Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ BLOG «ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ»: αποθεώνει την Παπαρήγα και τις εθνικιστικο-ρατσιστικές θέσεις της!

Ναζίδες – προδότες σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ, μαζί!
Ο ναζι-φασιστικός συρφετός της χώρας – αυτά τα χιτλερικά εγκληματικά αποβράσματα  – δεν άργησε να αποθεώσει τη σοσιαλδημοκράτισσα Παπαρήγα για τις αντιδραστικές εθνικιστικο-ρατσιστικές θέσεις της για τους μετανάστες εργαζόμενους και την πλήρη ταύτιση της ηγεσίας του «Κ»ΚΕ με τους μοναρχοφασίστες της ΝΔ και τους ναζι-φασίστες των Καρατζαφέρη, «Χρυσής Αυγής», κλπ., σ’ αυτό το ζήτημα, παρά τις όποιες κατά καιρούς απατηλές δημαγωγικές φραστικές κορώνες απέναντί τους. Η τελευταία αντιδραστική αστική ομιλία της Παπαρήγα στη Βουλή αποδεικνύει με τον πλέον χειροπιαστό τρόπο την πλήρη κυριαρχία του αντιδραστικού εθνικισμού-ρατσισμού στην ηγετική σοσιαλδημοκρατική ομάδα του χρουστσοφικού «Κ»ΚΕ. Αναδημοσιεύουμε, χωρίς περικοπές, την τοποθέτηση του ναζι-φασιστικού blog «ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ» για να έχουν οι αντιφασίστες μια πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση, να σχηματίσουν δική τους γνώμη και να διαπιστώσουν από μόνοι τους τη μεγάλη και πολύ επικίνδυνη, όχι μόνο για την εργατική τάξη αλλά και για τον τόπο, κατρακύλα στο μαύρο βούρκο του αντιδραστικού αστικού εθνικισμού και του ρατσισμού της σοσιαλδημοκρατικής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ. Να το χαρακτηριστικό κείμενο των ναζι-φασιστών δημοσιευμένο με προμετωπίδα την απελευθέρωση του τραμπούκου ναζι-φασίστα  Δ.Παπαγεωργίου:
 «Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010
Το  Κ.Κ.Ε. βγάζει την  αποκριάτικη μάσκα  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στην  συζήτηση πολιτικών αρχηγών για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την απόδοση ιθαγένειας στους νομιμοποιημένους μετανάστες, παρουσιάστηκε η μεταλλαγή των θέσεων της Ν.Δ. αλλά και του Κ.Κ.Ε.!
Η γραμματέας του κόμματος, προς έκπληξη των  παρευρισκομένων, διαβάστε τι είπε:
"...δεν υιοθετούμε τον κοσμοπολιτισμό, ο οποίος εμφανίζεται και από αριστερές δυνάμεις. Ενας κοσμοπολιτισμός, ο οποίος θέλει να καταργήσει το εθνικό πεδίο πάλης, την εθνική ταυτότητα και την πραγματικά διεθνιστική, που δεν αναιρεί την εθνική ταυτότητα, στο όνομα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας διαπολιτισμικότητας ή πολυπολιτισμικότητας και που κλείνουν τα μάτια σε επικίνδυνες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κοσμοπολίτικες, οι οποίες αύριο θα θέσουν θέμα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και αυτό υπάρχει... Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως δυο φαινομενικά διαφορετικές απόψεις μπορούν να οδηγήσουν όχι στο μικρότερο κακό, αλλά στο μεγαλύτερο κακό. Αύριο θα θέσουν ζήτημα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και πρέπει να παρακολουθούμε και τις ιδεολογικές τοποθετήσεις των υπέρ ή κατά της ιθαγένειας. Διότι το θέμα δεν είναι μόνο δίνω ή όχι ιθαγένεια. Αλλά υπάρχουν και μια σειρά απόψεις, οι οποίες μπορεί να καλλιεργήσουν αντιλήψεις πάρα πολύ επικίνδυνες."
Είναι πλέον σαφές πως μέσα στο Κομμουνιστικό  Κόμμα Ελλάδος έγιναν τέτοιες ζυμώσεις και πολιτικές αλλαγές μετά από αντίδραση της βάσης η οποία σαφώς διαφοροποιήθηκε από την αρχική τοποθέτηση του κόμματος στο θέμα των μεταναστών.
Επιπλέον, θέλησε με αυτό το τρόπο  να σταματήσει τις  αυξανόμενες διαρροές που φαίνεται να έχει προς το ΛΑ.Ο.Σ. (!!) ο οποίος με τον λαϊκό του χαρακτήρα και την άμεση επαφή του με τα προβλήματα της γειτονιάς, κέρδισε ένα κομμάτι των φανατικών ψηφοφόρων του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Στην  ανάλυση της θέσης του Κ.Κ.Ε. διακρίνουμε και την ανησυχία που εκφράζεται για προσπάθεια αλλαγής των συνόρων από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι οποίες συνεπικουρούμενες από τις Μ.Κ.Ο. που ελέγχονται από το γνωστό πλέον κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προσπαθούν να αναμοχλεύσουν αναταραχές. Φυσικά όλα αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά, αλλά διαφορετικά ακούγονται από το στόμα του γείτονα και διαφορετικά από τον περαστικό...
Ο Αγώνας φέρνει αποτελέσματα!

Αντεπίθεση - Εθνική Αντίσταση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: