Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΑ

Τα λαγούμια στα βουνά, οι σπηλιές που αποκωδικοποιούνταν από τα ‘’τηλεοπτικά μηνύματα’’ μέσω ευρημάτων δορυφόρων, αποδείχθηκαν πως ήταν μια βίλα στο Ισλαμαμπάντ την πρωτεύουσα μιας χώρας υπό αμερικανική ‘’κατοχή’’ εδώ και χρόνια.Μιας χώρας- του Πακιστάν- που πραξικοπηματικά την κυβερνούν ανδρείκελα των ΗΠΑ . Μιας βίλας στην πρωτεύουσα, που βρίσκεται δίπλα σε μια στρατιωτική σχολή...

Τον είχαν όσο χρειάστηκε, τον χρησιμοποίησαν όποτε χρειάστηκε, τον σκότωσαν τη στιγμή που επέλεξαν. (Είναι τελικά ''τώρα'' η αληθινή στιγμή που δολοφονήθηκε, είναι νεκρός καιρό αλλά έπρεπε να παρουσιαστεί τώρα εντυπωσιακά και με όρους δημόσιου θεάματος, ποια η διαφορά, όταν μιλάμε για τους ιμπεριαλιστές μακελάρηδες;)

Μικρό στιγμιότυπο της ιμπεριαλιστικής αληθινής τρομοκρατίας, που βασίστηκε στην ‘’ισλαμική τρομοκρατία’’ και την υστερία που η ίδια δημιούργησε.

Μένει η δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων αθώων στο όνομα ενός φαντάσματος που δολοφονήθηκε όταν έκριναν ''οι δημιουργοί'' του, μένει η απόδειξη της ανθρώπινης προϊστορίας ενός συστήματος που πεθαίνει, μένει το αντάμωμα της πιο ανόητης απάτης με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, στο βωμό του μονοπωλιακού κέρδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: