Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου: Ζήτω η ειρήνη , ζήτω η δημοκρατία ! Τα πάντα για την ανθρωπότητα !

image

Προκαλώντας τις σφαγές των εθνών , οργανώνοντας τις σφαγές των εθνών , οι άρχοντες νομίζουν ότι κυβερνούν τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο . Το γεγονός είναι ότι δείχνουν ότι δεν μπορούν να κυβερνούν τον κόσμο . Αν και αυτές οι απάνθρωπες μεθόδοι στον κόσμο αυξάνονται καθημερινά οι  «πολιτισμένοι» άρχοντες μπορούν να μιλούν για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε μέρα. Ωστόσο , αυτές οι σφαγές είναι χειρότερες από τις σφαγές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που ξέσπασε επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου .
Όσοι με διαφορετικούς λόγους υποστηρίζουν τις δηλώσεις του πολέμου από την ηγεσία των ΗΠΑ στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό και τις ΗΠΑ υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών που έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά των λαών συγκλίνουν στο ίδιο σημείο.
Εκείνοι, που έχουν δηλώσει τα δικαιώματα ιδιοκτησίας των μονοπωλίων, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα , και να υπερασπιζονται το δικαίωμα των δημιουργών της παγκόσμιας πείνας, τον πόλεμο, την προπαγάνδα του πολέμου και για την υπαγωγή της και του πολέμου, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα , να υπερασπιστεί αυτό το δικαίωμα στη ζωή . Ωστόσο , από το 1951 και μετά την εφαρμογή του νόμου για την υπεράσπιση της ειρήνης , στην πατρίδα της ανθρωπότητας κόσμου, ΕΣΣΔ , η προπαγάνδα του πολέμου, σε οποιαδήποτε μορφή έχει ανακηρυχθεί ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Εκείνοι που έχουν μονοπωλήσει τα μέσα της έκφρασης και τους διοργανωτές της δολοφονίας εναντίον εκείνων που μιλούν για λογαριασμό των φτωχών του κόσμου δηλώνουν ότι οι Ναζί και φασίστες , όλοι οι εχθροί της δημοκρατίας , όλοι οι πόλεμοι - κατασκευαστές , όλοι οι δολοφόνοι της εργασίας οι άνθρωποι, όλοι οι δημιουργοί των λιμών, όλοι αυτοί οι ιδρυτές των στρατοπέδων κράτησης σε ανθρώπους που δεν έχουν καταδικαστεί , δηλαδή σε αυτούς που είναι ενάντια στην ανθρώπινη ζωή , ο καταστροφέας του πιο βασικού είδους ζωής, των δολοφόνων μαζικής ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης, γιατί η ελευθερία  της έκφρασης είναι το δικαίωμα όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων αυτών των βαρβάρων, των δολοφόνων όλων των ανθρώπων.
Καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα ειρήνης την 1η Σεπτεμβρίου γίνονται σφαγές  στην Αίγυπτο και τη Συρία .
Οι διοργανωτές της σφαγής στη Συρία και την Αίγυπτο , είναι εκείνοι που είτε βρίσκονται στη κυβέρνηση ή η λεγόμενη αντιπολίτευση . Παρ 'όλα αυτά , θεωρείται από όλους ότι αυτές οι σφαγές που πραγματοποιούνται από τις μάζες πίσω τους .
Οι ομάδες δολοφόνων στην Αίγυπτο και τη Συρία , λόγω της κυβέρνησης και η λεγόμενη αντιπολίτευση, είναι όλοι προδότες , οι οποίοι δεν έχουν καμία έγνοια για την πρόκληση αιματοχυσίας του έθνους τους, ή για  την πρόκληση αιματοχυσίας της ανθρωπότητας, όλα αποτελούνται από τους εχθρούς της ανθρωπότητας .
Αυτές οι αιματοβαμμένες σφαγές μπορούν να λάβουν χώρα μπροστά σε όλους, λόγω του ιμπεριαλιστικού οικονομικού και πολιτικού συστήματος που οδήγηται και υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία . Οι δολοφόνοι των εκατέρωθεν αναπόφευκτα αποτελούνται από τα μέρη της στο παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό σύστημα , από τους ηγέτες και τους κυβερνήτες των μεγάλων χωρών, των οικονομικών ολιγαρχικών, των στρατιωτών τους , αμάχων, θρησκευτικών γραφειοκράτες , τα στελέχη τους και των υπαλλήλων .
Και οι δύο πλευρές στην Αίγυπτο και τη Συρία αποτελούνται από δολοφόνους. Αλλά οι κύριοι και αποφασιστικοί δολοφόνοι είναι οι διοργανωτές και οι χρήστες των δολοφόνων . Είναι οι κυβερνήτες των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, οι οικονομικοί ολιγάρχες τους .
Τα παιχνίδια σφαγής των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην Αίγυπτο και τη Συρία δεν είναι νέα . Αυτό το παιχνίδι παίχτηκε στη Σοβιετική Ένωση, που παίζεται στην Ανατολική Ευρώπη, την Ασία, τη Νότια Αμερική, παίζεται στη Γιουγκοσλαβία για να την τεμαχίσουν , και έπαιξε στο Ιράκ για τη σφαγή πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπων , παιζόταν στο Αφγανιστάν , την Τυνησία , τη Λιβύη , την Αίγυπτο , τη Συρία , Λίβανο, το Ισραήλ - Παλαιστίνη , παίζεται στο Μαλί , τη Νιγηρία , τη Σομαλία , το Σουδάν ...
Αυτοί είναι και οι διοργανωτές των σφαγών στην Κύπρο που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1955 . Ο κόσμος της Κύπρου μας δεν θέλει να δώσει σε αυτούς τους δολοφόνους καμία υποστήριξη!
Οι άνθρωποι της Κύπρου της ίδιας θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον τους, χωρίς να επηρεάζονται από αυτές τις δυνάμεις! Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κύπρου, μέλη της ΠΣΟ , που είναι και οι διοργανωτές της σημερινής εορταστικής εκδήλωσης ειρήνης , εξακολουθούν να τρέχουν πίσω από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια λύσης για την Κύπρο, ενώ από την άλλη πλευρά δηλώνουν ότι είναι αντι- ιμπεριαλιστές . Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και ο ΟΗΕ οι οποίοι έχουν γίνει οι πράκτορές τους , απέτυχαν να λύσουν  το πρόβλημα της Κύπρου τα τελευταία 50 χρόνια . Θα αποτύχουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα της Κύπρου, όπως και όλα τα άλλα εθνικά προβλήματα θα λυθούν μέσω των πολιτικών της ειρήνης και της αδελφοσύνης του διεθνούς προλεταριάτου, μέσα από την πάλη τους για το σοσιαλισμό .
Το παρόν και το μέλλον μας του κόσμου μας  καθορίζεται από τον πόλεμο μεταξύ του κομμουνισμού του προλεταριάτου και του ιμπεριαλισμού της αστικής τάξης .
Ο Ιμπεριαλισμός σήμερα είναι ανώτερπς! Ο κομμουνισμός νικήθηκε άσχημα .
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαρκέσει για πάντα.
Καμία ιμπεριαλιστική δύναμη δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στους οργανωμένους εργαζομένους, εργάτες και τον λαό.

Είτε κομμουνισμός ή βαρβαρότητα.
Ζήτω η άμεση δημοκρατία!
Κάτω όλα τα είδη των εχθρών της ανθρωπότητας!
Κάτω οι υποστηρικτές όλων των ειδών της βαρβαρότητας!

Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου
1 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: