Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΖΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ

 


ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ φ. 505, Γενάρης 2024ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ξεσηκωθείτε-στηρίξτε ΜΑΖΙΚΑ δραστήρια-μαχητικά το σωστότερο ΑΓΩΝΑ του «Συλλόγου Θυμάτων» για τιμωρία ΟΛΩΝ των ΕΝΟΧΩΝ

Μ. Καρυστιανού: «Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή – 57 φορές ισόβια!»

«Αν είν’ ο λάκκος σου πολύ βαθής, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς».ΒΑΡΝΑΛΗΣ («η καμπάνα»)

Το προδιαγεγραμμένο ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών είναι «ΕΡΓΟ» αποκλειστικά και ΜΟΝΟ της ΝΔ-κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: πρωτοστάτησαν στη  ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ με την παραπλανητική προσπάθεια ΔΙΑΧΥΣΗΣ των ΕΥΘΥΝΩΝ στο παρελθόν

ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ: Μητσοτάκης – Γεραπετρίτης - Καραμανλής - Παπαδόπουλος, Τριαντόπουλος κλπ. 

«Κ»ΚΕ: ΜΟΝΙΜΟ προκλητικότατο πελώριο σωσίβιο και κατάπτυστο «ΔΕΚΑΝΙΚΙ» στήριξης-συγκάλυψης ΟΛΩΝ των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ της ΝΔ-κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ του φασιστικού κόμματος της ΝΔ με την ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ, κλπ.)  

ΚΟΙΝΗ πρόταση Κουτσούμπα-Μητσοτάκη: ΠΑΡΩΔΙΑ «Εξεταστικής Επιτροπής» για ΑΘΩΩΣΗ-Συγκάλυψη ΟΛΩΝ των ΕΝΟΧΩΝ της ΝΔ-κυβέρνησης ΑΝΤΙ «Προανακριτικής Επιτροπής» 

Στις αρχές του περασμένου χρόνου (28 Φλεβάρη 2023) σημειώθηκε, ως γνωστόν, η μετωπική σύγκρουση των δυο τρένων που υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, μα και το συγκλονιστικότερο τραγικότατο γεγονός της χώρας, που συντάραξε απ’ άκρη σ’ άκρη την Ελλάδα, τους εργάτες-αγρότες και συνολικά τις πλατιές λαϊκές μάζες, αναταράσσοντας βίαια τα λασπόνερα της ντόπιας σάπιας εκμεταλλευτικής καταπιεστικής καπιταλιστικής κοινωνίας και ταρακουνώντας-ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ απ’ τον αδικαιολόγητο βαθύτατο λήθαργο, την αδράνεια και το χαμηλότατο επίπεδο ταξικής πάλης παρά τα τεράστια πολλαπλά εσωτερικά προβλήματα, που οφείλονται σε σειρά παράγοντες που δεν είναι του παρόντος, αλλά και στα ακόμα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα εξωτερικά (άμεση ΕΜΠΛΟΚΗ της κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ με Ρωσία στην Ουκρανία και τη Ναζι-φασιστική ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ αμάχων Παλαιστινίων απ’ το φασιστικό Ισραηλινό στρατό με ΔΙΑΤΑΓΗ του σιωνιστή Ναζι- φασίστα Χιτλερικού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Νετανιάχου με την άμεση στήριξη των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών (ΕΕ) και του φασίστα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

‘Έτσι σε μια πάρα πολύ δύσκολη, πολυσύνθετη και εξαιρετικά πολύπλοκη ιστορική περίοδο, που χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη ταξικών Συνδικάτων και επαναστατικών κομμάτων του Προλεταριάτου, η στάση της αποφασιστικής ΠΑΛΗΣ για την ΤΙΜΩΡΙΑ όλων των ΕΝΟΧΩΝ της ΝΔ-κυβέρνησης για το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών του «Συλλόγου Θυμάτων», που αποτελεί μια μικρή αλλά ισχυρή φωτεινή ακτίνα-ΟΔΗΓΟ της ταξικής πάλης που πέρασε από μια πολύ βασανιστική και οδυνηρότατη πορεία: απέραντης θλίψης-μεγάλου πόνου και λύπης-διαρκή στενοχώρια – κατάθλιψη – απελπισία – αγανάκτηση - μεγάλο θυμό – οργή - διαρκή ΘΡΗΝΟ, κλπ. συγχωνευμένα όλα μαζί, για να καταλήξουν και κορυφωθούν σ’ ΑΥΤΗ την αποφασιστική μαχητική πάλη, καθιστώντας εκ νέου επίκαιρο το παραπάνω σημαντικότατο ευστοχότατο 4στιχο του μεγάλου βάρδου της Επανάστασης ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ, που όχι μόνο δεν «σαγηνεύτηκε» ποτέ απ’ τη Χρουστσοφική σοσιαλδημοκρατία, απεναντίας: παρέμεινε πάντα ως το θάνατό του στη μαρξιστική γραμμή της επαναστατικής ταξικής πάλης, της βίαιης προλεταριακής επανάστασης και του σοσιαλισμού-κομμουνισμού των ΜΑΡΞ-ΕΝΓΚΕΛΣ-ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ. 


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: πρωτοστάτησαν στη  ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

με την παραπλανητική προσπάθεια ΔΙΑΧΥΣΗΣ των ΕΥΘΥΝΩΝ στο παρελθόν

Αμέσως μετά την μεγάλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ των Τεμπών σ’ ένα εκτεταμένο σημείωμα διαπιστώνονταν  ότι ΔΕΝ γίνεται προσπάθεια ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ μόνο απ’ την ΝΔ-κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και απ’ τους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ: «Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» συγκαλύπτει το μεγάλο ΕΓΚΛΗΜΑ των 57 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ, αθωώνοντας προκλητικά τη ΝΔ-κυβέρνηση με τη διάχυση ΕΥΘΥΝΩΝ στο παρελθόν ως τον ΤΡΙΚΟΥΠΗ (!)» με το πρωτοσέλιδο αντιδραστικό φιλο-κυβερνητικό  Σύνθημα: «Δεν φταίει «η κακιά η (χ)ώρα» φταίνε το κέρδος, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα», «Ρ» 8/3/2023 Α» Νο 497 Μάρτης 2023).

Η μόνιμη ΣΤΗΡΙΞΗ της αντιδραστικής ΝΔ-κυβερνητικής πολιτικής καθόλη τη διάρκεια απ’ την εκλογή της το 1919 ως τα σήμερα αναδεικνύει και καθιστά το ρεφορμιστικό «Κ»ΚΕ σε επαίσχυντο κατάπτυστο «ΔΕΚΑΝΙΚΙ» της ΝΔ, που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του προδιαγεγραμμένου ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ στα ΤΕΜΠΗ. Μερικές μόνο απ’ τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις: 1) ΨΗΦΙΣΗ «ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ» μόνο από ΝΔ–«Κ»ΚΕ: «ΠΑΡΩΝ» («Ρ»24-25/4/2021, σελ. 19) για τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες σε θέματα Υγείας, 2) Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ: μόνιμο επαίσχυντο «δεκανίκι» της ΝΔ-κυβέρνησης. Η αντιδραστική ακραία εθνικίστρια, θρησκόληπτη θεούσα Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ δεν επέκρινε ποτέ την αντιδραστική κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως υπεύθυνη για θέματα Υγείας, που αυτή χειρίζεται, αλλά τον καπιταλισμό γενικά και αόριστα(!) και δεν έστελνε το λογαριασμό» στη ΝΔ-Κυβέρνηση και στους Υπουργούς της  αλλά «όντας στο ΚΚΕ» τον έστελνε «στον καπιταλισμό» γενικά (!), όπως έκανε καθημερινά στα τηλεπαράθυρα, αλλά και σε συνέντευξη στο Γ. Μελιγγώνη 14.12.2021, ώρα 22:15, «contra-chanel» ή αλλιώς στους αντιπροσώπους του ανύπαρκτου «Υψίστου» Χουντο-Χριστόδουλο-Σεραφείμ, 3) «έσπασε» τις καταλήψεις των μαθητών μ’ εντολή της Κεραμέως, 4) στήριξε το φασιστικό νόμο «περιορισμού» των διαδηλώσεων στους δρόμους, 5) αποδοχή–«ξέπλυμα» ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, 6) αποδοχή–«ξέπλυμα» παρακολουθήσεων-υποκλοπών, 7) το «Κ»ΚΕ ΨΗΦΙΣΕ την προκλητικότατη απόφαση του φασίστα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να δώσει 600 Ευρώ επίδομα στους Αστυνομικούς και Λιμενικούς που αποτελεί επιβράβευση και παρότρυνση να συνεχίσουν οι μεν πρώτοι τις δολοφονίες, οι δε δεύτεροι την καταπίεση των μεταναστών, κλπ. (εκτενέστερη αναφορά σε διάφορα φύλλα της «Α» και στο προαναφερόμενο).

Για το μεγάλο ΈΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών υπογραμμίζονταν τότε (Μάρτης 2023): «Οι σημερινές ΕΥΘΥΝΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΠΟΙΝΙΚΕΣ) βαρύνουν αποκλειστικά και ΜΟΝΟ τη ΝΔ-κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αντί αυτό να είναι απολύτως αυτονόητο για τη θητεία ΚΑΘΕ συγκεκριμένης κυβέρνησης, γίνονται από πλευράς ΝΔ-στελεχών μόνιμες εγκληματικές προσπάθειες ΑΡΝΗΣΗΣ ανάληψης ΕΥΘΥΝΩΝ, ακριβέστερα: με τη ΔΙΑΧΥΣΗ των ΕΥΘΥΝΩΝ στο παρελθόν, δηλ. σ’ ΟΛΑ τα κόμματα που κυβέρνησαν ως τώρα τη χώρα, με εμφανέστατο μοναδικό ΣΤΟΧΟ: την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΔ-κυβερνητικών στελεχών, παρόλο που ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, με την παραίτηση του, ανέλαβε, έστω και τυπικά, μέρος της πολιτικής ευθύνης προσωπικά, χωρίς η κυβέρνηση να αναλαμβάνει συνολικά τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, μα προπαντός ΚΑΙ τις υπαρκτές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα ΝΔ-στελέχη και εκείνα του ρεφορμιστικού «Κ»ΚΕ: με πρωτοστατούντες ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: «όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα»(!!!) («Ρ» 8/3/2023, πρωτοσέλιδο). 

Η ΔΙΑΧΥΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ (πολιτικών-ποινικών) στο παρελθόν που επιδιώκει η ηγεσία του σοσιαλδημοκρατικού «Κ»ΚΕ, μαζί με τη ΝΔ-κυβέρνηση, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ απλά και μόνο σαφέστατη συγκάλυψη του μαζικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, πλήρη ΑΠΑΛΛΑΓΗ και προκλητικότατη ΑΘΩΩΣΗ της αποκλειστικά υπεύθυνης ΝΔ-κυβέρνησης, ΟΔΗΓΕΙ αναπόφευκτα σε νέο, ΔΕΥΤΕΡΟακόμα μεγαλύτεροπροσχεδιασμένο ΕΓΚΛΗΜΑ: εκείνο της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΔ-κυβερνητικών στελεχών που ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σημαίνει τη χειρότερη προσβολή της ΜΝΗΜΗΣ των ΝΕΚΡΩΝ» Α» νο 497, Μάρτης2023).


ΚΟΙΝΗ πρόταση Κουτσούμπα-Μητσοτάκη: ΠΑΡΩΔΙΑ «Εξεταστικής Επιτροπής» για ΑΘΩΩΣΗ-

Συγκάλυψη ΟΛΩΝ των ΕΝΟΧΩΝ της ΝΔ-κυβέρνησης ΑΝΤΙ «Προανακριτικής Επιτροπής»

Τη στιγμή που ο Ναζι-φασίστας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ δήλωνε προκλητικότατα, με άφθαστο κυνισμό, ότι «ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» το «Κ»ΚΕ έσπευσε την Τρίτη το μεσημέρι 7.11.2023, δηλ. η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κατάθεσε στη βουλή Πρόταση για τη «συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής» που δημοσιεύθηκε ολόκληρη στην αστικο-ρεφορμιστική κιτρινοφυλλάδα «Ριζοσπάστης» (Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2023, σελ. 5). 

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι – προπαντός στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία (και όχι μόνο) – η κίνηση αυτή της ηγεσίας του «Κ»ΚΕ έγινε μετά από προφανέστατη προ-ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με την ηγεσία της αντιδραστικής ΝΔ-κυβέρνησης Μητσοτάκη, δηλ. αποτελεί ΚΟΙΝΗ πρόταση των Δυο ΜΟΝΙΜΑ συνεργαζόμενων κομμάτων (ακριβέστερα: μ’ εντολή της ΝΔ) με αντιδραστική ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ το «Κ»ΚΕ. Γι’ αυτό και την επικρότησε-υιοθέτησε ΑΜΕΣΩΣ την ίδια μέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναδεικνύοντας έτσι, για πολλοστή φορά το «Κ»ΚΕ, όχι απλά στο γνωστό συνηθισμένο «δεκανίκι» της ΝΔ-Κυβέρνησης μα σ’ ένα πελώριο σωσίβιο-αναβαθμισμένο «ΔΕΚΑΝΙΚΙ», ή όπως σημειώθηκε από την πλευρά μας εκείνες τις μέρες: «οι ηγέτες του «Κ»ΚΕ από μόνιμα «Δεκανίκια» της ΝΔ «πέτυχαν»(!) να αναβαθμιστούν θριαμβευτικά σε αιώνιους «μαρμάρινους ΟΓΚΩΔΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ του Παρθενώνα» – με την επίσημη αναγνώριση-επιβράβευση απ’ τη ΝΔ της «Εξεταστικής Επιτροπής»(!) τους για το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών, επειδή η ΔΙΑΧΥΣΗ των ΕΥΘΥΝΩΝ στο παρελθόν ως την εποχή του ΠΕΡΙΚΛΗ, σημαίνει ανοιχτή ΣΤΗΡΙΞΗ και ΑΠΑΛΛΑΓΗ της ΝΔ-κυβέρνησης απ’ τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ». («Πολυτεχνείο 2023»).

Υπήρξε τέτοιο το μέγεθος της προκλητικότητας ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΝΔ εκ μέρους του «Κ»ΚΕ, που αναγκάστηκαν ακόμα ΚΑΙ σειρά άλλα κόμματα της Βουλής, όπως το μεγαλοαστικό (και όχι «σοσιαλδημοκρατικό» όπως λέει το «Κ»ΚΕ) ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να επιτεθούν στο «Κ»ΚΕ (διάφορα στελέχη Μ. Αποστολάκη, κλπ.) με το Δ. Μάντζο, στη συζήτηση της Βουλής, κάνοντας λόγο «για σανίδα σωτηρίας στη ΝΔ», κατηγορώντας το «Κ»ΚΕ για «καταφανή μεθόδευση με στόχο τη συγκάλυψη», με τον «Θ. Παφίλη να κάνει λόγο για fake news του ΠΑΣΟΚ» («Ρ» 16.11.2023, σελ. 4), ενώ ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» βρέθηκε σε τέτοιο εμφανέστατο αδιέξοδο και τόσο θολωμένος-εξοργισμένος που «θυμήθηκε» την αντιδραστική «Αυριανή» απαντώντας: «από τα πλέον ευτράπελα τις προάλλες στη Βουλή να ακούς το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το 2023 να «αυριανίζει» ότι «το ΚΚΕ είναι δεκανίκι και σανίδα σωτηρίας της ΝΔ»» («Ρ» 18-19.11.2023, σελ.11), «ξέχασε»(!) όμως την αντιδραστική συνεργασία «Κ»ΚΕ-ΝΔ του 1989, δηλ. με το φασιστικό κόμμα της ΝΔ, με ηγέτη τον εθνικιστή-μοναρχικό και συνεργάτη των γερμανών κατακτητών Κων/νο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 

Η εκπρόσωπος του νέου «ΣΥΡΙΖΑ» του «φυτευτού» απ’ τους αμερικανούς «εφοπλιστή» Σ. Κασσελακη – με τις γελοίες Μουσολινικές φασιστικές πόζες στο «συνέδριο»-τσίρκο και τους νεαρούς φασιστο-τραμπούκους κλακαδόρους – «Θ. Τζάκρη δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στο ΚΚΕ λέγοντας ότι «είναι δεκανίκι της δεξιάς»… «πληρωμένη απάντηση έλαβε από τον εκπρόσωπο του «Κ»ΚΕ, Θανάση Παφίλη, ο οποίος επισήμανε ότι πάει πολύ να μιλάει για δεκανίκι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του οποίου ψήφισαν τους μισούς νόμους της κυβέρνηση ΝΔ» («Ρ» 14.11.2023, σελ.4) (φαίνεται πως ο Παφίλης διακρίνεται για τις άριστες γενικόλογες επιδώσεις μετρήσεων, αποφεύγοντας να τις κατονομάσει). 

Τις ίδιες δικαιολογημένες επιθέσεις δέχθηκε το «Κ»ΚΕ και από άλλες αστικο-ρεφορμιστικές εφημερίδες (Εφ.ΣΥΝ, κλπ.) ακόμα ΚΑΙ απ’ τη δεξιά φασιστοφυλλάδα «δημοκρατία» η οποία σε σύντομο σχόλιο με το χαρακτηριστικό τίτλο: «ΚΚΕ: Η μπάλα στην εξέδρα για τα Τέμπη» σημείωνε, μεταξύ άλλων: «πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κατέθεσε το ΚΚΕ ωστόσο το παρατράβηξε, καθώς ζητεί η έρευνα να αρχίσει από το … 1997. Στην προσπάθεια του – κατά πάγια τακτική – να βάλει στο κάδρο όλες τις κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ο Περισσός έχασε το δάσος, μια και οι ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών πρέπει να αναζητηθούν στις πρόσφατες κυβερνήσεις και όχι 25 χρόνια πίσω» («δημοκρατία» 8.11.2023, σελ.11). 

Ασφαλώς είναι πασίγνωστος ο «σοφός» ΜΥΘΟΣ-θέση, πάγια και γενική, του «Κ»ΚΕ περί ύπαρξης ΔΗΘΕΝ «κυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ» που προβάλλεται-προπαγανδίζεται κατά κόρον καθημερινά απ’ το «Ριζοσπάστη» – παραπλανώντας και εξαπατώντας την εργατική τάξη και το λαό – δηλ. ΔΕΝ υπάρχει μόνο μια ΝΔ-κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά δίπλα της υπάρχει ακόμα μια φανταστική «κυβέρνηση» τριών (3) κομμάτων. Πρόκειται, προφανώς, για μια αντιμαρξιστική αστική αερολογία: ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ είναι εκείνη που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα ταξικά συμφέροντα του Κεφαλαίου σε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ επίπεδο, ενώ τα άλλα δυό κόμματα ανήκουν, προφανέστατα, στην αστική και ρεφορμιστική Αντιπολίτευση – αντιδραστική φιλο-ΝΔ αντίληψη-θέση, που επιχειρεί να αποκρύψει τεχνηέντως αλλά ανεπιτυχώς, τον κύριο ΣΤΟΧΟ: να αφήνεται μόνιμα στο απυρόβλητο η αντιδραστική ΝΔ-κυβερνητική πολιτική ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, επιπλέον, στις γραμμές της ΝΔ υπάρχει-βρίσκεται  μια ολόκληρη στρατιά πρώην στελέχη του «Κ»ΚΕ, που πλαισιώνουν το ΝΔ κυβερνητικό μηχανισμό, φτάνοντας ως βουλευτές, ευρωβουλευτές, ακόμα ΚΑΙ Υπουργούς: Παπαδημητρίου, Κύρτσος, Στουρνάρας, Θεοδωρικάκος, Τσιόδρας, Βλαστάρης, Κεδίκογλου, κλπ. (για τους οποίους τηρεί «σιγή ιχθύος» το «Κ»ΚΕ), γεγονός που οδηγεί αντικειμενικά σε συγκρότηση μιας άτυπης ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «Κ»ΚΕ-ΝΔ.    

Πέρα από το μόνιμο συστηματικό προκλητικότατο «ξέπλυμα» της ΝΔ ως ΔΗΘΕΝ κόμμα «δημοκρατικό»(!), αποκρύβοντας έτσι ότι η ΝΔ είναι στην πραγματικότητα ένα φασιστικό κόμμα με μια ισχυρή Ναζι-φασιστική πτέρυγα (ΒΟΡΊΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ, κλπ.) – μάλιστα το 2022 η ηγεσία του «Κ»ΚΕ έφτασε στο σημείο να διαφημίζει τη ΝΔ με τη συνειδητά επιλεγμένη παραπλανητική απατηλή αλλά ελκυστική αυτο-ονομασία της: «φιλελεύθερο κόμμα της ΝΔ»(!) («ΚΟΜΕΠ» νο 5-6 Οκτώβρης/Δεκέμβρης 2022, σελ. 135).

Η συγκρότηση «Εξεταστικής Επιτροπής» των ΝΔ-«Κ»ΚΕ, με πρόεδρο το γνωστό αλητο-φασίστα τραμπούκο Μαρκόπουλο, αναμένεται, προφανώς, να καταλήξει σε «στρατιά» διαφορετικά κομματικά «Πορίσματα», μ’ αποτέλεσμα τη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του μεγάλου δολοφονικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ των ΤΕΜΠΩΝ και σε ΑΘΩΩΣΗ των αποκλειστικά υπεύθυνων ΝΔ-κυβερνητικών στελεχών.

Εν αναμονή, λοιπόν, της συνέχισης των ευτράπελων του τσίρκου της «Εξεταστικής Επιτροπής» και τον τερματισμό των εργασιών της για τη σίγουρη ΑΘΩΩΣΗ-ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των αποκλειστικά υπεύθυνων ΝΔ-κυβερνητικών στελεχών, ας κλείσει αυτό το σημείωμα με το ακόμα εξοργιστικότερο και πιο επικίνδυνο «ξέπλυμα» της ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ξενόδουλης-αμερικανόδουλης ΝΔ-κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με τη συμμετοχή-ΕΜΠΛΟΚΗ της στο ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ του λαού της Παλαιστίνης. Παρόλο που είναι πασίγνωστο ότι ο Μητσοτάκης είναι βουτηγμένος ευθύς εξαρχής, μαζί με τον Μπαϊντεν και τους ηγέτες της ΕΕ, στα βαθειά πολεμικά νερά της Μεσογείου, κι’ αυτό ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ (πέραν των πολλών άλλων) εξαιτίας της ύπαρξης των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων, οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες του «Κ»ΚΕ – λακέδες του ντόπιου Κεφαλαίου και των διαφόρων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων – διαλαλούν μήνες τώρα με στεντόρεια φωνή ως επαίσχυντα ΝΔ-φερέφωνα-μεγάφωνα στη διαπασών καθημερινά, μέρα-νύχτα, απ’ τα έντυπά τους προκλητικά με κυνισμό και απύθμενο θράσος: «ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» Α Ν Τ Ι του ορθού Συνθήματος: «ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ», κι αυτό επειδή «ΕΜΠΛΟΚΗ» υπήρχε ΗΔΗ απ’ την έναρξη του πολέμου, αν όχι πολύ νωρίτερα: απ’ την προετοιμασία του. Οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ κάποιες φορές βγαίνουν στην επιφάνεια, απολαμβάνοντας, μαζί με τα «δεκανίκια» τους, ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, τη «δροσιά» της κατακόκκινης πλέον Θάλασσας της Μεσογείου απ’ το αίμα των δεκάδων χιλιάδων άοπλων (νηπίων, παιδιών, γυναικών, γερόντων, αρρώστων κλπ.) της Ναζι-φασιστικής ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ των Παλαιστινίων απ’ τον ισραηλινό φασιστικό στρατό με διαταγή του Ναζι-φασίστα Χιτλερικού ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.    

                   

https://www.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=1077295 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Τετάρτη 31 Γενάρη 2024, σελ.18Δεν υπάρχουν σχόλια: