Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μαινόμενη «ξεπλένει» και αθωώνει τη Ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή» αλλά και τους Εσθονούς Ναζι-φασίστες

Ναζι-φασιστικός παροξυσμός

Ο αρχηγός του μοναρχοφασιστικού κόμματος της ΝΔ σε δηλώσεις του (26/6/2017) στο «POLITICO», ειδησεογραφικό «πορτάλ» των Βρυξελλών μεταξύ άλλων είπε: «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη απ’ την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια», ενώ για τη Ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή» σημείωσε: «πως αυτή είναι σαν να μην υπάρχει σήμερα».
Οι προκλητικότατες αυτές φιλο-«Χρυσαυγίτικες» δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη δείχνουν ότι:
πρώτο, η ΝΔ ξεπλένει τη «Χρυσή Αυγή» απ’ τις Ναζι-φασιστικές της απόψεις,
δεύτερο, αθωώνει την ως τώρα δολοφονική τρομοκρατική της δράση που συνεχίζεται,
τρίτο, αθωώνει εκ των προτέρων τους υπόδικους εγκληματίες της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής», που ευθύνεται άμεσα για τις δολοφονίες ξένων εργαζομένων και του Παύλου Φύσσα, την ώρα που η δίκη τους βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να «πέσουν στα μαλακά» – γεγονός που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η ηγεσία της «Χ.Α.», μιλώντας για «αλλαγή δεδομένων»(!) σχετικά με την πορεία της δίκης.
τέταρτο, τέλος, επιβεβαιώνουν ακόμα μια φορά ότι το μοναρχοφασιστικό κόμμα της ΝΔ και η Ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή» αποτελούν μόνιμα «συγκοινωνούντα δοχεία», που το ένα τροφοδοτεί το άλλο, ενώ τα μεταξύ τους όρια σε πολλά ζητήματα είναι δυσδιάκριτα έως ανύπαρκτα (ρατσισμός, εθνικισμός, κλπ.).
Πολλά Ναζι-φασιστικά στελέχη, γνωστά-άγνωστα, βρέθηκαν κατά καιρούς στη ΝΔ, ιδιαίτερα επί προεδρίας του φασίστα Α.Σαμαρά (υμνητή και υπερασπιστή των Ταγμάτων Ασφαλείας) προερχόμενα απ’ το Ναζι-φασιστικό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, όπως Κύρτσος, Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, κλπ. και μερικά έγιναν υπουργοί, κάποια ήταν ήδη στη ΝΔ (Μπαλτάκος κλπ.) ενώ ο Ναζι-φασίστας Α.Γεωργιάδης αναβαθμίστηκε επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε αντιπρόεδρο της ΝΔ, δυναμώνοντας έτσι παραπέρα τη Ναζι-φασιστική πτέρυγά της.
Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις Μητσοτάκη που «ξεπλένουν» τη «Χρυσή Αυγή» αλλά και οι στάσεις των άλλων αστικών και ρεφορμιστικών κομμάτων, όπως εκείνων της χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ να τρέχει στο Καστελόριζο μαζί με τα Χιτλερικά αποβράσματα της «Χρυσής Αυγής», (Βίτσας-Καμμένος-Κασιδιάρης, κλπ.) τους ρεφορμιστές ηγέτες του ΠΑΜΕ να υποδέχονται στη «Χαλυβουργική» (Συφωνιός πρόεδρος του Σωματείου) «μετά βαΐων και κλάδων» στελέχη της «Χρυσής Αυγής» ως δήθεν «συμπαραστάτες» της απεργίας των εργαζομένων αντί να τους εκδιώξουν και τους βουλευτές του «Κ»ΚΕ να ψηφίζουν «παρών» (!!!) στο θέμα της χρηματοδότησης της «Χρυσής Αυγής» δηλ. τάχθηκαν ΥΠΕΡ της συνέχισης της χρηματοδότησης από τους φόρους του λαού αυτής της Ναζι-φασιστικής δολοφονικής τρομοκρατικής συμμορίας, με τους δημοσιογράφους Ι.Χασαπόπουλο και Μ.Αναγνωστάκη του «ΜΕΓΑ Σαββατοκύριακο» να ρωτούν δικαιολογημένα τον Κουτσούμπα: «Μας παραξένεψε πολύ γιατί το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στο θέμα της χρηματοδότησης της ΧΑ. Οι αποκαλύψεις ήταν καταιγιστικές και για τη δράση της και εσείς το ζήσατε κιόλας, το λέω με την έννοια ότι είχατε μεγάλη δύναμη σε λαϊκές συνοικίες και ουσιαστικά τα ποσοστά σας πέσανε και ο κόσμος πήγε στη ΧΑ», με τον Κουτσούμπα αμήχανο να «απαντά» με σαθρά και γελοία «επιχειρήματα», προσπαθώντας ανεπιτυχώς να «δικαιολογήσει» αυτή την αντιδραστική προδοτική στάση τους (Συνέντευξη Κουτσούμπα στην εκπομπή «ΜΕΓΑ Σαββατοκύριακο «Ρ»22/10/2013, σελ.2). Στην ίδια κατεύθυνση λειτουργούσε και η παλιότερη εκτίμηση του «Κ»ΚΕ για τη «Χ.Α.» ως κόμμα μόνο του κεφαλαίου, αποσιωπώντας το Ναζι-φασιστικό χαρακτήρα της, όπως και ο χαρακτηρισμός του Μπαλτάκου μόνο ως «αντικομμουνιστή», συγκαλύπτοντας έτσι και εξωραΐζοντας τις Ναζι-φασιστικές του απόψεις, αλλά και η μόνιμη άρνηση ΥΠΑΡΞΗΣ Ναζι-φασιστικής πτέρυγας στη ΝΔ εκ μέρους της σοσιαλδημοκρατικής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ.
Τέλος, η ΝΔ (αλλά και άλλοι) «ξέπλυνε» τους Εσθονούς Χιτλερικούς Ναζι-φασίστες εγκληματίες, μ’ αφορμή την άρνηση (18/8/2017) του υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή να πάρει μέρος στη Ναζι-φασιστική φιέστα-«Συνέδριο» στο Ταλίν με θέμα και χαρακτηριστικότατο τίτλο: «κληρονομιά του 21ου αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» – ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ναζι-φασιστική εκδήλωση και ΟΧΙ απλά και μόνο «αντικομμουνιστική», όπως ισχυρίζονται τα κόμματα της χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ (βλ. διάφορες ημερομηνίες του τελευταίου δεκαήμερου του Αυγούστου «Ριζοσπάστης»-«Αυγής») και τ’ άλλα μεγαλοαστικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: