικότατη στάση ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, οι ηγέτες του "Κ"ΚΕ αναδεικνύονται όχι μόνο σε προδότες των συμφερόντων της εργατικής τάξης που έτσι κι αλλιώς ήταν-είναι, όχι μόνο σε ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ, μαζί με τους Νοτιοαφρικανούς συντρόφους τους, των συμφερόντων της πολυεθνικής "LONMIN" αλλά και σε ΔΗΜΙΟΥΣ των μεταλλωρύχων απεργών, μαζί και των εργαζομένων γενικότερα, γιατί:

Πρώτο, δεν καταδικάζουν ούτε τους καπιταλιστές ιμπεριαλιστές της βρετανικής πολυεθνικής "LONΜIΝ",

Δεύτερο, δεν καταδικάζουν ούτε, έστω γενικά, την τωρινή κυβέρνηση των δολοφόνων των μεταλλωρύχων-απεργών,

Τρίτο, δεν καταδικάζουν το "Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο" που συμμετέχει σε αυτή,

Τέταρτο, πολύ περισσότερο δεν καταδικάζουν το αδελφό τους κόμμα , το ΝΑ"Κ"Κ , που επίσης συμμετέχει σε αυτή και είχε διοργανώσει το 2010 τη συνάντηση των ρεβιζιονιστικών κομμάτων (βλ. “Ρ” 4/12/2010, σελ. 3),

Πέμπτο, δεν καταδικάζουν ούτε το ρεφορμιστικό "COSATU", ούτε αδελφό συνδικάτο NUM του ρεφορμιστικού ΠΑΜΕ, που κι αυτό συμμετέχει στην κυβέρνηση,

Έκτο, δε ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ τις κομματικές σχέσεις με το αδελφό του ΝΑ"Κ"Κ που εξακολουθεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση,

Έβδομο, δε ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ τις σχέσεις με το ρεφορμιστικό συνδικάτο ("NUM") που εξακολουθεί κι αυτό να συμμετέχει στην κυβέρνηση,

Όγδοο, όχι μόνο δεν διακόπτουν τις σχέσεις αλλά αντίθετα – αποφεύγοντας συνειδητά και σκόπιμα να τους καταδικάσουν – στηρίζουν έμμεσα αλλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την πρωτοφανή ΣΦΑΓΗ εκ μέρους τους των απεργών μεταλλωρύχων, αναδεικνυόμενοι έτσι στην πράξη σε ΔΗΜΙΟΥΣ των εργατών - ένα νέο φαινόμενο στην ιστορική εκφυλιστική αντεπαναστατική πορεία της χρουτσωφικής σοσιαλδημοκρατίας, μαζί με αυτό της σφαγής των αγροτών στη Ναντιγκράμ της Ινδίας από τους σοσιαλφασίστες του «Κ»Κ Ινδίας (Μαρξιστικό) το 2007.

Αν η παλιά Γερμανική προδοτική σοσιαλδημοκρατία ήταν η πρώτη που ανέλαβε, με τη δολοφονία των Λίμπνεχτ-Λούξεμπουργκ, "το ρόλο των δημίων των προλεταριακών ηγετών" (ΛΕΝΙΝ: τ.28, σελ. 422), η νέα χρουτσωφική σοσιαλδημοκρατία αφού εδώ και πολλές δεκαετίες εκπλήρωσε αυτό το ρόλο με τις δολοφονίες των Κ. Γκότβαλντ, Μπ. Μπιέρουτ, Μ. Ράκοσι, κλπ και του αγαπημένου ηγέτη του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη τον Αύγουστου του 1973, τώρα τον Αύγουστο του 2012 ανέλαβε το ρόλο του ΔΗΜΙΟΥ των εργατών στην περίπτωση της σφαγής των μεταλλωρύχων απεργών της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: