Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

η ναζιστική επίθεση, με εμπνευστή και κατ’ εντολή της αντιδραστικής κυβέρνησης Καραμανλή, ενάντια στον καταυλισμό των μεταναστών στην Πάτρα, ήταν κίνηση και πράξη ανοιχτού φασισμού. Τώρα πια κανένας δεν έχει άλλοθι να κάνει πως ''δεν καταλαβαίνει'' το τι συμβαίνει. Η ταυτόχρονη επιχείρηση ΜΑΤατζήδων και σειράς από μπουλντόζες που ξεπάτωσαν και ισοπέδωσαν ολοσχερώς το χώρο καταυλισμού που φυτοζωούσαν σε άθλιες συνθήκες κοντά 2000 άνθρωποι, δεν είναι μια απλή επιχείρηση ''σκούπα''. Είναι εντελώς αντίστοιχη των επιχειρήσεων του φασιστικού σιωνιστικού στρατού κατοχής στη Γάζα. Δεν είναι τυχαίο πως κύρια συνέλαβαν μικρά παιδιά για να τα στείλουν με συνοπτικές διαδικασίες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν ετοιμάσει. Αδιαφόρησαν για τις ανθρώπινες ζωές βάζοντας τις μπουλντόζες να δουλεύουν παράλληλα στην βρωμερή τους επιχείρηση και ίσως ''αργότερα'' θα μάθουμε, εάν πράγματι υπήρξαν θύματα; Καταστρατήγησαν - κουρέλιασαν κάθε διεθνή σύμβαση σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου, αρπάζοντας βάρβαρα ανήλικους από τους γονείς τους και κλείνοντάς τους στα στρατόπεδα της ντροπής. Εδώ δεν πρόκειται μόνο για αντιλαϊκή πολιτική, δεν πρόκειται κύρια για ζήτημα που αφορά μόνο το Υπουργείο καταστολής με τις μαφιόζικες όπως καθημερινά αποδεικνύεται πραχτικές του, που δίπλα στη σωματεμπορία ποδοπατάει ανθρώπινες υπάρξεις του πιο αδύναμου κομματιού του προλεταριάτου που ζει στη χώρα.

Πρόκειται για φασιστικές πραχτικές μιας συγκυβέρνησης φασιστοειδών κάθε απόχρωσης και απαιτείται πλατύ αντιφασιστικό μέτωπο, πριν ήδη είναι πολύ αργά και οι μελανοχίτωνές μας θα φρουρούν στις πόλεις και τα χωριά όπως συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία του φασιστοειδούς Μπερλουσκόνι.

Το φασιστικό πογκρόμ της κυβέρνησης Καραμανλή κατά των μεταναστών αποτελεί πογκρόμ κατά της εργατικής τάξης και ολόκληρου του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα εκφράζει το φασιστικό κατήφορο της κυβέρνησης του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ σε συνδυασμό με την εν εξελίξει γενικευμένη φασιστική παρακολούθηση και επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες με το φακέλωμα DNA και κάμερες παντού.

Η «Κίνηση για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ του ΚΚΕ 1918-55» καταδικάζει έντονα, αποφασιστικά και απερίφραστα το εγκληματικό φασιστικό πογκρόμ της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά και την ιμπεριαλιστική ΕΕ με τα ανάλογα μέτρα και πρακτικές κατά των μεταναστών.

Οι αληθινοί κομμουνιστές, μαρξιστές-λενινιστές-σταλινιστές καλούμε κάθε αντιφασίστα σε άμεση κοινή δράση μακριά από περιχαρακώσεις και ''ντουφεκιές στον αέρα''

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΘΗΝΑ, 12 Ιούλη 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: