Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Στα σίδερα της φυλακής οι αιμοδιψείς και αιμοσταγείς θρασύδειλοι ναζι-φασίστες Χιτλερικοί Fuererίσκοι Μιχαλολιάκος- Παππάς κλπ., καθοδηγητές και οργανωτές χιλιάδων δολοφονικών επιθέσεων

ImageminΤα αιμοδιψή δολοφονικά «τσακάλια» κατατρογμαγμένοι και πανικόβλητοι «λαγοί» μπροστά στους ανακριτές, κατάντησαν τρισάθλια αυτο-καταξευτιλιζόμενα κουρέλια με την καραγιοζοειδή τους στάση και την εν ριπή οφθαλμού απάρνηση των υπεραντιδραστικών εγκληματικών «ιδεών» τους

Επιτέλους, μετά από εκατοντάδες κάθε χρόνο δολοφονικές επιθέσεις πανελλαδικά ενάντια σε μετανάστες εργάτες αλλά και ενάντια σε έλληνες αντιφασίστες και 4 δολοφονίες – παράλληλα μ’ ένα χωρίς προηγούμενο όργιο φασιστικής τρομοκρατίας, κυρίως στις μεγάλες πόλεις – με τελευταία 5η , την εν ψυχρώ προσχεδιασμένη άγρια δολοφονία του θαρραλέου και μαχητικού αντιφασίστα εργάτη-μουσικού 34χρονου νεολαίου Παύλου Φύσσα απ’ το «ξανθό κτήνος», χιτλερικό απόβρασμα Γιώργο Ρουπακιά, οι θρασύδειλοι αιμοδιψείς και αιμοσταγείς ναζι-φασίστες Χιτλερικοί Fuererίσκοι Μιχαλολιάκος-Παππάς κλπ., καθοδηγητές και οργανωτές χιλιάδων δολοφονικών επιθέσεων, βρέθηκαν-βρίσκονται στη φυλακή (η πιο γνωστή παλιότερη δολοφονική επίθεση ήταν εκείνη σε βάρος του αντιφασίστα φοιτητή Δ.Κουσουρή το 1998 από 10μελή συμμορία μ’ επικεφαλής το διαβόητο «Περίανδρο»-Ανδρουτσόπουλο).

Οι καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους ξένους εργαζόμενους διαπράχτηκαν-διαπράττονται απ’ τα χιτλερικά αποβράσματα της χιτλερικής ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής» και όποιους άλλους ρατσιστές-εθνικιστές-φασίστες μπροστά στα αδιάφορα βλέμματα, τα απαθή και αποχαυνωμένα μάτια πλατιών λαϊκών στρωμάτων μιας αστικής κοινωνίας που βρίσκεται σε οξύτατη και βαθιά ολόπλευρη κρίση, προχωρημένης σήψης και αποσύνθεσης σ’ όλα τα επίπεδα – πέραν των εχθρικών τμημάτων στρωμάτων που έχουν δηλητηριαστεί μέχρι αποκτήνωσης απ’ τις εγκληματικές ναζι-φασιστικές απόψεις λατρείας-«απόλαυσης» της φασιστικής δολοφονικής βίας – μια ντροπιαστική εγκληματική στάση ΑΝΟΧΗΣ του λαού που αποτελεί τη μελανότερη σελίδα της ιστορίας ΜΑΣ που αγγίζει τα όρια της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ και πρώτα απ’ όλα στην περίπτωση των αδρανών αντιφασιστών που έχουν πέσει σε βαθύ λήθαργο αν όχι σε παρατεταμένη, προς το παρόν, «χειμερία νάρκη». Το τελευταίο συνταρακτικό γεγονός της δολοφονίας του ήρωα πλέον του λαού μας αντιφασίστα Παύλου Φύσσα τάραξε κάπως τα «λιμνάζοντα νερά» της σημερινής βαλτωμένης και σάπιας ελληνικής κοινωνίας και αφύπνισε εν μέρει τους αντιφασίστες και κομμουνιστές, αποτελώντας μια πρώτη ελπιδοφόρα αρχή κινητοποίησης-δράσης κατά του ναζι-φασισμού-ρατσισμού-εθνικισμού.

Πέρα απ’ τις γενικότερες και ιδιαίτερες σημερινές αντικειμενικές αιτίες εμφάνισης και ανάπτυξης του φασισμού – γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού – μεγάλη ευθύνη για την ανεμπόδιστη διάδοση των ναζι-φασιστικών απόψεων των «Χρυσή Αυγή»-ΛΑΟΣ, κλπ., έχουν τα ρεφορμιστικά κόμματα της χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, κλπ., που δεν έχουν μόνο προδώσει την υπόθεση της προλεταριακής επανάστασης και του σοσιαλισμού-κομμουνισμού αλλά έχουν ταυτόχρονα αφοπλίσει ιδεολογικο-πολιτικά την εργατική τάξη και τις πλατιές λαϊκές μάζες και επιπλέον τις έχουν μπολιάσει με εθνικιστικές-ρατσιστικές και νεορθόδοξες θρησκευτικές αντιλήψεις, σβήνοντας συνάμα, δεκαετίες τώρα, πέραν εκείνης προλεταριάτου-μπουρζουαζίας, τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αντιφασιστικών και εθνικιστικών-ρατσιστικών-φασιστικών απόψεων, συνοδευόμενης και από πλήρη απουσία αντιφασιστικής γραμμής-στάσης και μετώπου πάλης, προπαντός στην περίπτωση του «Κ»ΚΕ με την κυριαρχία στο χώρο της σοσιαλδημοκρατικής ηγεσίας εθνικιστικών και ρατσιστικών απόψεων:

Α) εθνικισμός-σοβινισμός: πρώτο, εθνικιστική-σοβινιστική στάση απέναντι σε ΠΓΔΜακεδονίας-Αλβανίας-Τουρκίας, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Μάρτη 2010 που έφτασαν στο σημείο να εγκαλούν για έλλειψη «πατριωτισμού» όχι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη μοναρχοφασιστική ΝΔ και το ναζι-φασιστικό ΛΑΟΣ: «η ΝΔ είπε πως δε διάβασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ τίποτα. Δεν είδε τίποτε. Αυτά τα θεωρούν εθνικιστικά και ρηχά ζητήματα, τα σύνορα. Είναι κοσμοπολίτες, είναι υπεράνω συνόρων, είναι «μοντέρνοι», αυτά θεωρούνται ντεμοντέ, να ασχολείσαι με τα σύνορα και την άμυνα της χώρας. Ο δε λαλίστατος κ. Καρατζαφέρης, κουβέντα» («Ρ» 23/3/2010,σελ. 10),

δεύτερο, εθνικισμός κορυφώνεται με την ανοιχτή άρνηση αναγνώρισης της ύπαρξης Σλαβομακεδόνικης μειονότητας στη δυτική Μακεδονία (Χ.Φλωράκης: «για το ΚΚΕ μακεδονική μειονότητα δεν υπάρχει», «Ρ» 16/9/1988,σελ.3, Παπαρήγα: «δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα», «REAL FM» 26/2/2011, κλπ.), με υπόδειξη και κατ’ εντολή της αντιδραστικής αστικής τάξης, και την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ επιστροφής των Σλαβομακεδόνων ανταρτών του ΔΣΕ στην Ελλάδα που πολέμησαν τους Ιταλούς, Γερμανούς και Βούλγαρους φασίστες κατακτητές αλλά και τους ντόπιους μοναρχοφασίστες και αγγλο-αμερικάνους ιμπεριαλιστές – η χειρότερη προδοσία στην ιστορία της δράσης της ντόπιας χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας – μετά από συμφωνία με τα αστικά κόμματα, όπως αποκαλύπτει ο αντιδραστικός Κ.Μητσοτάκης: «όλα τα ελληνικά κόμματα (συμπεριλαμβανομένου και του ορθόδοξου Κομμουνιστικού Κόμματος) έχουν εδώ και πολλά χρόνια συμφωνήσει ότι δεν πρόκειται να γυρίσουν» οι Σλαβομακεδόνες, αντάρτες του ΔΣΕ (Θόδωρος Σκυλακάκης: «Στο όνομα της Μακεδονίας», σελ. 3, «ελληνική ευρωεκδοτική», Αθήνα 1995).

Β) ρατσισμός: ο ρατσισμός της ηγεσίας του «Κ»ΚΕ εκδηλώνεται σαφέστατα, πέραν των άλλων, και στην άρνησή της να ψηφίσει το νόμο Ραγκούση (3838/2010) – και μάλιστα με την πρωτάκουστη δικαιολογία-«επιχείρημα» πως μελλοντικά θα δημιουργούσε «θέμα μειονότητας και για τους μετανάστες» («Ρ» 9/2/2010, σελ.15) ή ακόμα σαφέστερα λόγω «δημιουργίας και ανακίνησης μειονοτικών και εθνικιστικών ζητημάτων, μέχρι και την αλλαγή συνόρων» (7/3/2010, σελ. 7) – συμπαρατασσόμενη με τα ρατσιστικά-εθνικιστικά κόμματα, τη μοναρχοφασιστική ΝΔ και το ναζι-φασιστικό ΛΑΟΣ (και μάλιστα βγαίνοντάς τους απ’ τα δεξιά) και όχι επειδή δεν «έλυνε» τα προβλήματα των μεταναστών, όπως ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ σήμερα ισχυρίζεται («ΚΟΜΕΠ» 3/2012, σελ. 66, «Ρ» 5/3/2003, σελ.2, κλπ.).

Ακριβώς σ’ αυτή τη σημερινή αρνητική και διασπαστική κατάσταση οφείλεται το ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν κατέστη δυνατό, παρά τις όποιες άλλες, ευτυχώς, αντιφασιστικές διαδηλώσεις, να γίνει μια ΜΕΓΑΛΗ πολλών εκατοντάδων χιλιάδων συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο της Αθήνας ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Την ΠΡΩΤΗ και μεγάλη ΕΥΘΥΝΗ τόσο για τις δολοφονικές επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» όσο και για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα έχει η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον υμνητή-θαυμαστή των Ταγμάτων Ασφαλείας, Α.Σαμαρά, η ακραία ρατσιστική πολιτική και το φασιστικό πογκρόμ «ανακατάληψης των πόλεων» του ρατσιστικού δίδυμου ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ – που κινούνταν χέρι-χέρι με τις δολοφονικές επιθέσεις της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής» – και γενικότερα η πολιτική της πιο ακραίας ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των φασιστοειδών ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ-ΛΑΖΑΡΙΔΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ-ΒΟΡΙΔΗ-ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, κλπ., συμπληρωμένης με τη φασιστική θεωρία των «δυο άκρων». Επίσης η επάνδρωση του κρατικού μηχανισμού όχι απλά με φασίστες μα και ναζι-φασίστες, ιδιαίτερα στο χώρο της Αστυνομίας και της Ασφάλειας. Ο εκφασισμός του αστικού κράτους αγκαλιάζει ακόμα το στρατό, τη Δικαιοσύνη, κλπ. Είναι δε γνωστές η στενότατες σχέσεις ηγετικών στελεχών της μοναρχοφασιστικής ΝΔ με τη ναζι-φασιστική «Χρυσή Αυγή» που μεταξύ τους θεωρούνται «αδελφά κόμματα» (λόγω χώρου δεν μπορούν ν’ αναφερθούν οι δηλώσεις Πολύδωρα, Κρανιδιώτη, κλπ.).

Η κυβέρνηση Σαμαρά ΔΕΝ είχε την πολιτική βούληση να τιμωρηθούν οι δολοφονικές επιθέσεις της ναζι-φασιστικής «Χρυσής Αυγής», γι’ αυτό και ο Δένδιας κρατούσε 32 δικογραφίες στο «συρτάρι» του και ποιός ξέρει πόσες άλλες. Αναγκάστηκε η κυβέρνηση Σαμαρά να στείλει τις Δικογραφίες στον Εισαγγελέα μετά από την πανελλαδική και διεθνή κατακραυγή για την αποτρόπαια και εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, αλλά πρώτα απ’ όλα τις πιέσεις ηγετικών στελεχών της ιμπεριαλιστικής ΕΕ ενόψει της ανάληψης της προεδρίας εκ μέρους της Ελλάδας (δήλωση Hannes Swoboda, κλπ. Ισραηλίτικων συλλόγων, κυβέρνησης Ισραήλ και των αμερικανών ιμπεριαλιστών, που αυτή τη στιγμή δεν επιθυμούν αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα λόγω των δικών τους ιμπεριαλιστικών τους συμφερόντων στη γύρω περιοχή, ιδιαίτερα μετά την αποτυχία τους ανοιχτής επέμβασης στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: