Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα: Νέα Θεωρητικοποίηση Παλιών Αντι-Μαρξιστικών Ιδεών

Αθήνα, Ιούλης 2010
Σελίδες: 112
Διαστάσεις: Α5
Τιμή: 5 2 ευρώ 


Κυκλοφορεί από την Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55 μπροσούρα με τίτλο «Σοσιαλισμός του 21ου Αιώνα: Νέα Θεωρητικοποίηση Παλιών Αντι-Μαρξιστικών Ιδεών».

Όπως αναφέρει και το εισαγωγικό σημείωμα, η παρούσα έκδοση αποτελεί συλλογή άρθρων που δημοσιεύθηκαν στα όργανα των κομμάτων-μελών της Διεθνούς Σύσκεψης Μαρξιστικών Λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων (CIMLPO), στα οποία ασκείται πολεμική στα ιδεολογικά βάθρα της θεωρίας του «σοσιαλισμού του 21ου αιώνα». Το πρώτο άρθρο «Σοσιαλισμός του 21ου Αιώνα, Νέα Θεωρητικοποίηση Παλιών Αντι-Mαρξιστικών Ιδεών», από το οποίο έχει δανειστεί τον τίτλο της η έκδοση αυτή, γράφτηκε από το σύντροφο Αλεχάνδρο Ρίος και αποτελεί την εισήγηση του Μαρξιστικού Λενινιστικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ισημερινού πάνω στο ζήτημα, η οποία υιοθετήθηκε από τη Δεθνή Σύσκεψη Μαρξιστικών Λενινιστικών Κομμάτων και Οργανώσεων. Η έκδοση αυτή έχει στόχο να φωτίσει το ιδεολογικό υπόβαθρο των πολιτικών αντιθέσεων στο εσωτερικό της δημοκρατικής, προοδευτικής και αριστερής τάσης, να αποκαλύψει το σοσιαλδημοκρατικό ρεφορμιστικό περιεχόμενο της θεωρίας του «σοσιαλισμού του 21ου αιώνα» και κατ’ επέκταση τους λόγους που καθιστούν τη θεωρία αυτή επιζήμια για το διεθνές εργατικό κίνημα και τους αγώνες του.


***

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω email στη διεύθυνση anasintaxi@yahoo.com. Η παράδοση γίνεται με αντικαταβολή (+ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: