Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

«ΚΚΕ-«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»: ΠΑΡΩΔΙΑ «Εξεταστικής Επιτροπής» για τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ των ΤΕΜΠΩΝ

 Σάββατο 11 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 12 Νοέμβρη 2023  - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

«ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

προκλητικότατη εξόφθαλμη παραπλανητική πολιτική απάτη «ΡΙΖΑΟΠΑΣΤΗ» ότι ΤΑΧΑ: «Πιάστηκαν στα πράσα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ από την πρόταση του ΚΚΕ»

 «Κ»ΚΕ: κραυγαλέο επαίσχυντο κυβερνητικό «ΔΕΚΑΝΙΚΙ»   

Πρωτοφανές θράσος και άφθαστος κυνισμός, που ξεπερνούν κάθε όριο: απ’ τη μια παρωδία «Εξεταστικής Επιτροπής» για συγκάλυψη του εγκλήματος και ταυτόχρονα άφθαστη υποκρισία για δήθεν «ενδιαφέρον» αποκάλυψής του.


«Κροκοδείλια δάκρυα» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ 




Το Χρουστσοφικό-τροτσκιστικό
σοσιαλδημοκρατικό «Κ»ΚΕ με την προκλητικότατη απόφαση-πρότασή του να πρωτοστατήσει από κοινού μαζί με την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ-ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ των ΕΝΟΧΩΝ της ΝΔ-κυβέρνησης με την ΠΑΡΩΔΙΑ της διαβόητης «Εξεταστικής Επιτροπής» εισέπραξε-απέσπασε με περισσή περηφάνια νέα «εύσημα», για πρώτη φορά, από σειρά κόμματα κατά τη συζήτηση στη Βουλή χαρακτηρίζοντας το «Κ»ΚΕ «ΔΕΚΑΝΙΚΙ» της ΝΔ στα μέσα Νοέμβρη 2023. Βέβαια δεν πρόκειται για πρώτη αλλά για πολλοστή φορά, όπως έχει επανειλημμένα σημειωθεί από την πλευρά μας.  

Λίγο αργότερα τον ίδιο μήνα ο σοσιαλδημοκράτης ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, με μια προκλητικότατη δήλωσή του: «Αν κάτι αποδεικνύεται περίτρανα, είναι πως αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΚΚΕ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, καμία συζήτηση, καμία διερεύνηση τελικά δεν θα γινόταν» («ΝΕΑ», Σαββατοκύριακο, 26-26 Νοεμβρίου 2023, σελ. 28) εισέπραξε νέα «εύσημα»-ειρωνικό σχόλιο του «μικροπολιτικού» της μεγαλοαστικής εφημερίδας «ΝΕΑ»: «εν ολίγοις, μια εξεταστική είναι καλύτερα από το τίποτα». 

Το απύθμενο θράσος και η προκλητικότητα μα και ο άφθαστος ΚΥΝΙΣΜΟΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή πρόκειται για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 57 ανθρώπων) του κλασικού ρεφορμιστή Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ δεν γνωρίζουν όρια, και μάλιστα όταν ακόμα και «όλες οι πέτρες της χώρας ξέρουν» ότι συγκρότηση «Εξεταστικής», ΑΝΤΙ  «Προανακριτικής», έχει πάντα ως ΣΤΟΧΟ τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ-ΑΘΩΩΣΗ των ΕΝΟΧΩΝ, με γνωστή κατάληξη αυτών των «Επιτροπών», που εξελίσσονται, κατά τη διάρκεια των εργασιών, σ’ ένα τσίρκο δημαγωγικών ψευτοαντιπαραθέσεων και καταλήγουν σε «στρατιά» διαφόρων ανόητων-γελοίων μεν «πορισμάτων» αλλά χρησιμότατων για συγκάλυψη- αθώωση, τόσα όσα και τα πολιτικά κόμματα της Βουλής.

Και αυτή τη φορά η ΠΑΡΩΔΙΑ της «Εξεταστικής Επιτροπής» για το μεγάλο προδιαγεγραμμένο ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών υπήρξε μια «τέλεια» φαρσοκωμωδία άφθαστης σκηνοθεσίας, διευθυνόμενης από έναν θρασύτατο αλητο-τραμπούκο  φασίστα, τον Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (πρόεδρος «Εξεταστικής), που παλιότερα ως «δημοσιογραφίσκος» εξυμνούσε τον εγκληματία Ναζί-φασιστα ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, μετατρέποντας την αίθουσα των συνεδριάσεων, πέραν των άλλων, σε αρένα ακραίων αλητο-τραμπουκισμών.

Το μέγεθος της αναμενόμενης κατάντιας της «Εξεταστικής Επιτροπής» ήταν τέτοιο και τόσο προκλητικό, που υποχρέωσε ακόμα και τον «κανακάρη» του μεγαλοεφοπλιστή Μαρινάκη, σοβαροφανή Γιώργο Παπαχρήστο να σχολιάσει στα «ΝΕΑ»: «είναι κρίμα που για ένα τέτοιο έγκλημα, όπως των Τεμπών, η επιτροπή δεν κατάφερε να ξεφύγει από την πεπατημένη των περισσότερων Εξεταστικών Επιτροπών που έχουν συγκροτηθεί. Όχι πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά, όταν υπάρχουν 57 αθώοι που χάθηκαν, τουλάχιστον η πολιτική  και οι πολιτικοί θα άφηναν κατά μέρος το παιχνίδι των εντυπώσεων και της επίρριψης ευθυνών στους άλλους […] Δεν το έκαναν – και είναι υπόλογοι. Ειδικά όσοι συγκροτούσαν την κυβερνητική πλειοψηφία. Στην ανόητη και εντελώς απολίτικη προσέγγιση ότι επειδή το δυστύχημα συνέβη επί της δικής τους διακυβέρνησης, να αποσείσουν κάθε ευθύνη από πάνω τους». (από «ΕΦΣΥΝ» 29.2.2024, σελ.2).

Επιπλέον, δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ξεπέρασε απ’ τα δεξιά ακόμα και τον εμπειρότατο μεγαλοαστό αντιδραστικό δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο όπως δείχνει το σχόλιό του.   

Στην προκλητικότατη δήλωσή του ο σοσιαλδημοκράτης ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ αποσιωπά δυο πράγματα: πρώτο, ότι η «Εξεταστική» πρόταση του «Κ»ΚΕ είχε ως στόχο τη συγκάλυψη-αθώωση, και ΑΚΡΙΒΩΣ γι’ αυτό το λόγο υιοθετήθηκε αμέσως απ’ τη ΝΔ-κυβέρνηση δηλ. ήταν από κοινού πρόταση ΝΔ-«Κ»ΚΕ, και δεύτερο, η πρόταση του «Κ»ΚΕ προηγήθηκε της υιοθέτησης απ’ τη ΝΔ, που σημαίνει, ότι το «Κ»ΚΕ κατάχτησε επάξια την «πρωτοπορία»-ηγήθηκε της συγκάλυψης-αθώωσης σε σχέση με τη ΝΔ, προφανώς μετά από κοινή Συμφωνία των ΔΥΟ.

Τέλος, ας ξαναυπογραμμιστεί ότι η αστικο-ρεφορμιστική κιτρινοφυλλάδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» καθημερινά συγκαλύπτει το ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών με τη ΔΙΑΧΥΣΗ ευθυνών (πολιτικών-ποινικών) στο παρελθόν


Θρασύτατη και απίστευτης ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ δήλωση ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή πρόκειται για τη ΔΟΛΟΦOΝΙΑ 57 ανθρώπων


C:\Users\tasos\Pictures\MP Navigator EX\2024_05_18\IMG.jpg «ΝΕΑ», Σαββατοκύριακο, 25-26 Νοεμβρίου 2023, σελ. 28


Δεν υπάρχουν σχόλια: