Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Βουλής: λαλίστατο, προκλητικότατο και εξοργιστικό φερέφωνο των δολοφόνων Ναζι-φασιστών της «Χρυσής Αυγής»

Image (19)Η φιλο-«Χρυσαυγήτικη» στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου χρονολογείται, ως γνωστόν, πριν την ανάληψη των καθηκόντων της ως Προέδρου της Βουλής.

Καταρχήν είναι αναγκαίο να υπογραμμιστεί πως οι συνεχείς ερωτοτροπίες με τη Ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή» και η φιλο-«Χρυσαυγήτικη» στάση της σημερινής Προέδρου της Βουλής αποτελούν βάναυση πρόκληση και προκαλούν την απόλυτα δικαιολογημένη οργή και μεγάλη αγανάκτηση του αντιφασίστα λαού μας.

Όμως το σπουδαιότερο που πρέπει με σαφήνεια να σημειωθεί και να τονιστεί με έμφαση είναι ότι αυτή η απαράδεκτη και εξαιρετικά επικίνδυνη στάση της Προέδρου της Βουλής δεν είναι ένα απλό «λάθος» ούτε μια πολιτική αφέλεια αλλά συνειδητή πολιτική επιλογή που εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου και τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις ισχυρών κύκλων του να πέσει η εγκληματική δολοφονική δράση της Ναζι-φασιστικής Οργάνωσης στα «μαλακά», κι αυτό ενόψει της έναρξης της δίκης στις 20 Απρίλη προετοιμάζοντας και καλλιεργώντας το ανάλογο κλίμα με ΣΤΟΧΟ να νομιμοποιηθεί η τρομοκρατική δολοφονική δράση των Χιτλερικών Ναζι-φασιστών.

Μ’ αφορμή τη συζήτηση (24/2/2015) για την άρση ασυλίας του Ναζι-φασίστα Α. Γεωργιάδη (ΝΔ),η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε την αναβολή της διαδικασίας με το ανόητο «επιχείρημα» της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της «Χρυσής Αυγής»: η Κωνσταντοπούλου δήλωσε τότε προκλητικά φιλο-«Χρυσαυγήτικα»: «εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με εκούσια απουσία, η σύνθεση της Βουλής δεν μπορεί να επηρεάζεται από όργανα άλλων λειτουργιών του δημοκρατικού πολιτεύματος»!!!

Μετά την αποτυχία της να επιβάλλει την παρουσία στη Βουλή των προφυλακισμένων βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» παρά την αντίθετη απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα να μην επιτρέψει την παρουσία τους, πρόταση που απορρίφτηκε και έτσι συνεχίστηκε η διαδικασία με διαξιφισμούς σχεδόν 5 ωρών η Κωνσταντοπούλου δεν απογοητεύτηκε και επανήλθε εκ νέου στις 4/3/2015 επαναφέροντας το ζήτημα της μη νόμιμης δήθεν λειτουργίας της Βουλής εξαιτίας της απουσίας των προφυλακισμένων βουλευτών της Ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής», ισχυριζόμενη ότι «η Βουλή θα αξιώνει να μην εμποδίζονται οι βουλευτές στο έργο τους χωρίς ειδική αιτιολογία του Εισαγγελέα» («Εφημερίδα Συντακτών» 5/3/2015, σελ. 13) και ότι «υπάρχει ζήτημα εγκυρότητας ρυθμίσεων που ψηφίστηκαν με ονομαστική ψηφοφορία, έλαβαν λιγότερες από 151 ψήφους και χωρίς τη συμμετοχή προφυλακισμένων βουλευτών της «Χρυσής Αυγής»».

Ενώ την πρώτη φορά οι βουλευτές των ρεφορμιστικών κομμάτων «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ υποβάθμισαν εντελώς το γεγονός – υποβάθμιση που ισοδυναμεί με έμμεση αλλά σαφέστατη ΣΤΗΡΙΞΗ αυτής της αντιδραστικής αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνης τοποθέτησης-θέσης, για την οποία η «Ζωϊτσα» απέσπασε πολύ δικαιολογημένα τα θερμά συγχαρητήρια και τα πλούσια εγκωμιαστικά σχόλια των Ναζι-φασιστών εγκληματιών της «Χρυσής Αυγής» που πανηγυρίζουν συνεχώς για τις τοποθετήσεις της, τη δεύτερη φορά όταν η Κωνσταντοπούλου τους ξεσκέπασε με την επαναφορά της ίδιας φιλο-«Χρυσαυγητικής» πρότασης, αναγκάστηκαν, και μόνο τότε, να μιλήσουν «για επαναφορά ης επικίνδυνης θέσης» («Ρ» 5/3/2015, σελ. 5) και να διαχωρίσουν δημόσια-ανοιχτά τη θέση τους με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη που δήλωσε: «δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι πρέπει να προσμετράμε για την εγκυρότητα μιας ψηφοφορίας στη Βουλή την ψήφο των παρόντων ή απόντων βουλευτών».

Η χλιαρότατη αυτή στάση ΟΛΩΝ των κομμάτων της Βουλής εντάσσεται στα γενικότερα σχέδια του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου για «διάσωση» της Ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής».

* Το σκίτσο είναι από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: