Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Να δοθούν στη δημοσιότητα ο «Φάκελος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ» και οι καταθέσεις των κομμουνιστών-αντιφασιστών άλλων χωρών στη διαβόητη «Επιτροπή» (1957) για το ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ στο DACHAU

Οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ ασχημονούν και πάλι στον τάφο του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ προσβάλλοντας βάναυσα και με τον πιο ακραίο τρόπο τη μνήμη του, παρουσιάζοντας ως «αυκτοτονία»(!) τη στυγερή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ απ’ τη σοσιαλφασιστική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ

Να δοθούν στη δημοσιότητα ο «Φάκελος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ» και οι καταθέσεις των κομμουνιστών-αντιφασιστών άλλων χωρών στη διαβόητη «Επιτροπή» (1957) για το ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ στο DACHAU

Η αστική σοσιαλδημοκρατική κιτρινο-φυλλάδα «Ριζοσπάστης» – κιτρινο-φυλλάδα γιατί παρουσιάζει τη βάναυση προσβολή της μνήμης του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ως «εκδήλωση τιμής» («Ρ» 4/8/2020, σελ.12) – μας πληροφορεί, μεταξύ άλλων πως λίγες δεκάδες αφελών μελών-οπαδών του ρεφορμιστικού «Κ»ΚΕ με «κόκκινες σημαίες» βρέθηκαν στο Α΄Νεκροταφείο με επικεφαλής το χρουστσοφικό σοσιαλδημοκράτη, λακέ του ντόπιου κεφαλαίου, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, μέλος της ΚΕ του αντισταλινικού-αντιζαχαριαδικού «Κ»ΚΕ.

Ο ρεφορμιστής αυτός φλυαρώντας αντεπαναστατικά σοσιαλδημοκρατικά χρουστσο-τροτσκιστικά πάνω στον τάφο του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ – τον οποίο ο μεγάλος ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ είχε χαρακτηρίσει (1952 στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ): «μεγάλο ηγέτη που θα κάνει την επανάσταση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη» (Π. Δημητρίου: ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ, σελ. 202-203, Αθήνα 1997) – παρουσίασε με απίστευτο θράσος τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ απ’ τη σοσιαλφασιστική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ ως «αυτοκτονία»(!) ή αλλιώς «πριν δώσει με οδυνηρό τρόπο τέλος την 1η Αυγούστου 1973»: δηλ. παρουσίασε ως «ιστορική Αλήθεια»(!) τη δεύτερη ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ Εκδοχή της φασιστικής KGB των ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ-ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ και ως «γνήσιο», αποδιδόμενο στο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, το κατασκευασμένο στην κουζίνα της KGB γράμμα.

Η ίδια η KGB και η προδοτική κλίκα των ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΦΛΩΡΑΚΗ το 1973 είχε δώσει ως πρώτη Εκδοχή «οξεία καρδιακή προσβολή». Πότε λοιπόν έλεγαν την Αλήθεια το 1973 ή το 1990? Και στις ΔΥΟ περιπτώσεις-Εκδοχές έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ για να σκεπάσουν τη στυγερή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, δηλ. να αποκρύψουν το αποτρόπαιο ΕΓΚΛΗΜΑ τους.

Πέρα από το ότι έχουμε μπροστά μας ΔΥΟ αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες Εκδοχές, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, ότι η KGB καθόλου δεν πρωτοτυπεί: όπως ΟΛΕΣ οι φασιστικές Ασφάλειες, καθιστά ΕΝΟΧΟ το θύμα, δηλ. τον ίδιο το ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για το θάνατό του: στη μια επήλθε από δικό του σωματικό «πρόβλημα» δηλ. «οξεία καρδιακή προσβολή»(!) και στην άλλη το αποφάσισε ο ίδιος δηλ. «αυτοκτονία»(!).

Αν δεχθεί κανείς τη δεύτερη Εκδοχή της KGB ως «αληθινή»: γιατί τότε ΔΕΝ δίνεται στη δημοσιότητα ο «Φάκελος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ» που αφορά μόνο το θάνατο-ΕΞΟΝΤΩΣΗ του, ώστε να «τεκμηριωθεί»(!) η δεύτερη Εκδοχή τους?

Όμως οι δολοφόνοι (ΚΚΣΕ-KGB-«Κ»ΚΕ) του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ εξακολουθούν να ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ το άνοιγμα των Αρχείων, σχετικά με το θάνατο-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του – ΑΡΝΗΣΗ που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ και με τη δήλωση (Θεσσαλονίκη Ανοιξη 2000) της διευθύντριας των ρώσικων Αρχείων Ν.ΤΟΜΙΛΙΝΑ: «ο φάκελος του θανάτου του εξόριστου ηγέτη του ΚΚΕ παραμένει πάντα στα κρατικά αρχεία ως «άκρως απόρρητος», και αποκάλυψε ότι «οι Ρώσοι δεν έχουν δημοσιοποιήσει όλα όσα αφορούν το Νίκο Ζαχαριάδη και κυρίως τα ντοκουμέντα για τις συνθήκες του θανάτου του…». Η Τομιλίνα πρόσθεσε ότι «κάτι τέτοιο, θα έβλαπτε τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας…»» (Γ.ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ», στο: «Ελευθεροτυπία» 6 Μαΐου 2014, «ΙΣΤΟΡΙΚΑ» Νο.235, σελ.49), ενώ οι λαλίστατοι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ, λακέδες του ντόπιου κεφαλαίου και υπηρέτες των συμφερόντων του, τηρούν μονίμως, σχεδόν μισό αιώνα τώρα (47 χρόνια), ΕΝΟΧΗ «σιγή ισχύος».

Ο Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ σημειώνει ΟΡΘΟΤΑΤΑ ότι οι Σταλινικοι-Ζαχαριαδικοί ή όπως γράφει: «οι φανατικοί οπαδοί του μέχρι σήμερα δεν πιστεύουν την εκδοχή της αυτοκτονίας και επιμένουν ότι ο Ζαχαριάδης δολοφονήθηκε από την Κα-Γκε-Μπε. Την εκδοχή τους ενίσχυσε η δήλωση της διευθυντρίας των ρωσικών κρατικών αρχείων Ν.Τομιλίνα …» (σελ. 49).

Η συντριπτικότατη πλειοψηφία των μελών και οπαδών του παλιού επαναστατικού ΚΚΕ (1908-55), ανταρτών των ΕΛΑΣ-ΔΣΕ αλλά και νεότεροι επαναστάτες κομμουνιστές και αντιφασίστες απέρριψαν και απορρίπτουν κατηγορητικά και τις δυο Εκδοχές της φασιστικής KGB, θεωρώντας τες ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ, ακριβώς επειδή είναι τελείως ατεκμηρίωτες και ΕΠΙΠΛΕΟΝ επειδή προέρχονται από μια Ασφάλεια, την KGB, και οι φασιστικές Ασφάλειες ΔΕΝ λένε ποτέ την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά ακόμα και επειδή «οι κομμουνιστές δεν αυτοκτονούν»(ΚΕΠΕΣΗΣ) και πολύ περισσότερο ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ που γνώριζε ήδη απ’ το ραδιόφωνο τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών στη Χουντική Ελλάδα.

Σωστά υπογραμμίζει ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΚΕΠΕΣΗΣ: «ο Ν. Ζαχαριάδης ο ηρωικός μάρτυρας του λαού αυτοκτόνησε όσο και ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Γεν. Συν. Εργ. Ελλάδος Δημ. Παπαρήγας που η Γενικής Ασφάλεια τον παρουσίασε ότι αυτοκτόνησε με το κορδόνι της μπιτσάμας του στο κελί που τον κρατούσαν.

Υπάρχει και η εκδοχή ότι όσο ζούσε ο Ν. Ζαχαριάδης δεν θα μπορούσε να σταθεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα. Ο Χαρ. Φλωράκης φαίνεται ότι συναίνεσε με τη χρουστσωφική ηγεσία αν δεν της το ζήτησε εκείνος για τη δολοφονία του Ζαχαριάδη.

Όπως και νάχει το ζήτημα ο Χαρ. Φλωράκης υπήρξε ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ν. Ζαχαριάδη.

Η χρουστσωφική ηγεσία του ΚΚΣΕ και της κυβέρνησης προχώρησε στη δολοφονία, γιατί σε λίγους μήνες, θα υποχρεωνόταν να απολύσει απ’ τη φυλακή τον Ν. Ζαχαριάδη που κρατιόταν χωρίς καμία δικαστική απόφαση πέρα για πέρα παράνομα.

Θα απολυόταν και θα αναλάμβανε την ηγεσία του ΚΚΕ. Προς όφελος του ΚΚΕ και του ελληνικού λαού προς όφελος της Ειρήνης και της προόδου, σ’ όλον τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι, ύστερα από λίγο καιρό, ούτε ένα χρόνο η χρουστσωφική ηγεσία ήταν υποχρεωμένη να απολύσει τον Ν. Ζαχαριάδη απ’ τη φυλακή που τον κρατούσε.

Ήταν υποχρεωμένη να απολύσει το Ν. Ζαχαριάδη και επειδή θα ακολουθούσε τη μαρξιστική-λενινιστική-σταλινική πολιτική, αυτό το ήξερε καλά, γι’ αυτό βιάστηκε να τον δολοφονήσει με την ΚΑ-ΚΕ-ΜΠΕ της» (Ν.ΚΕΠΕΣΗΣ: «Προβληματισμοί γύρω από γεγονότα και πρόσωπα», Αθήνα 2006, σελ.45)

Τέλος, ενώ έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας, οι ντόπιοι Χρουστσοφικοί σοσιαλδημοκράτες του «Κ»ΚΕ και οι Ρώσοι προτιμούν να εκτίθενται, αρνούμενοι να δώσουν στη δημοσιότητα το «Φάκελο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ». Τι συμβαίνει άραγε?: είναι πολύ πιθανό η KGB να έχει καταστρέψει ΟΛΑ τα σχετικά στοιχεία που αφορούν την εξόντωσή του, όπως έπραξε και η ελληνική μοναρχοφασιστική Ασφάλεια με τη δολοφονία του ήρωα του ΚΚΕ και του λαού μας ΜΗΤΣΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ δηλώνοντας τότε, το Φλεβάρη του 1949, ότι: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ»(!!!). Και οι ΔΥΟ φασιστικές Ασφάλειες λένε προφανώς ψέματα. Όσοι τα πιστεύουν είναι απλά ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: