Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ο γελοίος «θεατρίνος» αλλά ακραία επικίνδυνος τυχοδιώκτης Ναζι-φασίστας ΖΕΛΕΝΣΚΥ – ένας πολυεκατομμυριούχος πουλημένος στις ΗΠΑ, αντί να προχωρήσει σε «συμβιβαστική λύση», «κρατάει» εγκληματικά την Ουκρανία ανάμεσα στις σιδερένιες μυλόπετρες των δυο πυρηνικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ΗΠΑ (και ΕΕ) – ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την ολοσχερώς


Όλα τα σημερινά φαινόμενα που παρατηρούνται, εδώ και δεκαετίες, στις πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικές χώρες της περιόδου των ΛΕΝΙΝ-ΣΤΑΛΙΝ έχουν τη ρίζα τους στον καπιταλισμό, ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ στο πισωδρομικό προτσές της σταδιακής παλινόρθωσης του καπιταλισμού, που άρχισε μετά το θάνατο-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (γιατροί-δηλητηρίαση) του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ (5 Μάρτη 1953). Στους επόμενους μήνες σημειώνεται ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Διχτατορίας του Προλεταριάτου, με βίαιο φασιστικό πραξικόπημα, απ’ την προδοτική αντεπαναστατική ομάδα των ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ-ΜΙΚΟΓΙΑΝ-ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΣΟΥΣΛΟΦ, κλπ. στο ΚΚΣΕ, γεγονός που επιβεβαιώνεται, ανάμεσα στ’ άλλα, και απ’ την πρώτη ανοιχτή επίθεση ενάντια στο ΣΤΑΛΙΝ για «Προσωπολατρία», κλπ., τον Ιούλη 1953, στο κύριο άρθρο της «ΠΡΑΒΔΑ»: «Fuenfzig Jahre Kommunistische Partei der Sowjetunion (1903-1953)», (26 Ιούλη 1953), στο: «Die Presse der Sowjetunion», Hrg. Presseamt beim Ministerpräsidenten der Regierung der DDR, Nr.85, S. 1043, Freitag, 31.Juli 1953). 

Το πισωδρομικό προτσές (στον οικονομικό τομέα) της σταδιακής παλινόρθωσης του καπιταλισμού ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ τέλη της δεκαετίας του 1950-αρχές της δεκαετίας 1960: ΕΠΙΣΗΜΑ επικυρώθηκε και επισφραγίστηκε απ’ το αντικομμουνιστικό «22ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ» (Οχτώβρης 1961), εξέλιξη που τελικά τα επόμενα χρόνια οδήγησε αναπόφευκτα την καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Σοβιετική Ένωση της περιόδου των ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ-ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ-ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ στη διάλυσή της το 1990-91 και στο κομμάτιασμα απ’ το οποίο προήλθαν η ιμπεριαλιστική Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ και τα μικρότερα  καπιταλιστικά κράτη (μαζί και η Ουκρανία). 


Οι μαφιόζοι καπιταλιστές που είχαν διαμορφωθεί ήδη πριν τη διάλυσή της καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης, άρπαξαν και λεηλάτησαν κυριολεκτικά ολόκληρο τον πλούτο των λαών των χωρών τους – πλούτος που προέρχονταν απ’ την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης και των πλατιών λαϊκών μαζών.


Στη μετέπειτα περίοδο, αυτοί οι μαφιόζοι πολυεκατομμυριούχοι-δισεκατομμυριούχοι συγκρότησαν την κυρίαρχη διεφθαρμένη μεγαλομαφιόζικη μπουρζουαζία στις διάφορες «Δημοκρατίες» και στην Ουκρανία, εγκαθιδρύοντας: α) στον οικονομικό τομέα, έναν μαφιόζικου τύπου καπιταλισμό, στηριζόμενο σε μια ακρότατης βαρβαρότητας καταπίεση και άγριας εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης και των πλατιών μαζών, και β) στον πολιτικό τομέα, ένα φασιστικό–Ναζι-φασιστικό καθεστώς, απαγορεύοντας, όπως στην Ουκρανία, όλες τις επαναστατικές οργανώσεις και τα αριστερά ρεφορμιστικά κόμματα, μα ακόμα και πάνω από 10 αντιπολιτευόμενα κόμματα-Οργανώσεις, συμπληρωμένα με την ταυτόχρονη τρομοκρατική δολοφονική δράση πληθώρας χιτλερικών Ναζι-φασιστικών συμμοριών (απαγόρευσης ρώσικης γλώσσας, συλλήψεις, δολοφονίες, φυλακίσεις, κλπ.), συμπληρωμένα όλα αυτά με τη δράση πρακτόρων της CIA και εκπαίδευση στρατιωτικών στελεχών από αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, κλπ., κλπ.


Ο πολυεκατομμυριούχος ΖΕΛΕΝΣΚΥ προσπάθησε, μετά την εκλογή του, να αποκρύψει το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο του Χιτλερικού Ναζι-φασίστα, ενώ ηγούνταν και συνεργάζονταν απ’ την αρχή με το σύνολο των πιο ακραίων αντιδραστικών (εθνικιστές-φασίστες-Ναζι-φασίστες) και αμερικανόδουλων δυνάμεων, που ξεπούλησαν την Ουκρανία, μετατρέποντας την στο πιο άθλιο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ-ΑΠΟΙΚΙΑ του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.


Με την έναρξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ και ΟΧΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ο  Ναζι-φασίστας ΖΕΛΕΝΣΚΥ περιφέρεται διαδικτυακά, απευθύνοντας διάφορα ανόητα μαθητικά λογύδρια «Ιστορίας» στα κοινοβούλια. Ασυγκράτητος και επιπόλαιος όπως είναι, διαπράττει συνεχώς γκάφες ολκής, που ευτυχώς αποκαλύπτουν, πέραν της απερίγραπτης αγραμματοσύνης, τις φασιστικές-Ναζι-φασιστικές του απόψεις, όπως συνέβη με την «ομιλία»(!) (20.3.2022) προς την Ισραηλινή βουλή, συγκρίνοντας τις σημερινές καταστροφές της Ουκρανίας με το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Εβραίων» απ’ τους χιτλερικούς Ναζι-φασίστες κατά τη διάρκεια του β’ Παγκοσμίου πολέμου. Η σύγκριση αυτή ΑΘΩΩΝΕΙ πλήρως τα αποτρόπαια εγκλήματα των χιτλερικών και αποκαλύπτει το Ναζι-φασιστικό αποκρουστικό πρόσωπο του ΖΕΛΕΝΣΚΥ. 


Αυτό προκάλεσε τις  δικαιολογημένες έντονες αντιδράσεις από διάφορους βουλευτές και υπουργούς της αντιδραστικής κυβέρνησης του Ισραήλ με τον πρωθυπουργό ΝΑΦΤΑΛΙ ΜΠΕΝΕΤ να πάρει αποστάσεις και να δηλώσει, μεταξύ άλλων: «απαγορεύεται να συγκρίνει κάποιος το οτιδήποτε με το Ολοκαύτωμα».


Παρά τις μεγάλες καταστροφές της Ουκρανίας, ο Ναζι-φασίστας ΖΕΛΕΝΣΚΥ – αυτή η προκλητικά ξετσίπωτη και κατάπτυστη μαριονέτα των ΗΠΑ – εξακολουθεί να συνεχίζει έναν πόλεμο – που καταστρέφει ολοκληρωτικά τη «χώρα του» – ΠΟΛΕΜΟ που βρίσκεται, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ, στην  υπηρεσία των σχεδίων των Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών ιμπεριαλιστών.  

1 σχόλιο:

Leo είπε...

Καλά κρασιά άντε και εσείς μαζί με Περισσό-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Λαφαζάνη-ψευτομλ με γραμμή υπεράσπισης του Πούτιν και του ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ πολέμου του εναντίον της Ουκρανίας. Και πως γίνεται να είναι πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας ενώ οι μόνοι που πεθαίνουν είναι Ουκρανοί; Εδώ η Ουκρανία έχασε πάνω από το 20% των εδαφών της, έχει υποστεί καταστροφή σε όλα τα επίπεδα, έχουμε μαζικές σφαγές όπως στην Μπούτσα, εκατομμύρια πρόσφυγες, νεκρούς αμάχους και εσείς μιλάτε για...πόλεμο ΗΠΑ-Ρωσίας. Ο Πούτιν στραγγαλίζει ενεργειακά και κατ'επέκταση οικονομικά την Ευρώπη, εκπρόσωποι ιμπεριαλιστικών κρατών καλούν πλέον σε ΥΠΟΤΑΓΗ τον Ζελένσκι αφού πρώτα ο Πούτιν τους επέβαλε μέχρι και σε ρούβλια να πληρώνουν το αέριο και εσείς με ποιον τάσσεστε; Με τους...ξεπουλημένους Ευρωπαίους που καλούνε και αυτοί τον Ζελένσκι σε "συμβιβασμό" σε ελεύθερη μετάφραση ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ δηλαδή τι μας λέτε εσείς οι "διεθνιστές", οι "αντιιμπεριαλιστές"; Ότι μία ιμπεριαλιστική υπερδύναμη έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι γουστάρει στον κόσμο. Αρκεί αυτή να είναι η...Ρωσία. Τόσο...αντιιμπεριαλιστές και "διεθνιστές" είστε.

Κουβέντα φυσικά για τα ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ περί μη ύπαρξης Ουκρανικού έθνους κάτι που αποδεικνύει τον ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ χαρακτήρα του πολέμου του Πούτιν (και που καταρρίπτει την προπαγάνδα περί κινδύνου από το ΝΑΤΟ διότι αν ήταν αυτός ο λόγος για τον πόλεμο γιατί να αμφισβητεί ο Πούτιν την ίδια την εθνική υπόσταση της Ουκρανίας). Κουβέντα επίσης για τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ που ακούγονται από Ρώσους όπως το κατάπτυστο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ άρθρο του Σεργκέϊτσεφ σε ρωσικό ΚΡΑΤΙΚΟ πρακτορείο περί...αποουκρανοποίησης όπως και τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ του Λαβρόφ για το...εβραϊκό αίμα του Χίτλερ.

https://medium.com/illumination-curated/timofei-sergeitsevs-feature-article-in-ria-novosti-d6e018d36ca5

Άντε λοιπόν και εσείς μαζί με τους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ πράκτορες του Πούτιν αλλά και τους κατάμαυρους ρωσόδουλους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Βελόπουλου και της Χρυσής Αυγής (αλήθεια δεν μας εξηγήσατε ποτέ γιατί όλο το φασιστοσκυλολόϊ προσκυνάει τον νεοτσάρο) στον αγώνα σας για το...δικαίωμα της Ρωσίας να διαμελίζει, να προσαρτά, να σφαγιάζει λαούς.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΞΩ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Papillon