Σάββατο 17 Απριλίου 2010

22ο Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας (Σμύρνη, 3-12 Αυγούστου 2010)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Το 22ο Διεθνές Κάμπινγκ Αντιφασιστικής και Αντιιμπεριαλιστικής Νεολαίας θα διεξαχθεί σε μια μεγάλη περιοχή κατασκήνωσης με θέμα το Αιγαίο, στη Σμύρνη της Τουρκίας.
Θα είναι μια κατασκήνωση με σκηνές, οπότε οι συμμετέχοντες που μπορούν να φέρουν δικιά τους σκηνές παρακαλούνται να το κάνουν! Κάθε μέρα θα υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων.
Είναι ένα Διεθνές Κάμπινγκ Νεολαίας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν συμμετέχοντες από πολλές διαφορετικές χώρες, από σχεδόν όλες τις ηπείρους. Ο κάθε ένας που είναι ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τον ιμπεριαλισμό μπορεί να συμμετέχει. Πολλοί από τους συμμετέχοντες προέρχονται από νεολαιίστικες, φοιτητικές, αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις των χωρών τους.
Αυτό θα μας βοηθήσει να μάθουμε για την κατάσταση του νεολαιίστικου κινήματος και της πάλης του στις χώρες τους –μεταφέροντας εμπειρία. Πολλοί θα φέρουν ντοκιμαντέρ, εκθέματα, διάφορα υλικά που σχετίζονται με τον τόπο τους και την κουλτούρα τους. Οι περισσότεροι θα διοργανώσουν εργαστήρια (workshops) σχετικά με την πατρίδα τους ή την περιοχή τους ή άλλα ζητήματα που θέλουν να αναδείξουν.
Κάποια από αυτά υα παρουσιαστούν ως κεντρικές συζητήσεις (“Πόλεμοι, ειρήνη και νεολαία”, “Οικονομική Κρίση, ανεργία και νεολαία¨, “Ελεύθερη και Δημοκρατική Εκπαίδευση” και “Περιβάλλον”) στη μεγάλη σκηνή. Δε θα υπάρχει αυτόματη μετάφραση με ακουστικά αλλά μεταφραστές θα μεταφράζουν σε Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Αραβικά και Ρώσικα κατά τη διάρκεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
http://www.iaayouthcamp.com
EMAIL
contact@iaayouthcamp.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: