Κυριακή 20 Μαΐου 2018

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ: προκλητικότατη εθνικιστικο-φασιστικο-Ναζιστική πασαρέλα ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ο φετινός γιορτασμός της 25ης Μάρτη στο Σύνταγμα, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, μετατράπηκε σε μια προκλητικότατη εθνικιστικο-φασιστικο-Ναζιστική φιέστα-πασαρέλα ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Ο ακραίος εθνικιστής τουρκοφάγος φασιστοειδές Π. Καμμένος, απ’ τους προκλητικά ανεύθυνους τυχοδιώκτες, επανέλαβε για πολλοστή φορά σε μια έκρηξη εθνικιστικο-φασιστικής έξαρσης και ανόητων ψευτοπαληκαρισμών, ανάμεσα στ’ άλλα: «όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε όπως οι έλληνες μαχητές συνέτριψαν το 1821 μια πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες θα πρέπει να θυμούνται και το 1821, το πώς ο ελληνικός λαός ως μια ψυχή ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Κασιδιάρης, γνωστό Χιτλερικό απόβρασμα, της εγκληματικής δολοφονικής συμμορίας της «Χρυσής Αυγής», με ανάλογο περιεχόμενο που απαξιούμε να παρουσιάσουμε και να σχολιάσουμε.

Όμως δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε ότι με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομιμοποιείται η εγκληματική δράση αυτής της δολοφονικής συμμορίας και επιπλέον είναι απαραίτητο να υπενθυμιστεί και να υπογραμμισθεί ότι το σύνολο των εθνικιστικών και φασιστικων-Ναζι-φασιστικών Οργανώσεων (Ταγματασφαλίτες, Χίτες, ΕΔΕΣίτες, κλπ.), κατά τη διάρκεια της τριπλής ιταλο-γερμανο-βουλγάρικης Κατοχής, μπήκαν στην υπηρεσία των φασιστικών στρατευμάτων κατοχής και συνεργάστηκαν μαζί τους, πολεμώντας το λαό μας.

Τέλος, το πιο εξοργιστικό των παρελάσεων ήταν, όπως μας πληροφορεί δημοσιογράφος, η «εικόνα ενός πολύ μικρού παιδιού που στην Αλεξανδρούπολης παρήλασε με στολή παραλλαγής και με ομοίωμα τυφεκίου. Και το χειρότερο, όπως μαθαίνω από αυτόπτες, δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει και, επίσης, περνώντας μπροστά από επισήμους, όλοι χειροκροτούν, ανάμεσά τους και οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης» («Τα Νέα» 27/3/2018, σελ.6).

Δεν υπάρχουν σχόλια: