Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Σχόλιο για τη σχέση “Κ”ΚΕ-ΜΜΕ

Βρήκαμε στο Indymedia και αναδημοσιεύουμε σχόλιο για τη σχέση “Κ”ΚΕ-ΜΜΕ. Αξίζει να διαβαστεί.

---

Εμείς δεν εναντιωνόμαστε στην ιδιωτική τηλεόραση, με την προϋπόθεση φυσικά, ότι θα συνοδευτεί αυτή η άδεια σε ιδιώτες μ’ ένα πλαίσιο που θα εξασφαλίζει την αντικειμενική ενημέρωση, τη μή μονοπώληση και γενικά δεν θα είναι σε βάση της πλουραλιστικής ενημέρωσης του λαού". ( πρακτικά της βουλής από τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, 14/9/1989)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
''Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι, ό,τι και να κάνετε σ΄ αυτό το άρθρο, όπως και να το τροποποιήσετε, που δεν το τολμάτε, όπως και να αξιώσετε σύμφωνη γνώμη, που δεν θα την αξιώσετε η κυβέρνηση θα δώσει τις άδειες. Ένας τρόπος και μόνον υπάρχει, να παρέμβει η Βουλή και να μη δοθούν οι άδειες σε ανθρώπους επικίνδυνους, να ψηφιστεί η διάταξη κατά την οποία απαγορεύεται στους εκδότες να χορηγούνται οι άδειες'' ( από την ίδια συζήτηση)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ( ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΑΝΑ)
Η σειρά είναι σωστή, άλλωστε πρακτικά της Βουλής είναι αυτά...........................
Έχουν δίκιο οι σοσιαλδημοκράτες του προδοτικού ''Κ''ΚΕ: Πάντα οι ίδιοι τα έβαζαν με τους μεγαλοκαπιταλιστές και τα ΜΜΕ του αποπροσανατολισμού και πάντα εκείνοι τους χτυπούσαν αλύπητα, σ' αυτόν τον ''ανειρήνευτο ταξικό αγώνα''!
Έτσι είναι με αυτό το ''επαναστατικό κόμμα'', τώρα τα χάλασε προσωρινά  με το ναζι-ΛΑΟΣ που θεωρεί κεντρώο κόμμα! επειδή ΕΚΕΙΝΟ του την έπεσε, και το παίζει αντιφασιστικό, θυμόμαστε τις καλές ημέρες που έλεγαν τα ίδια τον Δεκέμβρη της φασιστικοποίησης και της εξέγερσης.Θυμόμαστε τους κοινούς ''αντιτούρκικους αγώνες τους'', θυμόμαστε το κοινό τους πέσιμο σε όσους πανεπιστημιακούς μιλούν για σλαβομακεδόνες.Τώρα του την πέφτουν λίγο τα κανάλια, που ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΛΥΦΕ και μιξοκλαίει ηρωικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: