Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Νέο blog: Δημοκράτης

Δημιουργήσαμε νέο blog ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα κείμενα της εφημερίδας “Δημοκράτης” που εξέδιδαν οι πολιτικοί πρόσφυγες στην Πολωνία.

Η διεύθυνση είναι: http://dimokratisp.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφω αυτό το σχόλιο για δημοσίευση ούτε και θέλω να δημοσιοποιηθεί το όνομά μου (ούτε και είμαι σταλινικός, απλώς αναγννωρίζω την αναγκαιότητα της σταλινικής πολιτικής σε μια καθυστερημένη χώρα όπως η Ρωσία, ώστε να καταστεί ΕΣΣΔ), γράφω για ενημέρωσή σας και δημοσιοποίηση εκ μέρους σας
Απ' αυτό το λινκ http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=rdybg1iuw4i37rm&thumb=4 μπορείτε να κατεβάσετε μια αφίσα του κκε που βγήκε πέρσι και δείχνει την έπαρση στο ράιχσταγκ της κόκκινης σημαίας. Δείχνει τον αξιωματικό να φορά δύο ρολόγια, αποδεχόμενη τη μετασοβιετική προπαγάνδα ότι ο αξιωματικός ήταν πλιατσικολόγος. Φυσικά μια τέτοια φωτογραφία αποκλείεται να είναι γνήσια, διότι τα πρωτότυπα φιλμ ήταν στο σοβιετικό αρχείο και δεν μπορούσε να έχει ο φωτογράφος το πρωτότυπο, για να το δώσει στη δημοσιότητα μετά την πτώση της ΕΣΣΔ. Συνεπώς ακόμη και αν ο αξιωματικός φορούσε 2 ρολόγια ο φωτογράφος δεν μπορούσε να έχει το αρνητικό.
Παραπονέθηκα επώνυμα σε μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ με το αίτημα να φέρουν το θέμα κεντρικά, θεωρώντας ότι ο άνθρωπος που σχεδίασε και ενέκρινε αυτή την αφίσα είναι συνειδητός προβοκάτορας. Δυστυχώς δεν έκαναν τίποτε και οι κνίτες συνεχίζουν να έχουν στα σπίτια τους αυτό το έκτρωμα. Μάλιστα ρώτησα πολλούς αν τους συστήθηκε να βγάλουν την αφίσα από τον τοίχο τους και απάντησαν αρνητικά.
Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο drase.tora@yahoo.gr