Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Προκλητικότατη απόφαση του φασίστα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να δώσει 600 Ευρώ επίδομα στους Αστυνομικούς και Λιμενικούς

Επιβράβευση και παρότρυνση να συνεχίσουν οι μεν πρώτοι τις δολοφονίες, οι δε δεύτεροι την καταπίεση των μεταναστών. 

Αντιδραστική η στάση υπερψήφισης της τροπολογίας από «Κ»ΚΕ –ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, κλπ.

Το εφάπαξ επίδομα των 600 Ευρώ στους ένστολους της Αστυνομίας και  του Λιμενικού που δόθηκε από την Κυβέρνηση αποτελεί σαφέστατα επιβράβευση και παρότρυνση να συνεχίσουν οι μεν πρώτοι τις δολοφονίες, οι δε δεύτεροι την καταπίεση και τους βασανισμούς μεταναστών. Κι’ αυτό, επειδή: πρώτο, δόθηκε ακριβώς τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του νεαρού 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, και δεύτερο, δεν δόθηκε στους ένστολους του Στρατού, που δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν.   

Αρχικά την κυβερνητική τροπολογία υπερψήφισαν: ΝΔ, ΕΛ. ΛΥΣΗ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, με τα: ΣΥΡΙΖΑ- ΜέΡΑ25  να καταψηφίζουν. 

Μέτα από κριτική της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την τροπολογία, ενώ 270 στελέχη του διαφώνησαν και άσκησαν κριτική. 

Ο αστικο-ρεφορμιστικός «Ριζοσπάστης» άσκησε κριτική μ’ ένα ακραίας γελοιότητας και εντελώς άσχετο σχόλιο επιτιθέμενος στο Βαρουφάκη που δεν ψήφισε την τροπολογία, πως τάχα «θολώνει τα νερά και ρίχνει λάσπη στο ΚΚΕ» για να καταλήξει: ο Βαρουφάκης «που έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο στο ΚΚΕ» («Ρ» 17-18/12 2022, σελ. 2).

Μετά από πολλές κριτικές που ασκήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την αντιδραστική στάση του «Κ»ΚΕ, ο ρεφορμιστής Κουτσούμπας υποχρεώθηκε να κάνει την ακόλουθη γλυκανάλατη παραπλανητική δήλωση εξαπάτησης των εργαζομένων: «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσουμε ότι η ψήφος του ΚΚΕ στο επίδομα των 600 ευρώ μόνο για το ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν αναντίστοιχη –και μάλιστα τη στιγμή που έγινε – με την ξεκάθαρη θέση που έχει και κυρίως παλεύει το ΚΚΕ, την οποία ανάφερα και διατυπώθηκε  και από τον βουλευτή μας κατά τη συζήτηση της επίμαχης τροπολογίας» (παρμένο απ’ την «Εφ. Συν.» 19/12/2022, σελ. 4 επειδή μάλλον δεν δημοσιεύθηκε στο «Ριζοσπάστη»).

Οι σοσιαλδημοκράτες Κουτσούμπας-Τσίπρας-Βαρουφάκης είναι τα «καλά παιδιά» της προδοτικής σοσιαλδημοκρατικής αντικομμουνιστικής ομάδας των Χρουστσόφ-Μπρέζνιεφ-Μικογιάν-Σουσλόφ, κλπ. που ανέτρεψαν, τον Ιούλη 1953, τη Διχτατορία του Προλεταριάτου στη Σοβιετική Ένωση και αντικατέστησαν το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό με τον καπιταλισμό, μια ομάδα που αρχικά εμφανίστηκε καλυμμένα-μεταμφιασμένα ως σοσιαλδημοκρατική για να αποκαλύψει στη συνέχεια το φασιστικό, μα και Ναζι-φασιστικό της πρόσωπο με την φιλο-Χιτλερικής πράξης  της μετονομασίας (10 Νοέμβρη 1961) του STALINGRAD σε VOLGOGRAD.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: