Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Πρωτοφανής αστυνομοκρατία και αστυνομική βία

Αλματώδες βάθαιμα της φασιστικοποίησης της κοινωνικής ζωής
Πρωτοφανής αστυνομοκρατία και αστυνομική βία

Το βάθαιμα της φασιστικοποίησης της κοινωνικής ζωής συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ξεκινώντας με την επιβολή του θρησκευτικού σκοταδισμού στα Σχολεία και την υπαγωγή των φυλακών στην Αστυνομία. Η φασιστική κατάργηση του Πανεπιστημιακού ΑΣΥΛΟΥ αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση του βαθέματος της ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της κοινωνικής ζωής σε ακραίο βαθμό, συμπληρωμένη με τα διάφορα μέτρα περί «Νόμου και τάξης», την ολόπλευρη Αστυνομοκρατία και την ισχυροποίηση της, τις αστυνομικές επιθέσεις στα Εξάρχεια και αλλού, κλπ., κλπ.
Το φασιστικό μίσος κατά των διαδηλωτών, για το πανεπιστημιακό Άσυλο, φοιτητών στις απανωτές επιθέσεις των ΜΑΤ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ εκδηλώθηκε με πρωτοφανή μανία και απίστευτη αγριότητα σε βάρος των φοιτητών σε διάφορα σημεία της Αθήνας με αποκορύφωμα τη φασιστική εισβολή της Αστυνομίας στην «ΑΣΟΕΕ», συμπληρωμένη με την επαίσχυντη απόφαση της Συγκλήτου της για κλείσιμο της Σχολής («lock out»).
Τραυματίστηκαν πολλές δεκάδες φοιτητών απ’ τις ακραίας βαρβαρότητας επιθέσεις των ράμπο του φασιστοειδούς Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που δήλωνε με θράσος στο «ΒΗΜΑ» «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο»: προφανώς ο ίδιος και το κόμμα του, το φασιστικό κόμμα της ΝΔ ήταν αυτό που δολοφόνησε το νεαρό 15χρονο μαθητή στα Εξάρχεια (6 Δεκέμβρη 2008).
Έγιναν αμέτρητες συλλήψεις και ξυλοδαρμοί με σπάσιμο χεριών και ποδιών, παραμορφωμένα πρόσωπα, κλπ., σύρθηκαν φοιτητές στα Δικαστήρια, που διασύρθηκαν παντοιοτρόπως απ τα αντιδραστικά ΜΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους «μπαχαλάκηδες» (ακλουθώντας τα διάφορα κυβερνητικά στελέχη).
Τα φασιστικά κτήνη των ΜΑΤ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ συνέχισαν τις βάρβαρες επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας και αλλού, ενώ στα «Εξάρχεια» ξεγύμνωσαν ακόμα και βασάνισαν ανθρώπους, ενώ στη μέση του δρόμου (Χαρ.Τρικούπη) ξεγύμνωσαν ηθοποιό (Εφ. Συντακτών 23-24/11/2019, σελ. 82).
Βάρβαρες σκηνές που θυμίζουν τις παλιές «ένδοξες» μέρες της «εθνικοφροσύνης» της μοναρχοφασιστικής Καραμανλικής ΕΡΕ.
Οι βάρβαρες φασιστικές επιθέσεις της Αστυνομίας συνεχίστηκαν και πύκνωσαν επικίνδυνα σε διάφορα σημεία της Αθήνας με αποκορύφωμα την επίθεση των ΜΑΤ στο Κουκάκι και την εισβολή τους σε οικία, χωρίς εντολή εισαγγελέα, παραβιάζοντας κατάφορα και καταργώντας έτσι το οικογενειακό άσυλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: