Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα αυτοκτονία υπαλλήλου της France Telecom

Από naftemporiki.gr

Στους 24 ανέρχονται πλέον οι υπάλληλοι της France Telecom που έχουν θέσει τέρμα στη ζωή τους μετά την αυτοκτονία ενός ακόμη εργαζομένου στην εταιρεία 51ετών σήμερα το πρωί.

Ο αυτόχειρας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, εργαζόταν στο Κέντρο της France Telecom στο Ανεσί κοντά στην Ελβετία.

Άφησε μέσα στο αυτοκίνητό του μια επιστολή με αποδέκτη τη σύζυγό του, όπου διεκτραγωδεί το "κλίμα" των εργασιακών σχέσεων στον όμιλο, συνδέοντάς το, ευθέως, με το απονενοημένο διάβημα.

Μόλις έγινε γνωστή η πληροφορία, ο πρόεδρος γενικός διευθυντής του μίλου, κ. Ντιντιέ Λομπάρ, μετέβη στον τόπο της αυτοκτονίας του υφισταμένου του.

Από την πλευρά τους, τα συνδικάτα στον όμιλο ομόφωνα στις ανακοινώσεις τους στηλίτευσαν το κακό εργασιακό κλίμα στην εταιρεία.

«Ο τόπος εργασίας του συναδέλφου μας από μακρού είχε καταστεί αβίωτος, μέσα στην αδιαφορία των ανωτέρων του, με επίδειξη απανθρωπιάς, με αδιαφορία για την ίδια την ανθρώπινη ζωή...» επισήμανε ο εκπρόσωπος του χριστιανικού συνδικάτου CFTC, Πατρίς Ντιοσέ.

----

Παλιότερο θέμα: 23 αυτοκτονίες στην «France Telecom» από το 2008 μέχρι σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: