Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

ICMLPO: Όλοι μαζί ενάντια στους G-8, για τη διεθνή αλληλεγγύη

Όλοι μαζί ενάντια στους G-8, για τη διεθνή αλληλεγγύη

Οι ηγέτες των 8 μεγάλων δυνάμεων διεξάγουν σύνοδο στο Heiligendamm, στη βόρεια Γερμανίας, υπό υψηλή αστυνομική προστασία.

Απαιτούν να υπαγορεύσουν το Νόμο τους και να επιβάλλουν τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων σε όλο τον πλανήτη, ενάντια στους εργάτες, τους εργαζομένους, τους αγρότες, τους λαούς του κόσμου.

Κάνουν λόγο ότι θα μειώσουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά είναι αυτοί οι αντιπρόσωποι των μονοπωλίων, που ρυπαίνουν.

Ισχυρίζονται ότι θέλουν να μειώσουν τη φτώχεια, αλλά οργανώνουν τη λεηλασία του πλούτου των κατακτημένων χωρών και πλουτίζουν από τα χρέη των τελευταίων.

Μιλούν για ειρήνη, αλλά είναι αυτοί οι οποίοι στρατιωτικοποιούν τον πλανήτη, διεξάγουν πολέμους διανομής της λείας, επιτίθενται σε λαούς και χώρες, όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν και αύριο, το Ιράν.

Μιλούν για δημοκρατία αλλά οργανώνουν αστυνομοκρατούμενα Κράτη που ποινικοποιούν κάθε μορφή αντίθεσης στη νεοφιλελεύθερη Τάξη.

Μαζί με όλες τις οργανώσεις που καταγγέλλουν αυτή τη σύνοδο των εκμεταλλευτών, των εκμεταλλευτών του πλούτου, των οργανωτών πολέμων, παλεύουμε για την άμεση ακύρωση του χρέους των χωρών του τρίτου κόσμου. Καταγγέλλουμε και αντιπαλεύουμε παντού τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Καλούμε στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων και των λαών του κόσμου ολόκληρου και στην ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του.

Ναι, ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός και συνεχώς πιο αναγκαίος! Η εναλλακτική, είναι ο σοσιαλισμός!

Διεθνής Διάσκεψη Μαρξιστικών-Λενινιστικών Κομμάτων & Οργανώσεων
Μάης 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: