Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ Για τη χρουστσοφική σοσιαλδημοκρατική κωμωδία των ηγετών του «Κ»ΚΕ «αποκατάστασης του Νίκου Ζαχαριάδη» στο αστικό σοσιαλδημοκρατικό «Κ»ΚΕ και τη σημερινή φιέστα χυδαίας προσβολής και ακραίας μορφής βεβήλωσης της μνήμης του

 

Οι αντισταλινικοί-αντιζαχαριαδικοί χρουστσοφικοί σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ – λακέδες του ντόπιου κεφαλαίου και δολοφόνοι του μεγάλου κομμουνιστή ηγέτη και αρχηγού του ΚΚΕ – δολοφονούν φέτος για δεύτερη φορά το Νίκο Ζαχαριάδη – αυτή τη φορά ιδεολογικο-πολιτικά – με την κωμωδία της «αποκατάστασής» του στο αστικό σοσιαλδημοκρατικό τους κόμμα, ενώ με τη σημερινή τους φιέστα στο Α΄ Νεκροταφείο ατιμάζουν και προσβάλουν το δολοφονημένο απ’ τους ίδιους θύμα τους με τον πλέον χυδαίο, προκλητικό και πρωτοφανή στην ιστορία τρόπο.

Είναι γνωστό ότι ούτε η προδοτική γερμανική σοσιαλδημοκρατία αποτόλμησε ποτέ να οργανώσει φιέστες «τιμής» των δολοφονημένων απ’ την ίδια μεγάλων κομμουνιστών ηγετών Rosa Luxemburg-Karl Liebknecht δηλ. των θυμάτων της. Οι έλληνες χρουστσοφικοί σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ της προδοτικής αντισταλινικής-αντιζαχαριαδικής κλίκας των Παπαρήγα-Γόντικα-Μαϊλη κλπ. ξεπέρασαν και τους δασκάλους τους προδότες γερμανούς σοσιαλδημοκράτες ηγέτες.

Αποτελεί αντικειμενικό ιστορικό γεγονός ότι ο μεγάλος κομμουνιστής ηγέτης Νίκο Ζαχαριάδης δολοφονήθηκε στη Σιβηρία απ’ την προδοτική σοσιαλφασιστική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ τον Αύγουστο του ΄73 δηλ. επί γραμματείας του αποστάτη Χ.Φλωράκη και της ηγετικής σοσιαλδημοκρατικής κλίκας Φλωράκη-Λουλέ-Τσολάκη-Καλούδη-Κουκούλου κλπ..

Αυτό το υπαρκτό αποτρόπαιο ιστορικό έγκλημα δεν το γνωρίζουν μόνο οι αντάρτες των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που το κατάγγειλαν αμέσως απ’ την πρώτη στιγμή αλλά και πολύ άλλοι κομμουνιστές μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ που έγραψε, ζώντας ακόμα του Χ.Φλωράκη, ανάμεσα στ’ άλλα και τα εξής: «την 1η Αυγούστου 1973 ο χρουστσοφικός ηγέτης Λ.Μπρέζνιεφ προχώρησε σε ένα έγκλημα που δεν το τόλμησαν ούτε οι χιτλερικοί κατακτητές. Με την ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ δολοφόνησαν τον Ν.Ζαχαριάδη τον εκλεκτό ηγέτη του ΚΚΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Ο Χαρ. Φλωράκης θυμάμαι το παρουσίασε σαν αυτοκτονία … Όχι … ο Ν.Ζαχαριάδης δεν αυτοκτόνησε. Οι κομμουνιστές δεν αυτοκτονούν… Υπάρχει και η εκδοχή ότι όσο ζούσε ο Ν.Ζαχαριάδης δεν θα μπορούσε να σταθεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα. Ο Χαρ. Φλωράκης φαίνεται να συναίνεσε με τη χρουστσοφική ηγεσία αν δεν της το ζήτησε εκείνος για την δολοφονία του Ζαχαριάδη. Ό π ω ς   κ α ι   ν ά χ ε ι   τ ο   ζ ή τ η μ α   ο   Χ α ρ.   
Φ λ ω ρ ά κ η ς   υ π ή ρ ξ ε   η θ ι κ ό ς   α υ τ ο υ ρ γ ό ς   τ η ς   
δ ο λ ο φ ο ν ί α ς   τ ο υ   Ν. Ζ α χ α ρ ι ά δ η»
(Νίκανδρος Κεπέσης: Προβληματισμοί γύρω από γεγονότα και πρόσωπα, σελ. 45, εκδόσεις «Μαυρίδη», Αθήνα Μάης 2006, και β΄ έκδοση: Νίκανδρος Κεπέσης: Προβληματισμοί γύρω από γεγονότα και πρόσωπα, σελ. 46-47, εκδόσεις Α/συνεχεια, Αθήνα Οκτώβριος 2006 και Νίκανδρος Κεπέσης: Μαρξισμός-Λενινισμός και Προλεταριακός Διεθνισμός, στη μνήμη του ηγέτη του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη, σελ. 5-6, εκδόσεις «Μαυρίδη», Αθήνα Μάης 2007).

Η σημερινοί σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ αντί να οργανώνουν φιέστες προσβολής της μνήμης του Νίκου Ζαχαριάδη ας καταγγείλουν ονομαστικά τη φασιστική κλίκα του Μπρέζνιεφ και εκείνη των Φλωράκη-Λουλέ-Τσολάκη-Καλούδη-Κουκούλου κλπ. – δολοφόνων του Ν.Ζ. – και ας ανοίξουν τα Αρχεία, έστω μόνο για την περίπτωση της εξόντωσης του.

Τέλος, η κλίκα των Μπρέζνιεφ-Φλωράκη έχει ανακοινώσει δυο αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες και επομένως ψευδείς εκδοχές για το θάνατο του Ν.Ζαχαριάδη: μια το 1973 ότι πέθανε «από καρδιά» και μια το 1990 ότι «αυτοκτόνησε». Πότε, λοιπόν, έλεγε την αλήθεια; Προφανώς και τις δυο φορές ψεύδονταν με σκοπό να αποκρύψει απ’ την εργατική τάξη και το λαό μας το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας του Νίκου Ζαχαριάδη, εκδοχή που υπεράσπισαν απ’ την αρχή, και υπερασπίζουν και σήμερα, οι επαναστάτες κομμουνιστές λενινιστές-σταλινιστές ζαχαριαδικοί αντάρτες των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ. (το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει σειρά δημοσιευμάτων για την ιδεολογικο-πολιτική πλευρά).

4 σχόλια:

Αριστερός είπε...

Τουλάχιστον είμαστε σίγουροι πως ο σ. Νίκος Ζαχαριάδης σε τέτοια κείμενα, έχει δώσει την πιο κατηγορηματική απάντηση:

Το ΚΚΕ ήταν και παραμένει το κόμμα μου και κανένας δεν μπορεί να το xτυπήσει και να το λερώσει xρησιμοποιώντας το όνομα μου... Το γράμμα αφτό το γράφω για να βουλώσω το στόμα σ' όλους αφτούς που θα βάλουν τώρα τις φωνές. Με το ΚΚΕ δεν είχα ούτε έχω ανοιχτούς λογαριασμούς. Ούτε μπορούσα ποτέ νάχω.

Ν' αγιάσει το στόμα σου σύντροφε.

dionmich1 είπε...

Καρα-τυμβωρυχία που λεμε απο όλους τους υπερ-ζαχαριαδικους

στα λογια παν τα διοτι απο πράξεις ακουμε αλλα δεν τις βλέπουμε

Της πλάκας ιντερνετικοι "επαναστάτες"της καρπαζιάς και της

σφαλιαρας.

Anasintaxi είπε...

Τα δύο πρώτα σχόλια που αναρτήθηκαν αδυνατούν να απαντήσουν στο ζήτημα της δολοφονίας του Ν. Ζαχαριάδη. Και σίγουρα ούτε ένα πλαστό, κατασκευασμένο από την ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ γράμμα, που αποδίδεται στο Ν. Ζαχαριάδη, μπορεί να δώσει οποιαδήποτε απάντηση σε οτιδήποτε.

Για τα ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα θα υπάρξει συνέχεια.

Dimos είπε...

Η αποκατάσταση ή μη του Ζαχαριάδη επιβεβαιώνεται με την γραμμή του "Κ"ΚΕ στα εξής πρόσφατα γεγονότα που αφορούν την νεολαία:

- Ανωτατοποίηση των ΤΕΙ 2001 (ξεπούλημα του αγώνα των φοιτητών από την ΚΝΕ και άνοιγμα καταλήψεων)

- Φοιτητικό κίνημα 2006-7 (συνεργασία της ΚΝΕ με την παράταξη της ΝΔ για να σπάσουν οι καταλήψεις τον Μάη του 2006 και προσπάθεια να διασπάσουν τις καταλήψεις από μέσα το 2007)

- Δεκέμβρης 2008 (Το "Κ"ΚΕ έπαιρνε τα συγχαρητήρια του Ναζι-φασίστα Καρατζαφέρη και όλου του φασισταριού της χώρας για την υπεύθυνή του στάση, ενάντια στην εξέγερση της νεολαίας. Τότε έγινε και η αξιομνημόνευτη δήλωση της Γ.Γ. του "Κ"ΚΕ: Ότι στην επανάσταση δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι"

Από τότε ξεκίνησαν και η πορείες του "Κ"ΚΕ προς Συγγρού, Μεταξουργείο κλπ απλά για εκτόνωση.

Φτάνουμε στις κινητοποιήσεις των πλατειών και στην 48ωρη απεργία του Ιούνη, που το "Κ"ΚΕ έκανε 2 βόλτες μερικών λεπτών, περνώντας απλά από τη Βουλή για να καταλήξει να διαλυθεί στις στήλες του ολυμπίου Διός.

Σήμερα είναι η ίδια η ΚΝΕ που και πάλι προτείνει ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ως μέτρο αγώνα ενάντια στον νέο Νόμο Πλαίσιο που καταργεί εντελώς το Πανεπιστημιακό Άσυλο και διαλύει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν τον αποκαταστήσατε, αλλά συνεχίζετε να ρίχνετε λάσπη στο όνομά του και την επαναστατική ιδεολογία του.
Οι νέοι σας έχουν πάρει χαμπάρι, γι' αυτό η ΚΝΕ αποδυναμώνεται συνεχώς. Γι' αυτό σε λίγο που το σύστημα θα σας χρειαστεί, θα έρθει η ώρα της 2ης συγκυβέρνησής σας. Και τότε οι μάσκες θα πέσουν μια και καλή.