Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΖΗΤΩ η 1η ΜΑΗ - ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!



ΖΗΤΩ η 1
η ΜΑΗ – μέρα διεθνούς επαναστατικής ταξικής πάλης του Προλεταριάτου ΟΛΩΝ των χωρών, μαχητικής Αλληλεγγύης και πάλης για το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό των ΜΑΡΞ-ΕΝΓΚΕΛΣ-ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ του καπιταλιστικο-ιμπεριαλιστικού εκμεταλλευτικού συστήματος της ατομικής Ιδιοκτησίας, του μέγιστου Κέρδους και των ιμπεριαλιστικών ΠΟΛΕΜΩΝ?


Νέος ιμπεριαλιστικός αντιδραστικός πόλεμος στην Ευρώπη μα και ευρύτερων διαστάσεων μεταξύ των ισχυρών οικονομικά ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και της αδύνατης οικονομικά αλλά πυρηνικής δύναμης ΡΩΣΙΑΣ, στο βάθος η αμφισβήτηση της ηγεμονίας των ΗΠΑ από την ΚΙΝΑ.


Η προ πολλού αναμενόμενη ορατότατη,  τουλάχιστον απ’ το 2014 – εισβολή των στρατευμάτων της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας του Πούτιν στην Ουκρανία εγκαινίασε την έναρξη του νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου στο έδαφος της Ευρώπης αλλά και ευρύτερα.
Η επέμβαση πρέπει να καταδικαστεί και να αποσυρθούν τα στρατεύματα, μα ΚΑΙ συνάμα να καταγγελθούν ο Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκός ιμπεριαλισμός (ΗΠΑ-ΕΕ) και η υπεραντιδραστική (εθνικιστών-φασιστών-Ναζι-φασιστών) υποτακτική τους κυβέρνηση ΖΕΛΕΝΣΚΥ.
Ο συγκεκριμένος πόλεμος ΔΕΝ είναι πόλεμος μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, όπως ισχυρίζεται η παραπλανητική προπαγάνδα των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών και ο καλοπληρωμένος πράκτοράς τους ΖΕΛΕΝΣΚΥ, για εξαπάτηση των λαών – αντιστρέφοντας εντελώς την πραγματικότητα – αλλά πόλεμος μεταξύ Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών–Ρωσίας, με τραγικότατο ΘΥΜΑ τους λαούς της Ουκρανίας. 


Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός – είναι αναγκαίο και σημαντικότατο να υπενθυμιστεί ότι παραμένει ακόμα, προς το παρόν, η κυρίαρχη ιμπεριαλιστική δύναμη παρόλο που βρίσκεται σε κατιούσα πορεία – για να διατηρήσει την απειλούμενη, κυρίως απ’ την ανερχόμενη ιμπεριαλιστική Κίνα,  ηγεμονία της, επέλεξε το ποιο ακραίας επιθετικότητας στρατηγικό σχέδιο, που συγκροτείται από: 1) την πλήρη και ολοκληρωτική «περικύκλωση» της αδύνατης οικονομικά αλλά πυρηνικής δύναμης ιμπεριαλιστικής Ρωσίας, 2) την πλήρη ΑΠΟΚΟΠΗ της Ρωσίας από τη θάλασσα, τη Βαλτική(εν μέρει) και τη Μαύρη θάλασσα, 3) την εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στα σύνορα της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, με ΟΡΓΑΝΟ την ακραία Αμερικανόδουλη φασιστική-Ναζι-φασιστική κυβέρνηση ΖΕΛΕΝΣΚΥ: επιθετικές ενέργειες που προκάλεσαν την αναμενόμενη απάντηση της Ρωσίας και το αναπόφευκτο ξέσπασμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου ΗΠΑ-Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, το πιο ακραίας επιθετικότητας στρατηγικό σχέδιο των ΗΠΑ – της ισχυρότερης, προς το παρόν, αλλά σε κατιούσα πορεία ΜΟΝΗΣ ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης του κόσμου – ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ που οδήγησε στον αναπόφευκτο ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ – και ΟΧΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, όπως τον παρουσιάζουν οι Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκοί ιμπεριαλιστές και ο Ναζι-φασίστας ΖΕΛΕΝΣΚΥ στην προπαγάνδα τους, διαστρέφοντας την πραγματικότητα στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ της – στο έδαφος της ΕΥΡΩΠΗΣ και ΟΧΙ κάπου κοντά στη μακρινή Αμερική.       
Η αντίδραση της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας ήταν προβλέψιμη και εντελώς αναμενόμενη. Έτσι, ο νέος ιμπεριαλιστικός πόλεμος ήταν αναπόφευκτος και αναμενόμενος


Ο πόλεμος αυτός ΔΕΝ έχει καμία απολύτως σχέση με το χαρακτήρα του β’ παγκόσμιου πολέμου, που ξεκίνησε μεν ως «ιμπεριαλιστικός», μετατράπηκε όμως στην πορεία σε «αντιφασιστικό-απελευθερωτικό» (ΣΤΑΛΙΝ-Γ’ΚΔ-ΚΚΕ): «η είσοδος της Σοβιετικής Ένωσης στον πόλεμο … δυνάμωσε – τον αντιφασιστικό και απελευθερωτικό χαρακτήρα του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου», σελ.10, Στάλιν: «ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΜΟΥ» 9 Φλεβάρη 1946 («Τα νέα βιβλία» Α.Ε. Αθήνα 1946) – προφανώς σε πλήρη αντίθεση με τις αντιμαρξιστικές ατεκμηρίωτες αερολογίες της αντισταλινικής ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατικής-τροτσκιστικής ηγεσίας του «Κ»ΚΕ περί «β’ παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού πολέμου»(!) («Ρ» 19/4/2015, σελ. 17-24).

Ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ο νέος αντιδραστικός πόλεμος είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ και απ’ τις ΔΥΟ πλευρές: προϊόν της κρίσης του καπιταλιστικο-ιμπεριαλιστικού κόσμου και της όξυνσης των αντιθέσεων μεταξύ των σημερινών ισχυρών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και του σφοδρότατου ανταγωνισμού για το ξαναμοίρασα του κόσμου, των σφαιρών  επιρροής, αγορών, κλπ., που ΕΠΙΠΛΕΟΝ οδηγεί αναπόφευκτα  στην αναδιοργάνωση των παλιών και συγκρότηση νέων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών. Και είναι ιμπεριαλιστικός, επειδή σ’ αυτόν αντιπαρατίθενται-συγκρούονται ΔΥΟ ιμπεριαλιστικά μπλοκ: εκείνο της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας του ΠΟΥΤΙΝ κλπ. αδύνατης οικονομικά (επιπέδου Ιταλίας) αλλά ισχυρής πυρηνικής δύναμης και των ΗΠΑ-Αγγλίας-ΕΕ (κυρίως Γερμανίας-Γαλλίας) μαζί με ολόκληρη τη «στρατιά» των ΝΑΤΟϊκών χωρών της Ευρώπης, της πυρηνικής δύναμης των ΗΠΑ και ισχυρής οικονομικά, που έχει την πρωτοκαθεδρία στον ιμπεριαλιστικό κόσμο και προσπαθούν να διατηρήσουν την ΗΓΕΜΟΝΙΑ τους – ηγεμονία που αμφισβητείται άμεσα και απειλείται σοβαρά  από την ισχυρή και διαρκώς ανερχόμενη οικονομία της ιμπεριαλιστικής Κίνας, μ’ αποτέλεσμα να σημειώνεται ΠΟΛΥ μεγάλη αύξηση της επιθετικότητας των ΗΠΑ: ΑΚΡΙΒΩΣ εξαιτίας  της με «νύχια και με δόντια» διατήρησης της ηγεμονίας τους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, αποθρασυνόμενες, να απειλούν ευθέως την Κίνα για τη στάση της απέναντι στη Ρωσία. 

Πρέπει με έμφαση να υπογραμμιστεί και να προσεχτεί ιδιαίτερα, ότι οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ μετέφεραν τον πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος – κι’ αυτό είναι αναγκαίο να συνειδητοποιηθεί απ’ την εργατική τάξη και τους λαούς της Ευρώπης – και ΕΠΙΠΛΕΟΝ πολεμούν δι’ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ: την ένοπλη ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ τους, τις ακραία ξενόδουλες-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΣ εθελοντικά πουλημένες στις ΗΠΑ – και ΑΚΡΙΒΩΣ γι’ αυτό, ΠΡΟΔΟΤΩΝ των εθνικών συμφερόντων της Ουκρανίαςσυνασπισμένες αντιδραστικές δυνάμεις των εθνικιστών-φασιστών και Ναζι-φασιστών της κυβέρνησης του ανόητου και εντελώς ανίκανου αλλά αδίστακτου τυχοδιώκτη «πολιτικού»(!), γελοίου κωμικού «θεατρίνου» ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΥ, ο οποίος ΑΝΤΙ να «κρατήσει» την Ουκρανία ΕΞΩ και μακριά απ’ τον ανταγωνισμό των ισχυρών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και τον πόλεμο, την «έσπρωξε» τελείως ανεύθυνα και τυχοδιωκτικά στις πελώριες ατσαλένιες μυλόπετρες των ιμπεριαλιστικών πυρηνικών δυνάμεων ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ, μ’ αποτέλεσμα την ολοκληρωτική σύνθλιψη και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της, μα και τη μεγάλη τραγωδία των πολλών εκατομμυρίων λαών της Ουκρανίας και το ακόμα μεγαλύτερο δράμα μερικών εκατομμυρίων προσφύγων.

Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ολοκληρωτικά την ως τώρα ΑΠΟΙΚΙΑ-ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ τους Ουκρανία στην πολεμική σύγκρουσή τους με τη Ρωσία, επειδή με βάση τα πραγματικά σημερινά ΔΕΔΟΜΕΝΑ δηλ. τη βέβαιη στρατιωτική ήττα του ουκρανικού μισθοφορικού στρατού των ΗΠΑ από τις πολύ υπέρτερες ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, ΔΕΝ μπορούν πλέον μελλοντικά να ΕΛΕΓΞΟΥΝ την Ουκρανία σε κανένα επίπεδο, και ακριβώς γι’ αυτό έχουν επιλέξει να την καταστρέψουν ολοσχερώς με την παράταση του πολέμου στο έδαφος της (στέλνοντας συνεχώς όπλα) με ΟΡΓΑΝΟ τους, την άθλια υποτακτική τους ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, την προδοτική κυβέρνηση ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΥ. Επιπλέον ο ΖΕΛΕΝΣΚΥ δεν μετέτρεψε ΜΟΝΟ τον Ουκρανικό στρατό σε ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ στρατό των ΗΠΑ, μα ΕΠΙΠΛΕΟΝ, με φασιστική ΒΙΑ, και ολόκληρο το λαό (ακριβέστερα τους λαούς) της Ουκρανίας σε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ γεγονός στην ιστορία.  
Πριν τον πόλεμο, πέραν της αντιδραστικότητάς τους, οι ουκρανικές κυβερνήσεις και η κυβέρνηση ΖΕΛΕΝΣΚΥ («θεατρίνος»(!) και όχι πολιτικός), ένας εντελώς ανίκανος και παντελώς αδαής περί τα «πολιτικά-οικονομικά» αλλά και τα διεθνή γεωπολιτικά, κλπ. ζητήματα, επέμεναν να προσχωρήσουν στο ΝΑΤΟ, αγνοώντας αφελέστατα, ανοήτως και προκλητικότατα το πασιφανέστατο-πασίγνωστο: ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ χώρα ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να δεχθεί εθελοντικά την εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στο υπογάστριό της – και μάλιστα μια πυρηνική δύναμη, στην προκειμένη περίπτωση η ιμπεριαλιστική Ρωσία – πράγμα που κατέστησε αναπόφευκτη την πολεμική σύγκρουση στο έδαφος της Ουκρανίας και ΟΧΙ κάπου κοντά στη μακρινή Αμερική.

Τώρα, ο Ναζι-φασίστας ΖΕΛΕΝΣΚΥ εξακολουθεί να συνεχίζει έναν πόλεμο – που καταστρέφει ολοκληρωτικά τη «χώρα του» – ΠΟΛΕΜΟ που βρίσκεται, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, στην  υπηρεσία των σχεδίων των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών, ενώ με την επιμονή του να ενταχθεί η Ουκρανία μελλοντικά στο ΝΑΤΟ, και ακόμα χειρότερα με την ανόητα διαρκώς επαναλαμβανόμενη πρότασή του να εμπλακεί το ΝΑΤΟ άμεσα στην Ουκρανία ξεπερνάει κατά πολύ, σε πολεμικό τυχοδιωκτισμό, ακόμα και τα αφεντικά του Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστές. Ταυτόχρονα έχει αρχίσει να «περιφέρεται», ως εξαθλιωμένο «δαρμένο κουταβάκι» απ’ τα αφεντικά του, διαδικτυακά σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, παρουσιάζοντας τον καταστροφικό πόλεμο ως «κουκλοθέατρο»(!) με άφθαστης γελοιότητας κλαψιάρικες-θεατρινίστικες πόζες, συνοδευόμενες από μελοδραματικά μαθητικά λογύδρια. Και αυτή η προδοτική στάση της πρωτοφανούς εγκληματικής ανευθυνότητας και της απίστευτης δουλοπρέπειας, διαφημίζεται, με προκλητικότατη θρασύτητα, απ’ το κατάπτυστο αυτό πειθήνιο ανδρείκελο των ΗΠΑ ως «πατριωτισμός»(!!!), δηλ «πατριωτισμός» της νεο-αποικιοκρατίας των αμερικανών ιμπεριαλιστών.          

Ο ΝΕΟΣ αντιδραστικός ιμπεριαλιστικός πόλεμος είναι ΕΧΘΡΟΣ του παγκόσμιου προλεταριάτου, της εργατικής τάξης και των λαών ΟΛΩΝ των χωρών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των δυο ιμπεριαλιστικών μπλοκ. Και γι’ αυτόν τον πόλεμο ισχύουν οι θέσεις του ΛΕΝΙΝ: «το μοναδικό σωστό προλεταριακό σύνθημα είναι η μετατροπή του σημερινού ιμπεριαλιστικού πολέμου σε εμφύλιο πόλεμο» (Σεπτέμβρης 1914), και: «στην κάθε χώρα – στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η πάλη ενάντια στο σωβινισμό της  δ ο σ μ έ ν η ς  χώρας, η καλλιέργεια του μίσους ενάντια στη  δ ι κ ή  μ α ς  κυβέρνηση, οι εκκλήσεις (επανειλημμένες, επίμονες, συχνές, ακάματες) για αλληλεγγύη των εργατών των εμπόλεμων χωρών, για εμφύλιο πόλεμο  α π ό   κ ο ι ν ο ύ  ενάντια στην αστική τάξη» (31 Οχτώβρη 1914).   

Και ο νέος πόλεμος επιβεβαίωσε εκ νέου τη θέση του επαναστατικού μαρξισμού δηλ. του λενινισμού-σταλινισμού: όσο υπάρχει καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός ο ΠΟΛΕΜΟΣ είναι αναπόφευκτοςορθή και ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ αντίθετη με τη γνωστή αντιμαρξιστική αστική άποψη άρνησης του αναπόφευκτου του πολέμου της διεθνούς χρουστσοφικής σοσιαλδημοκρατίας (μαζί και των «Κ»ΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, κλπ.) του σοσιαλδημοκρατικού αντικομμουνιστικού «20ου συνεδρίου του ΚΚΣΕ» σελ. 37 (Φλεβάρης 1956, «πολιτικές και λογοτεχνικές εκδόσεις»). Κι αυτό συμβαίνει, επειδή: πρώτο, το φαινόμενο του πολέμου βρίσκεται στη φύση του καπιταλισμού, είναι σύμφυτο σ’ αυτόν και εξαλείφεται μόνο με την εξάλειψη του καπιταλιστικού Τρόπου Παραγωγής (ΣΤΑΛΙΝ: «για να εξαλειφθεί το αναπόφευκτο των πολέμων πρέπει να εκμηδενιστεί ο ιμπεριαλισμός»), δεύτερο, το αναπόφευκτο του πολέμου απορρέει απ’ το ότι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ύπαρξη της καπιταλιστικής ατομικής Ιδιοκτησίας: «ο πόλεμος δεν αντιφάσκει στις βάσεις της ατομικής ιδιοκτησίας, αλλά είναι η άμεση και αναπόφευκτη ανάπτυξη αυτών των βάσεων» (ΛΕΝΙΝ, 23 Αυγούστου 1915) τρίτο, το ξαναμοίρασμα του κόσμου, των «σφαιρών επιρροής» κλπ. απ’ τις ισχυρές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΔΕΝ μπορεί να γίνει χωρίς πόλεμο (χωρίς βέβαια να αποκλείονται και κάποιες προσωρινές συμφωνίες).

Ο πολυεκατομμυριούχος ΖΕΛΕΝΣΚΥ, παρά τις συνεχείς ανεπιτυχείς προσπάθειές του ΔΕΝ κατάφερε τελικά να αποκρύψει το πραγματικά αποκρουστικό Χιτλερικό Ναζι-φασιστικό του πρόσωπο, παίρνοντας αρχικά υπό την άμεση προστασία τους Χιτλερικούς Ναζι-φασίστες του τάγματος Αζοφ, προχωρώντας στη συνέχεια ως το σημείο να μιλήσει για «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»(!) στην Ουκρανία, πράγμα που εξόργισε ακόμα και την αντιδραστική κυβέρνηση του Ισραήλ να πάρει αποστάσεις, με τον αντιδραστικό πρωθυπουργό ΝΑΦΤΑΛΙ ΜΠΕΝΕΤ να δηλώσει, μεταξύ άλλων: «απαγορεύεται να συγκρίνει κάποιος το οτιδήποτε με το Ολοκαύτωμα», για να φτάσει τέλος, να εμφανιστεί, στην ομιλία του προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο σφιχταγκαλιασμένος με τα «ελληνόφωνα» Χιτλερικά αποβράσματα-«αδελφάκια», σε συνεννόηση, προφανώς με την αντιδραστική κυβέρνηση Μητσοτάκη της φασιστικής ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα, προκαλώντας βάναυσα ΟΧΙ μόνο τον αντιφασίστα ελληνικό λαό, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους λαούς του κόσμου, με τα σχεδόν 80.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ στο β’ αντιφασιστικό-απελευθερωτικό παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός νανοειδούς αναστήματος a la «στρατηγού»(!) ΖΕΛΕΝΣΚΥ,  μια ακραία εθελόδουλη μα όμως πολύ επικίνδυνη τυχοδιωκτική μαριονέτα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, έχει μετατρέψει τη χώρα σε τρισάθλιο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ των ΗΠΑ, πρωτοστάτησε στην αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ζημιώνοντας-προδίνοντας τα συμφέροντα της χώρας και της Κύπρου   οξύνοντας αδικαιολόγητα στο έπακρο τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας – σε μια στιγμή αύξησης της επιθετικότητας της Τουρκίας, μ’ αυτή την ακραία καταστροφική εξωτερική πολιτική, φλυαρώντας και χασκογελώντας ανοήτως περί «απομόνωσης της γειτονικής χώρας». Πρωτοστάτησε επίσης στην επιβολή οικονομικών κυρώσεων απέναντι στην ιμπεριαλιστική Ρωσία, που καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός με τις τεράστιες πρωτοφανείς αυξήσεις τιμών και την εξαθλίωσή του.
Οι κυβερνήσεις του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (Βορίδης-Γεωργιάδης-Πλεύρης, κλπ.) έχουν καταστρέψει ολοκληρωτικά τον τόπο την τελευταία 15ετία: αρχίζοντας με την πλήρη οικονομική χρεοκοπία της χώρας από την κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ, τη «μοιραία 6ετία» 2006-2009 («Καθημερινή», 25/3/2012, σελ.2 «Οικονομία»), τις απανωτές καταστροφές ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Πανδημία με τους ΝΕΚΡΟΥΣ να φθάνουν κοντά στις 30.000, τις καταστροφικές πυρκαγιές, πλημμύρες και χιονοπτώσεις , κλπ., και την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας και την καταστροφική εξωτερική πολιτική, μ’ απαρχή την περίπτωση της Λιβύης που κορυφώνεται στις τελευταίες «μεγάλες επιτυχίες»(!) των ταξιδιών αναψυχής Μητσοτάκη σε Μπόρις Τζόνσον για την «επιστροφή»(!) των «Γλυπτών» και τελευταία την επίσκεψη στην Σκοτία στον πρίγκιπα Κάρολο για την «αξιοποίηση»(!) του Τατοϊου, δηλ. υψώνει έτσι εκ νέου την προκλητικότατη μοναρχική του σημαία των διαβόητων «βασιλικών κτημάτων»(!).                

ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό ΠΟΛΕΜΟ των ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ και την καταστροφή της Ουκρανίας! 
Δυνάμωμα της επαναστατικής ταξικής πάλης κατά του ΠΟΛΕΜΟΥ και του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού και εθνικισμού-σοβινισμού-αντισημιτισμού-ρατσισμού-φασισμού-Ναζι-φασισμού στην κατεύθυνση της προλεταριακής επανάστασης και του Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού!
Πάλη για άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας απ’ τον ΠΟΛΕΜΟ και κατά της αντιδραστικής ακραία αμερικανόδουλης ΝΔ-Κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Να κλείσουν ΟΛΕΣ οι βάσεις των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών! ΕΞΩ η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ!
 
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ!
                                                                                                                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: